asiantunteva, luotettava ja nykyaikainen tilitoimisto

Olemme yli 20 vuoden kokemuksella toimiva täyden palvelun tilitoimisto. 

Tervetuloa asiakkaaksi joustavaan, nykyaikaiseen ja asiakaslähtöiseen tilitoimistoon. Rakennetaan yhdessä juuri sinulle parhaiten sopiva  ja oikein mitoitettu taloushallintopalveluiden kokonaisuus.

 

Kaikenlaisille ja kaikenkokoisille yrityksille

Evelia Tilitoimisto palvelee kaikkia, niin pieniä kuin suuria yrityksiä toimialasta riippumatta. Erikoisosaamisena meiltä löytyy talotekniikka- ja rakennusalan vahva tuntemus yli 10 vuoden ajalta, jonka ansiosta pystymme tarjoamaan toimialan tuntevaa palvelua.

Monipuoliset palvelut

Meiltä saat monipuoliset ja asiantuntevat taloushallinnon palvelut.  Tekemisessämme korostuu ymmärrys ja osaaminen eri alojen, erityisesti talotekniikka- ja rakennusalan, taloushallinnon sekä liiketoiminnan tarpeista. Rakennamme aina yhteistyössä asiakkaan kanssa juuri hänen tarpeisiin sopivan ja oikein mitoitetun taloushallintopalveluiden kokonaisuuden. 

case

KIRJANPITO

Tarjoamme kaikenkattavat kirjanpito -ja tilinpäätöspalvelut kaikenkokoisille yrityksille sekä eri yhtiömuodoille. Joko täysin sähköisesti tai ns perinteisellä tavalla.

PALKKAHALLINTO

Meiltä saat palkanlaskennan ja palkkahallinnon palvelut räätälöidysti tarpeidesi mukaan.

RAPORTOINTI

Palveluumme kuuluu kuukausittainen raportointi, jotta päätöksenteon tukena on aina käytettävissä ajankohtaista taloustietoa.

Hand

MUUT PALVELUT

Halutessanne voit ulkoistaa meille myynti- ja ostoreskontran hoidon. Lisäksi meiltä saa apua yrityksen perustamiseen, yhtiömuodon muutokseen sekä veroneuvontaa.

Miksi valita meidät?

Hand

HENKILÖKOHTAINEN KIRJANPITÄJÄ

Meillä henkilökohtainen palvelu on aina taattua, kun käytössäsi on nimetty kirjanpitäjä, joka tuntee yrityksesi tilanteen ja tietää missä mennään.

NYKYAIKAINEN

Käytössämme on uusinta teknologiaa, jonka avulla pystymme halutessasi hoitamaan kirjanpidon täysin sähköisessä muodossa.

People

VUOSIEN KOKEMUS

Meiltä saat luotettavaa ja asiantuntevaa palvelua yli 20 vuoden kokemuksella. Omistajamme Heidi Lindberg on myös ansainnut Suomen Taloushallintoliiton myöntämän vuoden kirjanpitäjä -tittelin.​

Ajankohtaista luettavaa

Kirjanpitoon tarvittavat tositteet

Ellet ole niin onnekas, että kirjanpitäjäsi pystyy itsenäisesti hakemaan tarvittavat tositteet käytössäsi olevasta taloushallinnon ohjelmistosta, kuuluu sinun vastuulle toimittaa nämä tiedot kirjanpitäjälle.

Tässä kirjoituksessa tutustutaan kirjanpidon tositteisiin – mitä niillä tarkoitetaan ja mitä tositteita kirjanpitäjä yrittäjältä tarvitsee.

Lue lisää

Sähköinen kirjanpito ja sen hyödyt yrittäjälle

Taloushallinnon sähköistäminen on puhuttanut jo usean vuoden ajan, jonka ansiosta monet yritykset ovatkin siirtyneet sähköisempään toimintamalliin. Pelkästään omien toimintojen, kuten myynti- ja ostoreskontran, sähköistäminen ei kuitenkaan aina riitä, mikäli sähköisyydestä halutaan saada kaikki hyöty irti. Tästä johtuen perehdymmekin tässä blogissa tarkemmin siihen, miksi myös sähköinen kirjanpito on järkevä valinta, vaikkei kirjanpitoa yrityksen sisällä hoidettaisikaan.

Lue lisää

Mihin ajankohtaan tilitoimiston vaihto kannattaa sijoittaa?

Kun yhteistyö tilitoimiston kanssa aiheuttaa enemmän päänvaivaa kuin hyötyjä, on tilitoimiston vaihto ajankohtaista. Kuitenkin harmittavan usein vanhassa tilitoimistossa pysytään turhan kauan, vaikka palvelun tasoon ei oltaisi tyytyväisiä. Usein vanhalla tilitoimistolla halutaan jatkaa tilikauden loppuun saakka tai vaihtoa lykätään useita kuukausia parempaa ajankohtaan odotellessa, jota ei välttämättä koskaan kuitenkaan tule.

Tässä kirjoituksessa syvennymme tilitoimiston vaihtoajankohtaan – milloin vaihto kannattaa oikeasti toteuttaa ja minkä takia?

Lue lisää

Tilitoimiston yhteystiedot

Puhelin

Sähköposti

Käyntiosoite

Hämeenkatu 26 b, 20700 Turku

Aukioloajat

Ma – Pe: 8:00 – 16:00

Laskutusosoite

Evelia Tilitoimisto Oy

Verkkolaskut:

003728069675/Maventa

Ota yhteyttä