asiantunteva, luotettava ja nykyaikainen tilitoimisto

Olemme yli 20 vuoden kokemuksella toimiva täyden palvelun tilitoimisto. 

Tervetuloa asiakkaaksi joustavaan, nykyaikaiseen ja asiakaslähtöiseen tilitoimistoon. Rakennetaan yhdessä juuri sinulle parhaiten sopiva  ja oikein mitoitettu taloushallintopalveluiden kokonaisuus.

 

Kaikenlaisille ja kaikenkokoisille yrityksille

Evelia Tilitoimisto palvelee kaikkia, niin pieniä kuin suuria yrityksiä toimialasta riippumatta. Erikoisosaamisena meiltä löytyy talotekniikka- ja rakennusalan vahva tuntemus yli 10 vuoden ajalta, jonka ansiosta pystymme tarjoamaan toimialan tuntevaa palvelua.

Monipuoliset palvelut

Meiltä saat monipuoliset ja asiantuntevat taloushallinnon palvelut.  Tekemisessämme korostuu ymmärrys ja osaaminen eri alojen, erityisesti talotekniikka- ja rakennusalan, taloushallinnon sekä liiketoiminnan tarpeista. Rakennamme aina yhteistyössä asiakkaan kanssa juuri hänen tarpeisiin sopivan ja oikein mitoitetun taloushallintopalveluiden kokonaisuuden. 

case

KIRJANPITO

Tarjoamme kaikenkattavat kirjanpito -ja tilinpäätöspalvelut kaikenkokoisille yrityksille sekä eri yhtiömuodoille. Joko täysin sähköisesti tai ns perinteisellä tavalla.

PALKKAHALLINTO

Meiltä saat palkanlaskennan ja palkkahallinnon palvelut räätälöidysti tarpeidesi mukaan.

RAPORTOINTI

Palveluumme kuuluu kuukausittainen raportointi, jotta päätöksenteon tukena on aina käytettävissä ajankohtaista taloustietoa.

Hand

MUUT PALVELUT

Halutessanne voit ulkoistaa meille myynti- ja ostoreskontran hoidon. Lisäksi meiltä saa apua yrityksen perustamiseen, yhtiömuodon muutokseen sekä veroneuvontaa.

Miksi valita meidät?

Hand

HENKILÖKOHTAINEN KIRJANPITÄJÄ

Meillä henkilökohtainen palvelu on aina taattua, kun käytössäsi on nimetty kirjanpitäjä, joka tuntee yrityksesi tilanteen ja tietää missä mennään.

NYKYAIKAINEN

Käytössämme on uusinta teknologiaa, jonka avulla pystymme halutessasi hoitamaan kirjanpidon täysin sähköisessä muodossa.

People

VUOSIEN KOKEMUS

Meiltä saat luotettavaa ja asiantuntevaa palvelua yli 20 vuoden kokemuksella. Omistajamme Heidi Lindberg on myös ansainnut Suomen Taloushallintoliiton myöntämän vuoden kirjanpitäjä -tittelin.​

Ajankohtaista luettavaa

Kirjanpidon perustermit haltuun

Kirjanpidon termistö voi kuulostaa heprealta, varsinkin uusille yrittäjille, joille kirjanpidon sanasto ei vielä ole kokemuksen kautta tullut tutuksi. Vaikka kirjanpito olisikin ulkoistettu alan osaavalle ammattilaiselle, on kuitenkin tärkeää, että yrityksen sisällä ollaan perillä perustermeistä. Tässä kirjoituksessa avaamme yrityksille keskeiset kirjanpidon perustermit, jotka auttavat sinua ymmärtämään paremmin niin kirjanpitäjääsi kuin yrityksesi taloudellista tilannetta.

Lue lisää

Tuloslaskelma selkokielisesti

Mikäli yritys haluaa saada tarkempaa tietoa esimerkiksi tilikauden tai vaikkapa projektin kannattavuudesta, on tuloslaskelma se raportti, johon tulisi perehtyä. Lyhykäisyydessään, on tuloslaskelma raportti, josta löytyy tärkeää tietoa siitä, miten tarkasteltavan aikavälin tulos on muodostunut.

Tässä blogikirjoituksessa avaamme tuloslaskelman selkokielisesti eli mitä sillä tarkoitetaan, mitä se sisältää ja miksi siihen perehtyminen kannattaa.

Lue lisää

Miten tositteita tulee arkistoida?

Tositteet ovat todennus yrityksesi toimintaa koskevista taloudellisista tapahtumista, joita tarvitaan kirjanpidon tekoon, verotukseen, sekä ALV-vähennyksiin. Tositteita ei kuitenkaan voi näiden jälkeen vain heivata menemään, sillä lain mukaan tositteet tulee olla saatavilla myös tämän jälkeen esimerkiksi verotarkastajalle tietyn ajan.

Tässä kirjoituksessa tutustutaan kirjanpidon tositteiden arkistoimiseen – miten, missä muodossa ja kuinka kauan niitä tulee lain mukaan säilyttää.

Lue lisää

Tilitoimiston yhteystiedot

Puhelin

Sähköposti

Käyntiosoite

Orikedonkatu 22 A, 20380 Turku

Aukioloajat

Ma – Pe: 8:00 – 16:00

Laskutusosoite

Evelia Tilitoimisto Oy

Verkkolaskut:

003728069675/Maventa

Ota yhteyttä