fbpx

OPPAAT JA ESITTEET

Evelia PLUS – Se fiksumpi työkalu

Aika päivittää yrityksesi nykypäivään? Lataa esite ja tutustu tarkemmin Evelia PLUS -ratkaisun monipuolisiin ja nykyaikaisiin ominaisuuksiin, joilla helpotat ja tehostat yrityksesi arkea.

Evelia PRO – Se fiksumpi työkalu

Aika päivittää yrityksesi nykypäivään? Lataa esite ja tutustu tarkemmin Evelia Pro -ratkaisun monipuolisiin ja nykyaikaisiin ominaisuuksiin, joilla helpotat ja tehostat yrityksesi arkea.

Tehokas ja sujuva käyttöönotto

Oppaassa käydään ohjelmiston vaihto vaihe vaiheelta läpi, ja kerrotaan vinkit, miten vaihdosta saadaan sujuva ja tehokas. Lataa ilmainen opas ja varmista helppo ohjelmiston vaihto!

Ohjelmistokartoittamisen ABC

Oppaassa käydään läpi ne asiat, joita sinun tulisi huomioida uutta ohjelmistoa hankittaessa. Opas koostuu kahdesta osasta; nykytilanteen sekä uuden ohjelmiston kartoittamisesta.

Laskurahoitus – Certum

Eveliasta löytyy integraatio Certumin laskurahoitukseen. Lataa esite ja tutustu laskurahoitukseen sekä Certumin palveluihin.

Laskurahoitus – Noja Rahoitus

Eveliasta löytyy integraatio Noja Rahoituksen laskurahoitukseen. Lataa esite ja tutustu laskurahoitukseen sekä Noja Rahoituksen palveluihin.

Premium riskikartoitus

Evelian yhteistyökumppani Premium Group tarjoaa yrityksille riskikartoituspalvelua, jossa tarkastellaan yritystä kokonaisuutena. Tapaamisessa suoritetaan perusasioiden kartoitus, mm. yritys kokonaisuutena, sen toiminta ja tulevaisuuden suunnitelmat, verotus, sopimukset ja työnantajan velvollisuudet. Lataa esite ja tutustu Premium Groupin tarjoamaan riskikartoituspalveluun.