Evelia PRO – OLE KETTERÄMPI KUIN KILPAILIJASI

Menestyvä yritys tarvitsee toimivat ja tältä vuosikymmeneltä olevat työkalut

Evelia on nykyaikainen ja helppokäyttöinen, täysin selaimessa toimiva työkalu yritysten toimintojen hallintaan ja tehostamiseen.

Evelia helpottaa yrityksen arkea ja sujuvoittaa työskentelyä niin työmaalla kuin toimistossa. Evelialla hoidat niin myynti- kuin ostoreskontran, töiden ja kohteiden hallinnan, työajanseurannan, lomakkeet sekä raportoinnin.

Ominaisuudet, joilla olet ketterämpi kuin kilpailijasi

Räätälöity ratkaisu yrityksesi tarpeisiin

Evelialla hallitset niin pikkukeikat kuin isommatkin projektit helposti suoraan yhdestä järjestelmästä.

Eveliassa me huolehdimme, että käytössänne on aina ajantasaiset hinnastot sekä tuotetiedot.

 

Eveliasta löytyy suoraan mm. Rexelin, Ahlsellin, Soneparin, Dahlin, Onnisen, Hiltin, Meltexin, LVI-Gaten, LVI-WaBeKin, Pistesarjan ja El-Partsin tuoteluettelot ja hinnastot.

 

Lisäksi pystyt lataamaan lisää yrityskohtaisia hinnastoja. Ohjelmisto osaa käsitellä myös yrityskohtaisia alennus- ja nettohinnastoja.

Eveliassa luot helposti myyntilaskut, jotka voit lähettää suoraan ohjelmistosta vaikka verkkolaskuna. Evelia kuittaa myös tulevat suoritukset automaattisesti oman pankkiohjelmansa avulla.

Evelialla ostoreskontrasi sähköistyy silmänräpäyksessä. Ohjelman avulla hoidat ostolaskujen hyväksynnän, tarvikkeiden edelleenlaskutuksen ja laskujen maksatuksen nappia painamalla.

Eveliasta löytyy toimialasi sähköiset lomakkeet ja pöytäkirjat. Sähköinen allekirjoitus on luonnollisesti vakiovarusteena.

Evelia muodostaa nappia painamalla verottajan vaatiman rakennusalan tiedonantovelvollisuuden mukaisen RTV-aineiston, jossa on sekä urakkatiedot, että projekteille kirjattujen henkilöiden tiedot.

Osatuloutuksen avulla saat minkä tahansa päivämäärän tilanteen projektien budjetista ja toteutuneista luvuista kirjanpitäjällesi.

Evelia antaa reaaliaikaisen kuvan projektiesi kustannuksista, työtunneista ja laskutuksesta. Myös maksuerien hallinta on ketterää ja pystyt tarkistamaan projektin tuloslaskelman päivän luvut missä ja milloin tahansa.

Evelia tuottaa yhdeksään yleisimpään kirjanpito-ohjelmistoon aineistot ja tuntikirjaustiedot ovat siirrettävissä mm. Procountoriin, Personeciin, Palkka.fi:hin ja muita ohjelmia varten on saatavissa Excel-aineistot.

Kuittiskannerin avulla nappaat kuvat kuiteista helposti talteen Evelian arkistoon kirjanpitäjälle ja voit hyvästellä ainaisen kuittisirkuksen.

Evelia Plus:aan sisältyy tarviketarjousosio, jolla teet ketterästi tarjoukset ja siirrät ne työtilauksiksi.

Evelia.work on työmaakäyttöön tehty puhelinsovellus, jolla saat entistä helpommin kirjattua niin tunnit kuin tarvikkeet suoraan Eveliaan. Evelia.work on ladattavissa Google Playssa ja App Storessa.

Lue Lisää

Eveliassa on LVI- ja sähköalan tarjouslaskennat. Sähköpuolen laskentaan on kytkettävissä STUL:in pakettirekisteri ja syöttösivut. LVI-puolelle ohjelmassa on valmiina ajantasaiset normitunnit.

Eveliasta löytyy varastohallintaominaisuus, jossa seuraat varastosaldot ja teet inventaariluettelon. Varastoja ja varastopaikkoja voit perustaa tarvitsemasi määrän. 

Evelia Pro -ratkaisua saat meiltä

OTA YHTEYTTÄ

Neljä syytä valita Evelia

Toimialallesi tehty

Toimialasi tarpeet huomioiva ohjelmisto on yksi yrityksesi parhaista työkaluista. Sen ominaisuudet tehostavat toimintaa, joka luo huomattavan kilpailuedun yrityksellesi.

Toimintasi tukena

Fiksukaan yritys ei voi kasvaa ilman kunnollisia työkaluja. Evelia mahdollistaa kannattavan ja hallitun kasvun.

Tehostat ajankäyttöäsi

Käyttämällä nykyaikaista ja fiksumpaa työkalua, annat ohjelmiston hoitaa rutiinityöt ja aikaa vapautuu itsellesi.

Parempi tuotto

Siinä vaiheessa, kun yritys lähtee valitsemaan itselleen työkalua toimintansa tehostamiseen, ei ensimmäisenä kannata katsoa sitä, mitä se maksaa, vaan sitä mitä se tuottaa. Tehokkaassa käytössä Evelia maksaa itsensä takaisin joka päivä.

Ota ensimmäinen askel kohti kannattavampaa liiketoimintaa