asiantunteva, luotettava ja nykyaikainen tilitoimisto

Olemme yli 20 vuoden kokemuksella toimiva täyden palvelun tilitoimisto. 

Tervetuloa asiakkaaksi joustavaan, nykyaikaiseen ja asiakaslähtöiseen tilitoimistoon. Rakennetaan yhdessä juuri sinulle parhaiten sopiva  ja oikein mitoitettu taloushallintopalveluiden kokonaisuus.

 

Kaikenlaisille ja kaikenkokoisille yrityksille

Evelia Tilitoimisto palvelee kaikkia, niin pieniä kuin suuria yrityksiä toimialasta riippumatta. Erikoisosaamisena meiltä löytyy talotekniikka- ja rakennusalan vahva tuntemus yli 10 vuoden ajalta, jonka ansiosta pystymme tarjoamaan toimialan tuntevaa palvelua.

Monipuoliset palvelut

Meiltä saat monipuoliset ja asiantuntevat taloushallinnon palvelut.  Tekemisessämme korostuu ymmärrys ja osaaminen eri alojen, erityisesti talotekniikka- ja rakennusalan, taloushallinnon sekä liiketoiminnan tarpeista. Rakennamme aina yhteistyössä asiakkaan kanssa juuri hänen tarpeisiin sopivan ja oikein mitoitetun taloushallintopalveluiden kokonaisuuden. 

case

KIRJANPITO

Tarjoamme kaikenkattavat kirjanpito -ja tilinpäätöspalvelut kaikenkokoisille yrityksille sekä eri yhtiömuodoille. Joko täysin sähköisesti tai ns perinteisellä tavalla.

PALKKAHALLINTO

Meiltä saat palkanlaskennan ja palkkahallinnon palvelut räätälöidysti tarpeidesi mukaan.

RAPORTOINTI

Palveluumme kuuluu kuukausittainen raportointi, jotta päätöksenteon tukena on aina käytettävissä ajankohtaista taloustietoa.

Hand

MUUT PALVELUT

Halutessanne voit ulkoistaa meille myynti- ja ostoreskontran hoidon. Lisäksi meiltä saa apua yrityksen perustamiseen, yhtiömuodon muutokseen sekä veroneuvontaa.

Kolme syytä valita evelia tilit

Hand

HENKILÖKOHTAINEN KIRJANPITÄJÄ

Meillä henkilökohtainen palvelu on aina taattua, kun käytössäsi on nimetty kirjanpitäjä, joka tuntee yrityksesi tilanteen ja tietää missä mennään.

NYKYAIKAINEN

Käytössämme on uusinta teknologiaa, jonka avulla pystymme halutessasi hoitamaan kirjanpidon täysin sähköisessä muodossa.

People

VUOSIEN KOKEMUS

Meiltä saat luotettavaa ja asiantuntevaa palvelua yli 20 vuoden kokemuksella. Omistajamme Heidi Lindberg on myös ansainnut Suomen Taloushallintoliiton myöntämän vuoden kirjanpitäjä -tittelin.​

Ajankohtaista luettavaa

Yrittäjä, lähestyykö tilinpäätös? Ota nämä asiat huomioon

Vuodenvaihde lähestyy, mikä tietää monelle yrittäjällle myös tilinpäätöksen kolkuttelevan oven takana. Nousiko hikikarpalot otsaan, kun aivot alkoivat raksuttamaan pohtiessaan, mitenkähän siihen tilinpäätökseen pitikään taas valmistautua? Ei hätää! Me kokosimme sinulle pienen vinkkilistan, jonka avulla valmistaudut tilinpäätökseen, eikä kirjanpitäjäsi tarvitse huudella erinäisten asiakirjojen perään, kun tilinpäätöksen aika on käsillä.

Lue lisää

Evelia Tilien Asiakastyytyväisyys 2022

Ilman oikeaa tietoa, on faktaan perustuvien päätöksien teko ja toiminnan kehittäminen mahdotonta. Kyseinen lause onkin toimintamme ytimessä. Tästä syystä toteutimme marraskuun aikana asiakastyytyväisyyskyselyn, jossa tilitoimiston asiakkaat pääsivät arvioimaan Evelia Tilien palveluita, sekä antamaan kehitysideoita palveluidemme kehittämiseen. Tutustu asiakastyytyväisyyskyselymme tuloksiin!

Lue lisää

Miksi kirjanpitäjän käyttämällä ohjelmistolla on väliä?

Kirjanpitäjää valittaessa kiinnitetään usein ensimmäisenä huomiota kirjanpidon hintaan ja palvelun laatuun. Nämä ovat tottakai tärkeitä tekijöitä, mutta mikäli yrityksen taloushallinto halutaan pitää sujuvana, tulisi huomiota kiinnittää myös kirjanpitäjän käyttämään ohjelmistoon. Tässä blogissa käydään läpi, miksi kirjanpitäjän käyttämällä kirjanpito-ohjelmalla on merkitystä ja mihin asioihin tulisi kiinnittää erityisesti huomiota.

Lue lisää

Tilitoimiston yhteystiedot

Puhelin

Sähköposti

Käyntiosoite

Orikedonkatu 22 A, 20380 Turku

Aukioloajat

Ma – Pe: 8:00 – 16:00

Laskutusosoite

Evelia Tilitoimisto Oy

Verkkolaskut:

003728069675/Maventa

Ota yhteyttä