asiantunteva, luotettava ja nykyaikainen tilitoimisto

Olemme yli 20 vuoden kokemuksella toimiva täyden palvelun tilitoimisto. 

Tervetuloa asiakkaaksi joustavaan, nykyaikaiseen ja asiakaslähtöiseen tilitoimistoon. Rakennetaan yhdessä juuri sinulle parhaiten sopiva  ja oikein mitoitettu taloushallintopalveluiden kokonaisuus.

 

Kaikenlaisille ja kaikenkokoisille yrityksille

Evelia Tilitoimisto palvelee kaikkia, niin pieniä kuin suuria yrityksiä toimialasta riippumatta. Erikoisosaamisena meiltä löytyy talotekniikka- ja rakennusalan vahva tuntemus yli 10 vuoden ajalta, jonka ansiosta pystymme tarjoamaan toimialan tuntevaa palvelua.

Monipuoliset palvelut

Meiltä saat monipuoliset ja asiantuntevat taloushallinnon palvelut.  Tekemisessämme korostuu ymmärrys ja osaaminen eri alojen, erityisesti talotekniikka- ja rakennusalan, taloushallinnon sekä liiketoiminnan tarpeista. Rakennamme aina yhteistyössä asiakkaan kanssa juuri hänen tarpeisiin sopivan ja oikein mitoitetun taloushallintopalveluiden kokonaisuuden. 

case

KIRJANPITO

Tarjoamme kaikenkattavat kirjanpito -ja tilinpäätöspalvelut kaikenkokoisille yrityksille sekä eri yhtiömuodoille. Joko täysin sähköisesti tai ns perinteisellä tavalla.

PALKKAHALLINTO

Meiltä saat palkanlaskennan ja palkkahallinnon palvelut räätälöidysti tarpeidesi mukaan.

RAPORTOINTI

Palveluumme kuuluu kuukausittainen raportointi, jotta päätöksenteon tukena on aina käytettävissä ajankohtaista taloustietoa.

Hand

MUUT PALVELUT

Halutessanne voit ulkoistaa meille myynti- ja ostoreskontran hoidon. Lisäksi meiltä saa apua yrityksen perustamiseen, yhtiömuodon muutokseen sekä veroneuvontaa.

Miksi valita meidät?

Hand

HENKILÖKOHTAINEN KIRJANPITÄJÄ

Meillä henkilökohtainen palvelu on aina taattua, kun käytössäsi on nimetty kirjanpitäjä, joka tuntee yrityksesi tilanteen ja tietää missä mennään.

NYKYAIKAINEN

Käytössämme on uusinta teknologiaa, jonka avulla pystymme halutessasi hoitamaan kirjanpidon täysin sähköisessä muodossa.

People

VUOSIEN KOKEMUS

Meiltä saat luotettavaa ja asiantuntevaa palvelua yli 20 vuoden kokemuksella. Omistajamme Heidi Lindberg on myös ansainnut Suomen Taloushallintoliiton myöntämän vuoden kirjanpitäjä -tittelin.​

Ajankohtaista luettavaa

Miten yrittäjä voi helpottaa kirjanpitäjän työtä?

Kirjanpitäjän tarkoituksena on helpottaa yrittäjän arkea pitämällä huolen siitä, että yrityksen kirjanpidolliset asiat ovat kunnossa. Vaikka kirjanpito olisikin ulkoistettu, vaatii se silti yhteistyötä yrittäjän ja kirjanpitäjän välillä, jonka toimivuuden varmistamiseksi myös itse yrittäjän tulee tehdä oman osansa. 

Lue kirjanpitäjämme vinkit siihen, millä tavoin yrittäjä voi tehdä yhteistyöstä sujuvampaa ja samalla varmistaa sen, että kirjanpitäjällä on mahdollisuus hoitaa työnsä parhaalla mahdollisella tavalla.

Lue lisää

Palkanlaskennan ulkoistaminen, miksi se kannattaa?

Yksi palkanlaskennan ulkoistamisen yleisimmistä syistä on ajan puute. Kun tietyt hallinnolliset työt, kuten palkanlaskenta, ulkoistetaan, vapauttaa se automaattisesti yrittäjän aikaa. Palkanlaskenta ei useimmiten ole yrittäjien ydinosaamista, jonka vuoksi omia taitoja voi olla järkevämpi hyödyntää siellä, missä ne tuottavat parhaiten tulosta.

Ulkoistettu palkanlaskenta tarjoaa kuitenkin myös muita hyötyjä. Tässä kirjoituksessa esittelemme ulkoistetun palkanlaskennan neljä yleistä hyötyä.

Lue lisää

Tilitoimiston yhteystiedot

Puhelin

Sähköposti

Käyntiosoite

Orikedonkatu 22 A, 20380 Turku

Aukioloajat

Ma – Pe: 8:00 – 16:00

Laskutusosoite

Evelia Tilitoimisto Oy

Verkkolaskut:

003728069675/Maventa

Ota yhteyttä