asiantunteva, luotettava ja nykyaikainen tilitoimisto

Olemme yli 20 vuoden kokemuksella toimiva täyden palvelun tilitoimisto. 

Tervetuloa asiakkaaksi joustavaan, nykyaikaiseen ja asiakaslähtöiseen tilitoimistoon. Rakennetaan yhdessä juuri sinulle parhaiten sopiva  ja oikein mitoitettu taloushallintopalveluiden kokonaisuus.

 

Evelia tilitoimisto palvelee kaikkia

Evelia Tilitoimisto palvelee kaikkia, niin pieniä kuin suuria yrityksiä toimialasta riippumatta. Erikoisosaamisena meiltä löytyy talotekniikka- ja rakennusalan vahva tuntemus yli 10 vuoden ajalta, jonka ansiosta pystymme tarjoamaan toimialan tuntevaa palvelua.

Monipuoliset palvelut

Evelian tilitoimisto tarjoaa monipuoliset ja asiantuntevat taloushallinnon palvelut.  Tekemisessämme korostuu ymmärrys ja osaaminen eri alojen, erityisesti talotekniikka- ja rakennusalan, taloushallinnon sekä liiketoiminnan tarpeista. Rakennamme aina yhteistyössä asiakkaan kanssa juuri hänen tarpeisiin sopivan ja oikein mitoitetun taloushallintopalveluiden kokonaisuuden. 

case

KIRJANPITO

Tarjoamme kaikenkattavat kirjanpito -ja tilinpäätöspalvelut kaikenkokoisille yrityksille sekä eri yhtiömuodoille. Joko täysin sähköisesti tai ns perinteisellä tavalla.

PALKKAHALLINTO

Meiltä saat palkanlaskennan ja palkkahallinnon palvelut räätälöidysti tarpeidesi mukaan.

RAPORTOINTI

Palveluumme kuuluu kuukausittainen raportointi, jotta päätöksenteon tukena on aina käytettävissä ajankohtaista taloustietoa.

Hand

MUUT PALVELUT

Halutessanne voit ulkoistaa meille myynti- ja ostoreskontran hoidon. Lisäksi meiltä saa apua yrityksen perustamiseen, yhtiömuodon muutokseen sekä veroneuvontaa.

Kolme syytä valita evelian tilitoimisto

Hand

HENKILÖKOHTAINEN KIRJANPITÄJÄ

Meillä henkilökohtainen palvelu on aina taattua, kun käytössäsi on nimetty kirjanpitäjä, joka tuntee yrityksesi tilanteen ja tietää missä mennään.

NYKYAIKAINEN

Käytössämme on uusinta teknologiaa, jonka avulla pystymme halutessasi hoitamaan kirjanpidon täysin sähköisessä muodossa.

People

VUOSIEN KOKEMUS

Meiltä saat luotettavaa ja asiantuntevaa palvelua yli 20 vuoden kokemuksella. Orikedon toimipisteen päävastuullinen kirjanpitäjämme Heidi Lindberg on myös ansainnut Suomen Taloushallintoliiton myöntämän vuoden kirjanpitäjä -tittelin.

Ajankohtaista luettavaa

Kassavirtaennuste päätöksenteon tukena

Ennakoimalla yrityksen maksuvalmiutta voidaan välttää monia ikäviä tilanteita, kun asioihin pystytään reagoimaan hyvissä ajoin. Tässä blogissa syvennytään tulevaisuuden ennustamiseen kassavirtaennusteen avulla – mikä kassavirtaennuste on, mitä asioita se kertoo yrityksen tilanteesta ja miten kassavirtaennusteen antamaa tietoa voidaan hyödyntää päätöksenteon tukena.

Lue lisää

Yrittäjän vuosiloma: Näin helpotat loman pitämistä

Kesäloma – se jokaisen työssäkäyvän ihmisen kovin odottama aika vuodesta – vai onko sittenkään? Lomakausi ei aina ole yrittäjälle se stressittömin aika vuodesta, sillä työntekijöiden lomien ja loma-aikojen töiden suunnittelu vaatii aikaa. Tämän lisäksi ei tulisi unohtaa yrittäjän omaa lomaa, jonka pitäminen vaatii usein yrittäjältä itseltään tietynlaista päättäväisyyttä ja suunnitelmallisuutta. Mutta miten loman pitämisen kynnystä voitaisiin alentaa ja miksi yrittäjän oma loma on tärkeää yrittäjän lisäksi myös koko yritykselle?

Lue lisää

Evelia laajenee uudella toimipisteellä

Evelia laajentaa toimintaansa avaamalla uuden tilitoimiston. Evelian riveissä uusina kasvoina nähdään Seidi Lindroos, joka aloittaa uuden toimipisteen päävastuullisena kirjanpitäjänä. Laajaa osaamista kartuttaneelta Seidiltä löytyy kokemusta ja syvää ymmärrystä mm. yrityksen perustamisesta, yritystoiminnan kehittämisestä, sekä taloushallinnon pyörittämisestä. Lue lisää!

Lue lisää

Tilitoimiston yhteystiedot

Orikedonkatu 22 A,

20380 Turku

Päävastuullinen kirjanpitäjä

Heidi Lindberg

Aukioloajat

Ma – Pe: 8:00 – 16:00

Laskutusosoite

Evelia Tilitoimisto Oy

Verkkolaskut:

003728069675/Maventa

Hertsbölentie 8 I 68,

25900 Taalintehdas

Päävastuullinen kirjanpitäjä

Seidi Lindroos

Aukioloajat

Ma – Pe: 8:00 – 16:00

Laskutusosoite

Evelia Tilitoimisto II Oy

Verkkolaskut:

003733490384/Maventa

Ota yhteyttä