asiantunteva, luotettava ja nykyaikainen tilitoimisto

Olemme yli 20 vuoden kokemuksella toimiva täyden palvelun tilitoimisto. 

Tervetuloa asiakkaaksi joustavaan, nykyaikaiseen ja asiakaslähtöiseen tilitoimistoon. Rakennetaan yhdessä juuri sinulle parhaiten sopiva  ja oikein mitoitettu taloushallintopalveluiden kokonaisuus.

 

Kaikenlaisille ja kaikenkokoisille yrityksille

Evelia Tilitoimisto palvelee kaikkia, niin pieniä kuin suuria yrityksiä toimialasta riippumatta. Erikoisosaamisena meiltä löytyy talotekniikka- ja rakennusalan vahva tuntemus yli 10 vuoden ajalta, jonka ansiosta pystymme tarjoamaan toimialan tuntevaa palvelua.

Monipuoliset palvelut

Meiltä saat monipuoliset ja asiantuntevat taloushallinnon palvelut.  Tekemisessämme korostuu ymmärrys ja osaaminen eri alojen, erityisesti talotekniikka- ja rakennusalan, taloushallinnon sekä liiketoiminnan tarpeista. Rakennamme aina yhteistyössä asiakkaan kanssa juuri hänen tarpeisiin sopivan ja oikein mitoitetun taloushallintopalveluiden kokonaisuuden. 

case

KIRJANPITO

Tarjoamme kaikenkattavat kirjanpito -ja tilinpäätöspalvelut kaikenkokoisille yrityksille sekä eri yhtiömuodoille. Joko täysin sähköisesti tai ns perinteisellä tavalla.

PALKKAHALLINTO

Meiltä saat palkanlaskennan ja palkkahallinnon palvelut räätälöidysti tarpeidesi mukaan.

RAPORTOINTI

Palveluumme kuuluu kuukausittainen raportointi, jotta päätöksenteon tukena on aina käytettävissä ajankohtaista taloustietoa.

Hand

MUUT PALVELUT

Halutessanne voit ulkoistaa meille myynti- ja ostoreskontran hoidon. Lisäksi meiltä saa apua yrityksen perustamiseen, yhtiömuodon muutokseen sekä veroneuvontaa.

Miksi valita meidät?

Hand

HENKILÖKOHTAINEN KIRJANPITÄJÄ

Meillä henkilökohtainen palvelu on aina taattua, kun käytössäsi on nimetty kirjanpitäjä, joka tuntee yrityksesi tilanteen ja tietää missä mennään.

NYKYAIKAINEN

Käytössämme on uusinta teknologiaa, jonka avulla pystymme halutessasi hoitamaan kirjanpidon täysin sähköisessä muodossa.

People

VUOSIEN KOKEMUS

Meiltä saat luotettavaa ja asiantuntevaa palvelua yli 20 vuoden kokemuksella. Omistajamme Heidi Lindberg on myös ansainnut Suomen Taloushallintoliiton myöntämän vuoden kirjanpitäjä -tittelin.​

Ajankohtaista luettavaa

Edustus- vai neuvottelukuluja?

Edustus- vai neuvottelukulu? Onko sillä edes väliä? No onhan sillä! Edustus- ja neuvottelukulut on hyvä osata tunnistaa toisistaan, sillä nämä kaksi toisiinsa helposti sekoittuvaa kulua eroavat toisistaan verokäsittelyssä. Tässä kirjoituksessa kerrotaan, mitkä kulut ovat edustus- ja mitkä neuvottelukuluja, sekä miten näiden verokäsittely eroaa toisistaan.

Lue lisää

Yrittäjä, älä unohda omaa lomaa

Kesäloma – se jokaisen työssäkäyvän ihmisen kovin odottama aika vuodesta – vai onko sittenkään? Lomakausi ei aina ole yrittäjälle se stressittömin aika vuodesta, sillä työntekijöiden lomien ja loma-aikojen töiden suunnittelu vaatii aikaa. Tämän lisäksi ei tulisi unohtaa yrittäjän omaa lomaa, jonka pitäminen vaatii usein yrittäjältä itseltään tietynlaista päättäväisyyttä ja suunnitelmallisuutta. Mutta miten loman pitämisen kynnystä voitaisiin alentaa ja miksi yrittäjän oma loma on tärkeää yrittäjän lisäksi myös koko yritykselle?

Lue lisää

Tilitoimiston yhteystiedot

Puhelin

Sähköposti

Käyntiosoite

Orikedonkatu 22 A, 20380 Turku

Aukioloajat

Ma – Pe: 8:00 – 16:00

Laskutusosoite

Evelia Tilitoimisto Oy

Verkkolaskut:

003728069675/Maventa

Ota yhteyttä