fbpx

SÄHKÖALAN AMMATTILAISILLE

FIKSU TYÖKALU SÄHKÖALAN YRITYSTEN TOIMINNAN TEHOSTAMISEEN

Evelia on nykyaikainen ja helppokäyttöinen, täysin selaimessa toimiva työkalu, joka on suunniteltu sähköalan yritysten toimintojen hallintaan ja tehostamiseen. 

Alakohtaisten ominaisuuksien avulla, helpottaa Evelia yritysten arkea ja sujuvoittaa työskentelyä niin työmaalla kuin toimistossa. Evelialla hallitset laajalti kaikki yrityksen päivittäiset toiminnot aina tarjouksista raportointiin saakka.

EVELIAn ominaisuudet

Töiden hallinta

Evelialla hallitset helposti niin pienet kuin suuretkin sähkötyöt.

TUKKUREIDEN HINNASTOT

Eveliassa me huolehdimme, että käytössänne on aina ajantasaiset OVT-hinnastot sekä tuotetiedot. Myös omien aletiedostojen tuonti on mahdollista. Tällä hetkellä ylläpidämme esim. Onnisen, Ahlsellin, Rexelin, SLO:n, El-Partsin, Würth Electronicsin, sekä Pistesarjat hinnastot.

Laskutus

Evelia helpottaa ja nopeuttaa yrityksen laskutusta helpolla käyttöliittymällä, automatisoiduilla ja sähköisillä toiminnoilla. Myös käänteisen ALV:n käyttö on luonnollisesti vakiovarusteena.

ostojen hallinta

Evelialla ostoreskontrasi sähköistyy silmänräpäyksessä. Ohjelman avulla hoidat ostolaskujen hyväksynnän, tarvikkeiden edelleenlaskutuksen ja laskujen maksatuksen nappia painamalla.

RESURSOINTI

Resursoinnissa näet kalenterista yhdellä näkymällä työntekijöidesi työtilanteen. Näin jaat uudet työt helposti vapaana oleville työntekijöille.

projektiseuranta

Evelian projektiseurannan avulla seuraat helposti graafisten raporttien avulla projektiesi etenemistä – sen tuloja, kustannuksia ja käytettyjä työtunteja.

EVELIA.WORK MOBIILIAPPLIKAATIO

Evelia.work on asentajille tarkoitettu mobiiliapplikaatio, jolla saadaan entistä helpommin kirjattua niin tunnit kuin tarvikkeet suoraan Eveliaan. Evelia.work on ladattavissa Google Playssa ja App storessa.

TARJOUSLASKENTA

Eveliassa on sähköalan tarjouslaskenta, josta löytyy STUL:in pakettirekisterit. Evelian helppokäyttöisellä ja loogisella tarjouslaskennalla lasket tarjoukset tehokkaasti oikein.

RAPORTOINTI

Evelialla seuraat helposti laskutuksen kehitystä, sekä toimintasi kannattavuutta. Raportteja Eveliasta löytyy näiden lisäksi myös esimerkiksi tuotemyynnistä ja asiakaslaskutuksesta.

MIKSI EVELIA?

Toimialallesi tehty

Sähköalan tarpeet huomioiva ohjelmisto on yksi yrityksesi parhaista työkaluista. Sen ominaisuudet kuten lomakkeet, toimittajien hinnastot ja nykyaikainen töiden hallinta tehostavat toimintaa, joka luo huomattavan kilpailuedun yrityksellesi.

Toimintasi tukena

Fiksukaan yritys ei voi kasvaa ilman kunnollisia työkaluja. Evelia mahdollistaa kannattavan ja hallitun kasvun.

Tehostat ajankäyttöäsi

Käyttämällä nykyaikaista ja fiksumpaa työkalua, annat ohjelmiston hoitaa rutiinityöt ja aikaa vapautuu itsellesi.

Parempaa tuottoa

Siinä vaiheessa, kun yritys lähtee valitsemaan itselleen työkalua toimintansa tehostamiseen, ei ensimmäisenä kannata katsoa sitä, mitä se maksaa, vaan sitä mitä se tuottaa. Tehokkaassa käytössä Evelia maksaa itsensä takaisin joka päivä.

HINNOITTELU

Evelia laskutus

39€/kk

Evelia

99€/kk

LISÄKÄYTTÄJÄT

25€/kk

Asiakaskokemuksia

‘’Nykyään laskut lähtee asiakkaille muutamassa minuutissa.’’

Yrityksen vaihtuessa toiminimestä osakyhtiöksi, tuli ajankohtaiseksi päivittää myös käytössä ollut yleislaskutusohjelma tehokkaampaan vaihtoehtoon. Evelia otettiin yrityksen käyttöön vuoden 2020 tammikuussa, jonka myötä monet toiminnot, kuten laskutus on helpottunut huomattavasti.

”Vanhalla ohjelmistolla pienemmän laskun tekemiseen meni noin 15-20 minuuttia, kun taas suurempaan laskuun saattoi hyvinkin upota se 2-3 tuntia. Nykyään laskut lähtee asiakkaille muutamassa minuutissa.’’ Juha-Matti Isotalo, Mahiz Oy

USEIN KYSYTTYÄ

keiden toimittajien hinnastot eveliasta löytyy?

Eveliasta löytyy esim. SLO:n, Onnisen, Ahlsellin, Rexelin, Dahlin, EL-Partsin, LVI-WaBekin, LVI-Gaten, Würth Electronicsin, Hiltin, Meltex:in & Pistesarjojen ajantasaiset hinnat sekä tuotetiedot. Eveliaan on mahdollisuus tuoda myös omia hinnastoja, sekä aletiedostot.

mILLÄ LAITTEILLA EVELIAA VOI KÄYTTÄÄ?

Evelia on täysin selainpohjainen, jonka ansiosta ohjelmisto ei ole millään tavalla laitesidonnainen. Voit siis käyttää Eveliaa puhelimella, tabletilla ja tietokoneella oli se sitten Mac, Windows tai vaikka Linux. Evelialta löytyy myös asentajien käyttöön tarkoitettu Evelia Work -sovellus.

MITÄ VAIHDOSSA TAPAHTUU ja kauanko se kestää?

Ohjelmiston vaihto sisältää yleensä seuraavat kohdat: asiakastietojen tuonti vanhasta ohjelmistosta, perusasetuksien läpikäynti, tuotetietojen ja hintojen läpikäynti sekä yrityskohtaisten alennustaulukoiden tuonti, pankkiyhteyden luonti, verkkolaskutuksen käyttöönotto. Käyttöönotossa kestää yleensä noin 2 tuntia ja tämän jälkeen voimme aloittaa Evelian koulutuksen, johon kannattaa varata 2-3 tuntia. 

jäänkö yksin evelian käyttöönoton jälkeen?

Et, me emme myy ohjelmistoa vaan palvelua. Otamme yhdessä ohjelmiston käyttöön ja olemme tukenasi aina, kun sitä tarvitset. Tukipalveluumme voit lähettää sähköpostia, soittaa tai nopeimmiten avun saat ohjelmiston tukichatista, josta saat suoraan ohjelmistosta yhteyden tukipalveluumme, jotka auttavat sinua asiassa kuin asiassa.

KIINNOSTUITKO?