fbpx

USEIN KYSYTTYÄ

Eveliasta löytyy esim. SLO:n, Onnisen, Ahlsellin, Rexelin, Dahlin, EL-Partsin, LVI-WaBekin, LVI-Gaten, Würth Electronicsin, Hiltin, Meltex:in & Pistesarjojen ajantasaiset hinnat sekä tuotetiedot. Eveliaan on mahdollisuus tuoda myös omia hinnastoja, sekä aletiedostot.

Kyllä. Evelia.work on asentajille tarkoitettu mobiiliapplikaatio, jolla saadaan entistä helpommin kirjattua niin tunnit kuin tarvikkeet suoraan Eveliaan. Evelia.work on ladattavissa niin Google Playssa kuin App storessa.

Ohjelmiston vaihto sisältää yleensä seuraavat kohdat: asiakastietojen tuonti vanhasta ohjelmistosta, perusasetuksien läpikäynti, tuotetietojen ja hintojen läpikäynti sekä yrityskohtaisten alennustaulukoiden tuonti, pankkiyhteyden luonti, verkkolaskutuksen käyttöönotto. Käyttöönotossa kestää yleensä noin 2 tuntia ja tämän jälkeen voimme aloittaa Evelian koulutuksen, johon kannattaa varata 2-3 tuntia. 

Eveliasta on mahdollista tehdä aineistosiirrot suoraan Netvisoriin, Fivaldiin, Tikoniin, Procountoriin, Heerokseen, Brioxiin, Fennoaan, EmCeen ja Asteriin. Lisäksi kirjanpitoaineiston mukana tulee myös selkokieliset pää- ja päiväkirjatiedostot PDF-muodossa. 

Tuki on meille erittäin tärkeä, sillä haluamme olla apunasi silloin, kun sitä tarvitset. Tämän takia käytössämme onkin puhelin- ja sähköpostituki sekä ohjelmiston sisällä sijaitseva tukichat, joista tavoitat meidät helposti ja nopeasti.

Evelian puhelintuki on avoinna arkisin klo 8:00 – 17:00. Tukichat on avoinna arkisin klo 8:00 – 17:00.

Vanhasta ohjelmistosta saadaan käytännössä aina tuotua asiakasrekisteri Eveliaan. Vanhasta ohjelmistosta riippuen myös tuoterekisteri ja ehkä jopa laskutushistoria saadaan tuotua.

Toimii, sillä Eveliassa on sisäänrakennettu pankkiyhteys, josta on integraatiot kaikkiin eri pankkeihin.

Evelia on täysin selainpohjainen, jonka ansiosta ohjelmisto ei ole millään tavalla laitesidonnainen. Voit siis käyttää Eveliaa puhelimella, tabletilla ja tietokoneella oli se sitten Mac, Windows tai vaikka Linux. Evelialta löytyy myös asentajien käyttöön tarkoitettu Evelia Work -sovellus.

Me päivitämme tukkureiden hinnastot Eveliaan puolestasi, joten voit olla varma, että käytössäsi on aina ajantasaiset hinnastot, joiden eteen sinun ei tarvitse tehdä mitään.

Et, me emme myy ohjelmistoa vaan palvelua. Otamme yhdessä ohjelmiston käyttöön ja olemme tukenasi aina, kun sitä tarvitset. Tukipalveluumme voit lähettää sähköpostia, soittaa tai nopeimmiten avun saat ohjelmiston tukichatista, josta saat suoraan ohjelmistosta yhteyden tukipalveluumme, jotka auttavat sinua asiassa kuin asiassa.

Alakohtainen ohjelmisto tuo monia eri etuja, joita yleislaskutusohjelmisto ei sinulle voi tarjota esim. tukkureiden automaattisesti päivittyvät hinnastot, sekä monet muut toiminnot, jotka on suunniteltu talotekniikka- ja rakennusalan yritysten tarpeet huomioiden.

Mielestämme on kannattavaa ottaa yrityksen käyttöön kunnollinen ja sille parhaiten sopiva ohjelmisto jo heti alusta, jotta yritystoiminnasta saadaan tehokas ensimmäisestä päivästä lähtien.

Kyllä, Eveliasta löytyy tällä hetkellä esim. työmaan tarkistuslomakkeita; työtelineen ja sääsuojan käyttöönottotarkastuspöytäkirjat, LVI-alalle painekokeen, lattialämmityksen, käyttövesipiirin ja öljynpoltinhuollon mittauksen lomakkeet, sekä sähköalalle yksikertainen sekä laaja tarkastupöytäkirja sähköasennuksen käyttöönottoon ja mittaustulosten kirjauksiin. Teemme uusia lomakkeita myös asiakkaiden pyynnöstä.

Eveliassa ei ole palkanlaskentaohjelmaa, vaan olemme toteuttaneet tämän niin, että Eveliasta voi toimittaa palkanlaskijalle yhteenvetoraportit.

Eveliasta löytyy integraatiot Palkka.fi:n, Procountorin ja Personec:in palkanlaskentaohjelmiin. Tämän ansiosta Eveliasta saadaan luotua näihin ohjelmistoihin yhteensopivat raportit, jotka saadaan ajettua sähköisesti ohjelmistosta toiseen. Myös Excel-muotoiset palkkaraportit ovat saatavilla.

Evelian voi ottaa käyttöön mihin aikaan kuukautta ja tilikautta tahansa. Siirtymäajalla vain otetaan kirjanpitoaineistot niin vanhasta ohjelmistosta kuin Eveliastakin.

KIINNOSTUITKO?