Myyntireskontra - Sähköinen myyntilaskutus

Evelialla sähköistät ja automatisoit myyntireskontran- ja laskutuksen kuin silmän räpäyksessä. Ohjelman avulla sähköinen myyntilaskutus onnistuu vaivattomasti ja tehokkaasti.

Sähköinen ja automatisoitu myyntilaskutus ja -reskontra säästää niin aikaa kuin rahaa

Evelialla myyntilaskujen luonti sujuu ketterästi mm. tukkureiden hinnastojen, sekä automatisoitujen hinnoittelusäänöstöjen ansiosta. Laskut voit lähettää asiakkaalle helposti esimerkiksi verkkolaskuna tai sähköpostitse.

Myös suoritusten seuranta on Evelialla helppoa, kun ohjelmisto kuittaa tulevat maksusuoritukset automaattisesti Eveliaan oman pankkiohjelmansa avulla.

Eveliassa myyntilaskujen tekoa ja myyntireskontran hallintaa helpottaa mm:

Tukkureiden hinnastot

Eveliassa me huolehdimme, että käytössänne on aina ajantasaiset hinnastot sekä tuotetiedot.

Eveliasta löytyy suoraan mm. Rexelin, Ahlsellin, Soneparin, Dahlin, Onnisen, Hiltin, Meltexin, LVI-Gaten, LVI-WaBeKin, Pistesarjan ja El-Partsin tuoteluettelot ja hinnastot. Lisäksi pystyt lataamaan lisää yrityskohtaisia hinnastoja. Ohjelmisto osaa käsitellä myös yrityskohtaisia alennus- ja nettohinnastoja.

Näin hyödyt, kun toimittajien hinnastot sisältyvät laskutusohjelmaasi:

Automatisoidut hinnoittelusäännöstöt

Evelialla pystyt luomaan rajattoman määrän eri hinnoittelusäännöstöjä, jotka voivat perustua mm. kate- tai alennusprosenttiin taikka hintakertoimeen. Tällöin laskua tehdessä, ei rivejä tarvitse hinnoitella käsin, vaan Evelia luo oikeat hinnat täysin automatisoidusti.

Myös asiakasryhmäkohtainen hinnoittelu on mahdollista, jolloin henkilö-, yritys- ja vaikkapa vakioasiakkaille voidaan luoda omat hinnoittelusäännöstöt. Kun hinnoittelusäännöstöt tallennetaan asiakastietoihin, määräytyvät kyseiselle asiakkaalle tehtyjen töiden hinnat automatisoidusti halutun asiakasryhmäkohtaisen hinnoittelun mukaisesti.

Hinnoittelusäännöstöt nopeuttavat ja tarkentavat laskutusta:

NÄPPÄRÄT TYÖ- JA TARVIKEKIRJAUKSET

Eveliassa työ- ja tarvikekirjaukset luodaan työlähetteelle, jossa ne siirtyvät suoraan laskuriveiksi. Työ- ja tarvikekirjaukset voidaan tehdä helposti vaikka suoraan työmaalla Evelia Work -sovellusta hyödyntäen, josta kirjaukset siirtyvät reaaliajassa Eveliaan.

sano hyvästit hukkatunneille ja -tavaroille:

OSTOLASKUJEN EDELLEENLASKUTUS​

Evelialla ostoreskontrasi sähköistyy silmänräpäyksessä. Ohjelman avulla hoidat ostolaskujen hyväksynnän, tarvikkeiden edelleenlaskutuksen ja laskujen maksatuksen vain muutamalla klikkauksella.

Eveliassa ostolaskujen edelleenlaskuttaminen on näppärää. Ostolasku saadaan kohdistettua oikealle työlle vain antamalla työnumero tukkurille tavaraa noudettaessa. Ostolaskurivit saadaan kohdistettua myös manuaalisesti useammalle eri työlle, mikäli tarve sitä vaatii. Ostolaskujen edelleenlaskutusta hyödyntämällä, ei yrittäjän tarvitse kirjata tuotteita manuaalisesti laskuriveiksi, vaan tarvikkeiden tiedot siirtyvät automaatiolla oikeilla myyntihinnoilla suoraan myyntilaskuriveiksi.

OSTOLASKUJEN EDELLEENLASKUTTAMINEN TEHOSTAA LASKUTUSTA:

AUTOMATISOITU SUORITUSTEN SEURANTA​

Eveliassa myyntireskontran seuraaminen hoituu helposti sisäänrakennetun pankkiyhteyden ansiosta, kun laskujen suoritukset kohdistuvat automaattisesti oikeille myyntilaskuille.

NÄIN SISÄÄNRAKENNETtu PANKKIYHTEYs helpottaa suoritusten seurantaa:

LISÄÄ OMINAISUUKSIA

Evelialla hallitset niin pikkukeikat kuin isommatkin projektit helposti suoraan yhdestä järjestelmästä. Töiden hallintaa Eveliassa sinua helpottaa mm. sähköiset työmääräimet, dokumentointi, pöytäkirjat, asiakas- ja kohderekisteri, sekä resursointikalenteri. Kun työmaita hallinnoidaan Evelialla, pyörii yrityksesi arki helposti ja tehokkaasti.

Eveliasta löytyy useita eri sähköisiä lomakkeita ja pöytäkirjoja talotekniikka- ja rakennusalan tarpeisiin. Sähköistämällä lomakkeet, ottaa yrityksesi ison askeleen tehokkaampaan ajankäyttöön, kun lomakkeiden täyttäminen, allekirjoittaminen, toimittaminen asiakkaalle ja arkistointi saadaan hoidettua huomattavasti suoraviivaisemmin.

Evelialla hoidat yrityksesi ostolaskujen hyväksynnän, tarvikkeiden edelleenlaskutuksen ja ostolaskujen maksatuksen täysin sähköisesti vain muutamalla klikkauksella. Myös erinäisten maksujen, kuten vuokrien ja palkkojen maksaminen suoraan Eveliasta on helppoa ja nopeaa sisäänrakennetun pankkiyhteyden ansiosta.

Ota ensimmäinen askel kohti kannattavampaa liiketoimintaa