fbpx

Sähköalan laskutusohjelma
ammattilaisille

Se fiksumpi taloushallinto- ja toiminnanohjausjärjestelmä sähköalan yritysten toiminnan tehostamiseen

Evelia on nykyaikainen ja helppokäyttöinen sähköalan laskutusohjelma. Täysin selaimessa toimiva Evelia, on suunniteltu sähköalan yritysten toimintojen hallintaan ja tehostamiseen. 

Alakohtaisten ominaisuuksien avulla, helpottaa Evelia yritysten arkea ja sujuvoittaa työskentelyä niin työmaalla kuin toimistossa. Evelialla hallitset laajalti kaikki yrityksen pävittäiset toiminnot aina tarjouksista raportointiin saakka.

Eveliasta löytyy mm. seuraavia alakohtaisia ominaisuuksia

Työmaiden helppo hallinta

Evelialla hallitset niin pikkukeikat kuin isommatkin projektit helposti suoraan yhdestä järjestelmästä.

Lue lisää

Tukkureiden hinnastot

Eveliassa me huolehdimme, että käytössänne on aina ajantasaiset hinnastot sekä tuotetiedot.

Eveliasta löytyy suoraan mm. Rexelin, Ahlsellin, Soneparin, Dahlin, Onnisen, Hiltin, Meltexin, LVI-Gaten, LVI-WaBeKin, Pistesarjan, Etmanin ja El-Partsin tuoteluettelot ja hinnastot.

Lisäksi pystyt lataamaan lisää yrityskohtaisia hinnastoja. Ohjelmisto osaa käsitellä myös yrityskohtaisia alennus- ja nettohinnastoja.

Sähköalan pöytäkirjat

Eveliasta löytyy sähköalan sähköiset lomakkeet ja pöytäkirjat. Sähköinen allekirjoitus on luonnollisesti vakiovarusteena.

Lue lisää

RTV-raportointi

Evelia muodostaa nappia painamalla verottajan vaatiman rakennusalan tiedonantovelvollisuuden mukaisen RTV-aineiston, jossa on sekä urakkatiedot, että projekteille kirjattujen henkilöiden tiedot.

Varasto

Eveliasta löytyy varastohallintaominaisuus, jossa seuraat varastosaldot ja teet inventaariluettelon. Varastoja ja varastopaikkoja voit perustaa tarvitsemasi määrän.

Projektiseuranta

Evelia antaa reaaliaikaisen kuvan projektiesi kustannuksista, työtunneista ja laskutuksesta. Myös maksuerien hallinta on ketterää ja pystyt tarkistamaan projektin tuloslaskelman päivän luvut missä ja milloin tahansa.

Tarjouslaskenta (suppea)

Evelia Plus:aan sisältyy tarviketarjousosio, jolla teet ketterästi tarjoukset ja siirrät ne työtilauksiksi.

Evelia Work -sovellus

Evelia.work on työmaakäyttöön tehty puhelinsovellus, jolla saat entistä helpommin kirjattua niin tunnit kuin tarvikkeet suoraan Eveliaan. Evelia.work on ladattavissa Google Playssa ja App Storessa.

Lue Lisää

Tarjouslaskenta (laaja)

Eveliassa on sähköalan tarjouslaskenta, johon on kytkettävissä STUL:in pakettirekisteri.

Neljä syytä valita Evelia

1. Toimialallesi tehty

Toimialasi tarpeet huomioiva ohjelmisto on yksi yrityksesi parhaista työkaluista. Sen ominaisuudet tehostavat toimintaa, joka luo huomattavan kilpailuedun yrityksellesi.

2. PAREMPI TUOTTO

Siinä vaiheessa, kun yritys lähtee valitsemaan itselleen työkalua toimintansa tehostamiseen, ei ensimmäisenä kannata katsoa sitä, mitä se maksaa, vaan sitä mitä se tuottaa. Tehokkaassa käytössä Evelia maksaa itsensä takaisin joka päivä.​

3. TEHOSTAT AJANKÄYTTÖÄSI

Käyttämällä nykyaikaista ja fiksumpaa työkalua, annat ohjelmiston hoitaa rutiinityöt ja aikaa vapautuu itsellesi.​

4. TOIMINTASI TUKENA

Fiksukaan yritys ei voi kasvaa ilman kunnollisia työkaluja. Evelia mahdollistaa kannattavan ja hallitun kasvun.​

Ohjelmistoratkaisut

Evelia Plus

alkaen

99€/kk

Evelia Pro

Hinta muodostuu
valitsemastanne kokonaisuudesta

Asiakaskokemuksia

‘’Nykyään laskut lähtee asiakkaille muutamassa minuutissa.’’

Yrityksen vaihtuessa toiminimestä osakyhtiöksi, tuli ajankohtaiseksi päivittää myös käytössä ollut yleislaskutusohjelma tehokkaampaan vaihtoehtoon. Evelia otettiin yrityksen käyttöön vuoden 2020 tammikuussa, jonka myötä monet toiminnot, kuten laskutus on helpottunut huomattavasti.

”Vanhalla ohjelmistolla pienemmän laskun tekemiseen meni noin 15-20 minuuttia, kun taas suurempaan laskuun saattoi hyvinkin upota se 2-3 tuntia. Nykyään laskut lähtee asiakkaille muutamassa minuutissa.’’ Juha-Matti Isotalo, Mahiz Oy

Ota ensimmäinen askel kohti kannattavampaa liiketoimintaa