fbpx

Evelia Plus – Paras taloushallinnon järjestelmä ja ohjelmisto

Evelia on nykyaikainen ja helppokäyttöinen, täysin selaimessa toimiva, sähköinen taloushallinnon järjestelmä ja ohjelmisto yritysten toimintojen hallintaan ja tehostamiseen.

Evelia helpottaa yrityksen arkea ja sujuvoittaa työskentelyä niin työmaalla kuin toimistossa. Evelialla hoidat niin myynti- kuin ostoreskontran, töiden ja kohteiden hallinnan, työajanseurannan, lomakkeet sekä raportoinnin.

Menestyvä yritys tarvitsee toimivan taloushallinnon järjestelmän ja ohjelmiston

Evelia on sähköisen taloushallinnon ja ohjelmistojen edelläkävijä tarjoten vastauksen monen yrityksen tarpeisiin ja puutteisiin. Menestyvä yritys tarvitsee aina toimivan sähköisen taloushallinnon järjestelmän firman arjen ja organisoinnin helpottamiseksi.

Evelian avulla taloushallinnon tehtävät voidaan automatisoida ja virtaviivaistaa, mikä säästää aikaa ja parantaa tehokkuutta. Tutustu Evelia taloushallinnon ohjelmiston ominaisuuksiin alhaalta tai ota meihin suoraan yhteyttä – räätälöidään yrityksellesi paras mahdollinen ratkaisu!

Kokeile taloushallinnon järjestelmää ilmaiseksi

Voit halutessasi kokeilla Evelian toimivuutta seitsemän vuorokauden ajan täysin ilmaiseksi. Mikäli haluaisit tutustua Evelian ohjelmistoon yhdessä meidän kanssamme, varaa aikasi suoraan demoesittelyyn ja olemme sinuun pian yhteydessä.

Ominaisuudet, joilla teet työstäsi tehokkaampaa

Työmaiden helppo hallinta

Evelialla hallitset niin pikkukeikat kuin isommatkin projektit helposti suoraan yhdestä järjestelmästä.

Lue lisää

Tukkureiden hinnastot

Eveliassa me huolehdimme, että käytössänne on aina ajantasaiset hinnastot sekä tuotetiedot.

 

Eveliasta löytyy suoraan mm. Rexelin, Ahlsellin, Soneparin, Dahlin, Onnisen, Hiltin, Meltexin, LVI-Gaten, LVI-WaBeKin, Pistesarjan ja El-Partsin tuoteluettelot ja hinnastot.

 

Lisäksi pystyt lataamaan lisää yrityskohtaisia hinnastoja. Ohjelmisto osaa käsitellä myös yrityskohtaisia alennus- ja nettohinnastoja.

Myyntilaskut ja -reskontra

Eveliassa luot helposti myyntilaskut, jotka voit lähettää suoraan ohjelmistosta vaikka verkkolaskuna. Evelia kuittaa myös tulevat suoritukset automaattisesti oman pankkiohjelmansa avulla.

Lue lisää

Ostolaskut ja -reskontra

Evelialla ostoreskontrasi sähköistyy silmänräpäyksessä. Ohjelman avulla hoidat ostolaskujen hyväksynnän, tarvikkeiden edelleenlaskutuksen ja laskujen maksatuksen nappia painamalla.

Lue lisää

Toimialasi sähköiset pöytäkirjat

Eveliasta löytyy toimialasi sähköiset lomakkeet ja pöytäkirjat. Sähköinen allekirjoitus on luonnollisesti vakiovarusteena.

Lue lisää

Projektiseuranta

Evelia antaa reaaliaikaisen kuvan projektiesi kustannuksista, työtunneista ja laskutuksesta. Myös maksuerien hallinta on ketterää ja pystyt tarkistamaan projektin tuloslaskelman päivän luvut missä ja milloin tahansa.

Aineistot kirjanpito- ja palkanlaskentaohjelmiin

Evelia tuottaa yhdeksään yleisimpään kirjanpito-ohjelmistoon aineistot ja tuntikirjaustiedot ovat siirrettävissä mm. Procountoriin, Personeciin, Palkka.fi:hin ja muita ohjelmia varten on saatavissa Excel-aineistot.

Kuittiskanneri

Kuittiskannerin avulla nappaat kuvat kuiteista helposti talteen Evelian arkistoon kirjanpitäjälle ja voit hyvästellä ainaisen kuittisirkuksen.

Tarjouslaskenta (suppea)

Evelia Plus:aan sisältyy tarviketarjousosio, jolla teet ketterästi tarjoukset ja siirrät ne työtilauksiksi.

Evelia Work -sovellus

Evelia.work on työmaakäyttöön tehty puhelinsovellus, jolla saat entistä helpommin kirjattua niin tunnit kuin tarvikkeet suoraan Eveliaan. Evelia.work on ladattavissa Google Playssa ja App Storessa.

Lue Lisää

Evelia Pro taloushallinnon ohjelmisto - valitse paras

Evelia Pro on räätälöity ratkaisu Evelia PLUS -taloushallinnon ohjelmistosta. PRO-versio on täydellinen paketti yrityksille, jotka haluavat helpottaa organisaation taloushallinnon prosesseja ja viedä sähköisen taloushallintajärjestelmän uudelle tasolle.

Tutustu PRO-version lisäominaisuuksiin alhaalta tai ota meihin suoraan yhteyttä – viedään yrityksesi sähköinen taloushallinto seuraavalle tasolle.

Tarjouslaskenta (laaja)

Eveliassa on LVI- ja sähköalan tarjouslaskennat. Sähköpuolen laskentaan on kytkettävissä STUL:in pakettirekisteri ja syöttösivut. LVI-puolelle ohjelmassa on valmiina ajantasaiset normitunnit.

Varasto

Eveliasta löytyy varastohallintaominaisuus, jossa seuraat varastosaldot ja teet inventaariluettelon. Varastoja ja varastopaikkoja voit perustaa tarvitsemasi määrän. 

RTV-raportointi

Evelia muodostaa nappia painamalla verottajan vaatiman rakennusalan tiedonantovelvollisuuden mukaisen RTV-aineiston, jossa on sekä urakkatiedot, että projekteille kirjattujen henkilöiden tiedot.

Osatuloutus

Osatuloutuksen avulla saat minkä tahansa päivämäärän tilanteen projektien budjetista ja toteutuneista luvuista kirjanpitäjällesi. 

Toistuvat työt ja -laskut

Toistuvien töiden ja laskujen ansiosta automatisoit esim. kuukausittaisten vuokrien tai huoltokeikkojen työt ja laskut.

Kone- ja laitekortit

Kone- ja laitekorttien avulla hallinnoit yrityksesi resursseja vaivattomasti. Kortteihin saat lisättyä koneiden ja laitteiden keskeiset informaatiot, kuten esim. osto-, huolto- ja katsastuspäivät. Myös konetuntien kirjaus ja laskuttaminen kuuluu olennaisesti resurssien ominaisuuksiin.

Rakennusalan Litterointi

Evelian litteroinnilla jaottelet projektiesi budjetit osiin ja näin seuraat projektibudjettien etenemistä ja toteumaa entistä tarkemmin.

WordPress-lomake

Evelian luomalla WordPress-lisäosalla, voidaan tuoda kotisivujen yhteydenotot automatisoidusti suoraan Eveliaan, josta ne voidaan helposti muuntaa, töiksi, tehtäviksi ja tarviketarjouksiksi.

Evelia Plus -ratkaisua saat meiltä

OTA YHTEYTTÄ

Neljä syytä valita Evelian taloushallinnon järjestelmä ja ohjelmisto

1. Toimialallesi tehty

Toimialasi tarpeet huomioiva ohjelmisto on yksi yrityksesi parhaista työkaluista. Sen ominaisuudet tehostavat toimintaa, joka luo huomattavan kilpailuedun yrityksellesi.

2. PAREMPI TUOTTO

Siinä vaiheessa, kun yritys lähtee valitsemaan itselleen työkalua toimintansa tehostamiseen, ei ensimmäisenä kannata katsoa sitä, mitä se maksaa, vaan sitä mitä se tuottaa. Tehokkaassa käytössä Evelia maksaa itsensä takaisin joka päivä.​

3. TEHOSTAT AJANKÄYTTÖÄSI

Käyttämällä nykyaikaista ja fiksumpaa työkalua, annat ohjelmiston hoitaa rutiinityöt ja aikaa vapautuu itsellesi.​

4. TOIMINTASI TUKENA

Fiksukaan yritys ei voi kasvaa ilman kunnollisia työkaluja. Evelia mahdollistaa kannattavan ja hallitun kasvun.​

Evelia sähköinen taloushallinnon ohjelmisto on tehnyt useiden yritysten liiketoiminnasta helpompaa ja tehokkaampaa – suorastaan vaivatonta. Yrityksien arki on muuttunut konkreettisesti Evelian avulla, ja yritykset ovat voineet rauhassa keskittyä työntekoon sekä oman liiketoimintansa kehittämiseen. Tutustu asiakastarinoihimme alhaalta – ja liity sinäkin sähköisen taloushallintojärjestelmän edelläkävijäksi.

Ota ensimmäinen askel kohti kannattavampaa liiketoimintaa