fbpx

OSTOlaskut ja -reskontra

Evelialla ostoreskontrasi sähköistyy silmänräpäyksessä. Ohjelman avulla hoidat ostolaskujen hyväksynnän, tarvikkeiden edelleenlaskutuksen ja laskujen maksatuksen nappia painamalla

Sähköinen ja automatisoitu ostolaskujen ja -reskontran hallinta säästää niin aikaa kuin rahaa

Evelialla hoidat yrityksesi ostolaskujen hyväksynnän, tarvikkeiden edelleenlaskutuksen ja ostolaskujen maksatuksen täysin sähköisesti vain muutamalla klikkauksella. Myös erinäisten maksujen, kuten vuokrien ja palkkojen maksaminen suoraan Eveliasta on helppoa ja nopeaa sisäänrakennetun pankkiyhteyden ansiosta.

Eveliassa ostoreskontran ja maksujen hallintaa tehostaa mm.:

Ostolaskujen edelleenlaskuttaminen

Eveliassa ostolaskujen edelleenlaskuttaminen on näppärää. Ostolasku saadaan kohdistettua oikealle työlle vain antamalla työnumero tukkurille tavaraa noudettaessa. Ostolaskurivit saadaan kohdistettua myös manuaalisesti useammalle eri työlle, mikäli tarve sitä vaatii.

Ostolaskujen edelleenlaskutusta hyödyntämällä, ei yrittäjän tarvitse kirjata tuotteita manuaalisesti laskuriveiksi, vaan tarvikkeiden tiedot siirtyvät automaatiolla oikeilla myyntihinnoilla suoraan myyntilaskuriveiksi.

OSTOLASKUJEN EDELLEENLASKUTTAMINEN TEHOSTAA LASKUTUSTA:

Automatisoidut toiminnot

Ostolaskujen hallintaa voidaan automatisoida Eveliassa monin eri tavoin, millä vähennät merkittävästi ostolaskujen hallintaan kuluvaa aikaa.

Eveliassa voit halutessasi automatisoida mm. sähköisten ostolaskujen noudon Maventasta, ostolaskujen hyväksynnän, sekä maksatuksen. Saajarekisterin ansiosta ostolaskujen saajatiedot voidaan tallentaa ohjelmistoon, eikä niitä tarvitse erikseen kirjata ostolaskujen maksamisten yhteydessä.

Myös ostolaskujen edelleenlaskutus voidaan Eveliassa automatisoida. Riittää, kun annat tukkurille työnumeron, siirtyvät ostolaskurivit automatisoidusti oikealle työlle ostolaskun saapuessa Eveliaan.

Automatisoinnilla tehokkaampi ostoreskontran hallinta:

Evelian oma pankkiohjelma

Eveliasta löytyy sisäänrakennettu pankkiyhteys, joka mahdollistaa ostolaskujen ja maksujen maksamisen suoraan Eveliasta.

NÄIN SISÄÄNRAKENNETtu PANKKIYHTEYs helpottaa arkeasi:

Maksut ominaisuus

Erinäisten maksujen, kuten vuokrien ja palkkojen maksaminen suoraan Eveliasta on helppoa ja nopeaa sisäänrakennetun pankkiyhteyden ansiosta. Evelian maksut ominaisuuden ansiosta saat keskitettyä kaikki yrityksen kulut Eveliaan, jonka vuoksi yrityksen todellisten tulojen ja menojen seuranta on helppoa. Myös aikaa säästyy, kun maksuja ei tarvitse hoitaa verkkopankin kautta.

Maksujen ansiosta saat hoidettua ja seurattua kaikkia yrityksesi menoja suoraan Eveliata:

LISÄÄ OMINAISUUKSIA

Evelialla sähköistät ja automatisoit myyntilaskutuksen ja -reskontran kuin silmän räpäyksessä. Evelialla myyntilaskujen luonti sujuu ketterästi mm. tukkureiden hinnastojen, sekä automatisoitujen hinnoittelusäännöstöjen ansiosta. Laskut voit lähettää asiakkaalle helposti esimerkiksi verkkolaskuna tai sähköpostitse. Myös suoritusten seuranta on helppoa sisäänrakennetun pankkiyhteyden ansiosta.

Evelialla hallitset niin pikkukeikat kuin isommatkin projektit helposti suoraan yhdestä järjestelmästä. Töiden hallintaa Eveliassa sinua helpottaa mm. sähköiset työmääräimet, dokumentointi, pöytäkirjat, asiakas- ja kohderekisteri, sekä resursointikalenteri. Kun työmaita hallinnoidaan Evelialla, pyörii yrityksesi arki helposti ja tehokkaasti.

Eveliasta löytyy useita eri sähköisiä lomakkeita ja pöytäkirjoja talotekniikka- ja rakennusalan tarpeisiin. Sähköistämällä lomakkeet, ottaa yrityksesi ison askeleen tehokkaampaan ajankäyttöön, kun lomakkeiden täyttäminen, allekirjoittaminen, toimittaminen asiakkaalle ja arkistointi saadaan hoidettua huomattavasti suoraviivaisemmin.

Ota ensimmäinen askel kohti kannattavampaa liiketoimintaa