fbpx

USEIN KYSYTTYÄ

keiden toimittajien hinnastot eveliasta löytyy?

Eveliasta löytyy esim. SLO:n, Onnisen, Ahlsellin, Rexelin, Dahlin, EL-Partsin, LVI-WaBekin ja LVI-Gaten ajantasaiset hinnat sekä tuotetiedot. Eveliaan on mahdollisuus tuoda myös omia hinnastoja.

mILLÄ LAITTEILLA EVELIAA VOI KÄYTTÄÄ?

Evelia on täysin selainpohjainen, jonka ansiosta ohjelmisto ei ole millään tavalla laitesidonnainen. Voit siis käyttää Eveliaa puhelimella, tabletilla ja tietokoneella oli se sitten Mac, Windows tai vaikka Linux.

Onko eveliassa mobiiliapplikaatio?

Eveliassa ei ole erillistä mobiiliapplikaatiota, sillä ohjelmisto on täysin selainpohjainen ja puhelimen näyttöön skaalautuva, jonka ansiosta voit käyttää ohjelmistoa suoraan selaimesta myös puhelimella. Näin ollen käytössäsi on aina yksi ja sama alusta, jossa tiedot siirtyvät eri käyttäjien ja laitteiden välillä reaaliaikaisesti.

Miten tukkureiden hinnastot päivitetään eveliaan?

Kyllä, me päivitämme tukkureiden hinnastot Eveliaan puolestasi, joten voit olla varma, että käytössäsi on aina ajantasaiset hinnastot, joiden eteen sinun ei tarvitse tehdä mitään.

MITÄ VAIHDOSSA TAPAHTUU ja kauanko se kestää?

Ohjelmiston vaihto sisältää yleensä seuraavat kohdat: asiakastietojen tuonti vanhasta ohjelmistosta, perusasetuksien läpikäynti, tuotetietojen ja hintojen läpikäynti sekä yrityskohtaisten alennustaulukoiden tuonti, pankkiyhteyden luonti, verkkolaskutuksen käyttöönotto. Käyttöönotossa kestää yleensä noin 2 tuntia ja tämän jälkeen voimme aloittaa Evelian koulutuksen, johon kannattaa varata 2-3 tuntia. 

jäänkö yksin evelian käyttöönoton jälkeen?

Et, me emme myy ohjelmistoa vaan palvelua. Otamme yhdessä ohjelmiston käyttöön ja olemme tukenasi aina, kun sitä tarvitset. Tukipalveluumme voit lähettää sähköpostia, soittaa tai nopeimmiten avun saat ohjelmiston tukichatista, josta saat suoraan ohjelmistosta yhteyden tukipalveluumme, jotka auttavat sinua asiassa kuin asiassa.

mITEN EVELIAN TUKI TOIMII?

Tuki on meille erittäin tärkeä, sillä haluamme olla apunasi silloin, kun sitä tarvitset. Tämän takia käytössämme onkin puhelin- ja sähköpostituki sekä ohjelmiston sisällä sijaitseva tukichat, joista tavoitat meidät helposti ja nopeasti.

Evelian puhelintuki on avoinna arkisin klo 9:00 – 16:00. Tukichat on avoinna arkisin klo 8:00 – 20:00 ja muulloin klo 10:00 – 16:00.

MILLOIN YRITYKSEN KANNATTAA SIIRTYÄ ALAKOHTAISEEN OHJELMISTOON?

Alakohtainen ohjelmisto tuo monia eri etuja, joita yleislaskutusohjelmisto ei sinulle voi tarjota esim. tukkureiden automaattisesti päivittyvät hinnastot, sekä monet muut toiminnot, jotka on suunniteltu talotekniikka- ja rakennusalan yritysten tarpeet huomioiden.

Mielestämme on kannattavaa ottaa yrityksen käyttöön kunnollinen ja sille parhaiten sopiva ohjelmisto jo heti alusta, jotta yritystoiminnasta saadaan tehokas ensimmäisestä päivästä lähtien.

MITÄ TIETOJA VANHASTA OHJELMISTOSTA SAA TUOTUA EVELIAAN?

Vanhasta ohjelmistosta saadaan käytännössä aina tuotua asiakasrekisteri Eveliaan. Vanhasta ohjelmistosta riippuen myös tuoterekisteri ja ehkä jopa laskutushistoria saadaan tuotua.

MIHIN AJANKOHTAAN VAIHTO KANNATTAA SIJOITTAA?

Evelian voi ottaa käyttöön mihin aikaan kuukautta ja tilikautta tahansa. Siirtymäajalla vain otetaan kirjanpitoaineistot niin vanhasta ohjelmistosta kuin Eveliastakin.

Mihin kirjanpito-ohjelmistoihin eveliasta pystytään viemään raportit?

Eveliasta on mahdollista tehdä aineistosiirrot suoraan Netvisoriin, Fivaldiin, Tikoniin, Procountoriin, Heerokseen ja Brioxiin. Lisäksi kirjanpitoaineiston mukana tulee myös selkokieliset pää- ja päiväkirjatiedostot PDF-muodossa. 

LÖYTYYKÖ EVELIASTA ALAKOHTAISIA LOMAKKEITA?

Kyllä, Eveliasta löytyy tällä hetkellä esim. työmaan tarkistuslomakkeita; työtelineen ja sääsuojan käyttöönottotarkastuspöytäkirjat, LVI-alalle painekokeen, lattialämmityksen, käyttövesipiirin ja öljynpoltinhuollon mittauksen lomakkeet, sekä sähköalalle yksikertainen sekä laaja tarkastupöytäkirja sähköasennuksen käyttöönottoon ja mittaustulosten kirjauksiin. Teemme uusia lomakkeita myös asiakkaiden pyynnöstä.

TOIMIIKO EVELIAN PANKKIOHJELMA ERI PANKKIEN KANSSA?

Toimii, sillä Eveliassa on sisäänrakennettu pankkiyhteys, josta on integraatiot kaikkiin eri pankkeihin.

EIKÖ EVELIASSA OLE PALKANLASKENTAA?

Eveliassa olemme toteuttaneet tämän niin, että  ohjelmasta voi toimittaa palkanlaskijalle yhteenvetoraportit. Lisäksi voimme tehdä suoria integraatioita haluttuihin palkanlaskentaohjelmiin.

KIINNOSTUITKO?