fbpx

asiantunteva, luotettava ja nykyaikainen tilitoimisto

Olemme yli 20 vuoden kokemuksella toimiva täyden palvelun tilitoimisto. 

Tervetuloa asiakkaaksi joustavaan, nykyaikaiseen ja asiakaslähtöiseen tilitoimistoon. Rakennetaan yhdessä juuri sinulle parhaiten sopiva  ja oikein mitoitettu taloushallintopalveluiden kokonaisuus.

 

Evelia tilitoimisto palvelee kaikkia

Evelia Tilitoimisto palvelee kaikkia, niin pieniä kuin suuria yrityksiä toimialasta riippumatta. Erikoisosaamisena meiltä löytyy talotekniikka- ja rakennusalan vahva tuntemus yli 10 vuoden ajalta, jonka ansiosta pystymme tarjoamaan toimialan tuntevaa palvelua.

Monipuoliset palvelut

Evelian tilitoimisto tarjoaa monipuoliset ja asiantuntevat taloushallinnon palvelut.  Tekemisessämme korostuu ymmärrys ja osaaminen eri alojen, erityisesti talotekniikka- ja rakennusalan, taloushallinnon sekä liiketoiminnan tarpeista. Rakennamme aina yhteistyössä asiakkaan kanssa juuri hänen tarpeisiinsa sopivan ja oikein mitoitetun taloushallintopalveluiden kokonaisuuden. 

case

KIRJANPITO

Tarjoamme kaikenkattavat kirjanpito -ja tilinpäätöspalvelut kaiken kokoisille yrityksille sekä eri yhtiömuodoille. Joko täysin sähköisesti tai ns. perinteisellä tavalla.

PALKKAHALLINTO

Meiltä saat palkanlaskennan ja palkkahallinnon palvelut räätälöidysti tarpeidesi mukaan.

RAPORTOINTI

Palveluumme kuuluu kuukausittainen raportointi, jotta päätöksenteon tukena on aina käytettävissä ajankohtaista taloustietoa.

Hand

MUUT PALVELUT

Halutessanne voit ulkoistaa meille myynti- ja ostoreskontran hoidon. Lisäksi meiltä saa apua yrityksen perustamiseen, yhtiömuodon muutokseen sekä veroneuvontaa.

Kolme syytä valita evelian tilitoimisto

Hand

HENKILÖKOHTAINEN KIRJANPITÄJÄ

Meillä henkilökohtainen palvelu on aina taattua, kun käytössäsi on nimetty kirjanpitäjä, joka tuntee yrityksesi tilanteen ja tietää missä mennään.

NYKYAIKAINEN

Käytössämme on uusinta teknologiaa, jonka avulla pystymme halutessasi hoitamaan kirjanpidon täysin sähköisessä muodossa.

People

VUOSIEN KOKEMUS

Meiltä saat luotettavaa ja asiantuntevaa palvelua yli 20 vuoden kokemuksella. Orikedon toimipisteen päävastuullinen kirjanpitäjämme Heidi Lindberg on myös ansainnut Suomen Taloushallintoliiton myöntämän vuoden kirjanpitäjä -tittelin.

Ajankohtaista luettavaa

Tilitoimiston vaihtaminen: 5 usein kysyttyä kysymystä

Monelle yrittäjälle vuodenvaihde on muutoksen aikaa, kun mietinnässä on ohjelmiston tai tilitoimiston vaihto. Vaihtoajatuksiin vaikuttaa usein tyytymättömyys kirjanpitäjään ja tilitoimistoon.

Moni tilitoimiston vaihtoon liittyvä asia voi askarruttaa yrittäjää, ja tässä blogissa pureudummekin niihin kysymyksiin, jotka usein nousevat esiin, kun tilitoimiston vaihto tulee ajankohtaiseksi.

Lue lisää

Joululahja työntekijöille: Näin vältät yllättävät veroseuraamukset

Joululahjat työntekijöille on yksi tapa muistaa, sitouttaa, sekä parantaa työntekijäkokemusta. Joulu kolkuttelee oven takana, mikä tietää monissa yrityksissä myös työntekijöiden lahjojen hankintaa. Joululahjaa hankkiessa tulee kuitenkin olla tarkkana, jottei siitä koidu yllättäviä veroseuraamuksia. Nappaa tästä itsellesi vinkit, joilla varmistat, ettei työntekijöiden joululahjoja lasketa palkaksi.

Lue lisää

Tilitoimiston yhteystiedot

Orikedonkatu 22 A,

20380 Turku

Päävastuullinen kirjanpitäjä

Heidi Lindberg

Aukioloajat

Ma – Pe: 8:00 – 16:00

Laskutusosoite

Evelia Tilitoimisto Oy

Verkkolaskut:

003728069675/Maventa

Hertsbölentie 8 I 68,

25900 Taalintehdas

Päävastuullinen kirjanpitäjä

Seidi Lindroos

Aukioloajat

Ma – Pe: 8:00 – 16:00

Laskutusosoite

Evelia Tilitoimisto II Oy

Verkkolaskut:

003733490384/Maventa

Ota yhteyttä