asiantunteva, luotettava ja nykyaikainen tilitoimisto

Olemme yli 20 vuoden kokemuksella toimiva täyden palvelun tilitoimisto. 

Tervetuloa asiakkaaksi joustavaan, nykyaikaiseen ja asiakaslähtöiseen tilitoimistoon. Rakennetaan yhdessä juuri sinulle parhaiten sopiva  ja oikein mitoitettu taloushallintopalveluiden kokonaisuus.

 

Kaikenlaisille ja kaikenkokoisille yrityksille

Evelia Tilitoimisto palvelee kaikkia, niin pieniä kuin suuria yrityksiä toimialasta riippumatta. Erikoisosaamisena meiltä löytyy talotekniikka- ja rakennusalan vahva tuntemus yli 10 vuoden ajalta, jonka ansiosta pystymme tarjoamaan toimialan tuntevaa palvelua.

Monipuoliset palvelut

Meiltä saat monipuoliset ja asiantuntevat taloushallinnon palvelut.  Tekemisessämme korostuu ymmärrys ja osaaminen eri alojen, erityisesti talotekniikka- ja rakennusalan, taloushallinnon sekä liiketoiminnan tarpeista. Rakennamme aina yhteistyössä asiakkaan kanssa juuri hänen tarpeisiin sopivan ja oikein mitoitetun taloushallintopalveluiden kokonaisuuden. 

case

KIRJANPITO

Tarjoamme kaikenkattavat kirjanpito -ja tilinpäätöspalvelut kaikenkokoisille yrityksille sekä eri yhtiömuodoille. Joko täysin sähköisesti tai ns perinteisellä tavalla.

PALKKAHALLINTO

Meiltä saat palkanlaskennan ja palkkahallinnon palvelut räätälöidysti tarpeidesi mukaan.

RAPORTOINTI

Palveluumme kuuluu kuukausittainen raportointi, jotta päätöksenteon tukena on aina käytettävissä ajankohtaista taloustietoa.

Hand

MUUT PALVELUT

Halutessanne voit ulkoistaa meille myynti- ja ostoreskontran hoidon. Lisäksi meiltä saa apua yrityksen perustamiseen, yhtiömuodon muutokseen sekä veroneuvontaa.

Miksi valita meidät?

Hand

HENKILÖKOHTAINEN KIRJANPITÄJÄ

Meillä henkilökohtainen palvelu on aina taattua, kun käytössäsi on nimetty kirjanpitäjä, joka tuntee yrityksesi tilanteen ja tietää missä mennään.

NYKYAIKAINEN

Käytössämme on uusinta teknologiaa, jonka avulla pystymme halutessasi hoitamaan kirjanpidon täysin sähköisessä muodossa.

People

VUOSIEN KOKEMUS

Meiltä saat luotettavaa ja asiantuntevaa palvelua yli 20 vuoden kokemuksella. Omistajamme Heidi Lindberg on myös ansainnut Suomen Taloushallintoliiton myöntämän vuoden kirjanpitäjä -tittelin.​

Ajankohtaista luettavaa

Miten tositteita tulee arkistoida?

Tositteet ovat todennus yrityksesi toimintaa koskevista taloudellisista tapahtumista, joita tarvitaan kirjanpidon tekoon, verotukseen, sekä ALV-vähennyksiin. Tositteita ei kuitenkaan voi näiden jälkeen vain heivata menemään, sillä lain mukaan tositteet tulee olla saatavilla myös tämän jälkeen esimerkiksi verotarkastajalle tietyn ajan.

Tässä kirjoituksessa tutustutaan kirjanpidon tositteiden arkistoimiseen – miten, missä muodossa ja kuinka kauan niitä tulee lain mukaan säilyttää.

Lue lisää

Toiminimen ja osakeyhtiön erot

Yritystä perustettaessa, on yksi ensimmäisistä päätöksistä yritysmuodon valinta. Valintaan vaikuttaa monet eri tekijät, eikä suoraa ohjeistusta pystytä näin ollen sanomaan, mikä yritysmuoto kellekin sopii.

Tässä kirjoituksessa sukellamme kuitenkin kahden hyvin yleisen yritysmuodon, toiminimen ja osakeyhtiön, ominaisuuksiin sekä eroihin.

Lue lisää

Kirjanpitoon tarvittavat tositteet

Ellet ole niin onnekas, että kirjanpitäjäsi pystyy itsenäisesti hakemaan tarvittavat tositteet käytössäsi olevasta taloushallinnon ohjelmistosta, kuuluu sinun vastuulle toimittaa nämä tiedot kirjanpitäjälle.

Tässä kirjoituksessa tutustutaan kirjanpidon tositteisiin – mitä niillä tarkoitetaan ja mitä tositteita kirjanpitäjä yrittäjältä tarvitsee.

Lue lisää

Tilitoimiston yhteystiedot

Puhelin

Sähköposti

Käyntiosoite

Hämeenkatu 26 b, 20700 Turku

Aukioloajat

Ma – Pe: 8:00 – 16:00

Laskutusosoite

Evelia Tilitoimisto Oy

Verkkolaskut:

003728069675/Maventa

Ota yhteyttä