fbpx

Evelia Work -puhelinsovellus

Evelia Work on kenttätyöhön suunniteltu sovellus, jolla saadaan entistä helpommin kirjattua niin tunnit kuin tarvikkeet suoraan Eveliaan. Sovellus kuuluu Evelian perusominaisuuksiin ja on näin ollen maksuton jokaiselle Eveliakäyttäjälle. Ladattavissa Google Playssa ja App Storessa.

Ominaisuudet, joilla tehostat työskentelyä kentällä

Tarvikkeiden ja työajan kirjaaminen

Evelia Work -sovelluksella työ- ja tarvikekirjaukset hoituvat silmän räpäyksessä. Helppokäyttöinen ja ennakoiva tuotehakuominaisuus helpottaa oikeiden tuotteiden löytymistä, vaikkei tiedossa olisi itse tuotenumeroa. Myös työlle kohdistetun ostolaskun rivien pudottaminen työriveiksi on mahdollista.

Työntekijöille on sähköinen tuntilapputyökalu, josta merkinnät menevät suoraan laskutukseen ja raportit palkanlaskentaan. Myös tuntikirjauksien muokkaus ja poistaminen onnistuu suoraan sovelluksesta.

Helppo töiden hallinta

Evelia.work -sovelluksessa voidaan tarkastella kaikkia yrityksen töitä ja niiden tietoja, kuten esimerkiksi työn kohdetta, asiakasta ja aiempia kirjauksia. Sovelluksessa voidaan myös luoda uusia töitä, sekä muokata töiden tietoja.

Tuotteiden ja tuotehintojen tarkastelu

Evelia.workissa on mahdollisuus tarkastella tuotteita ja niiden tietoja, kuten esimerkiksi omia ostohintoja.

Asiakkaiden ja kohteiden hallinta

Evelia.workilla on mahdollisuus luoda uusia asiakkaita, sekä kohteita. Myös jo aiemmin lisättyjen asiakas- ja kohdetietojen muokkaaminen on mahdollista.

Toimialasi sähköiset pöytäkirjat

Evelia.workista löytyy toimialasi sähköiset lomakkeet, joissa sähköinen allekirjoitus on luonnollisesti vakiovarusteena.

Lue lisää

Kuvien ja tiedostojen lisääminen

Evelia Work -sovelluksella työmaiden dokumentointi onnistuu helposti, kun tarvittavat kuvat sekä tiedostot saadaan lisättyä vaivattomasti työn tiedostoihin.

Kuittiskanneri

Evelia.work sovelluksen kuittiskannerin avulla saat tuotua käteis- ja korttiostojen kuitit helposti talteen Evelian arkistoon.

Tehtävät

Evelia.workista löytyy tehtävät-ominaisuus, jossa voidaan tarkastella sekä luoda uusia yrityksen sisäisiä tehtäviä.

Sovelluksen lataaminen

Android-käyttäjät

Evelia Work löytyy Google Playsta nimellä Evelia.work. Sovellus on ilmainen kaikille Evelian käyttäjille. Sovellukseen kirjaudutaan omilla voimassaolevilla tunnuksilla. Lataa sovellus alla olevasta linkistä.

Apple-käyttäjät

Evelia Work löytyy Apple Storesta nimellä Evelia.work. Sovellus on ilmainen kaikille Evelian käyttäjille. Sovellukseen kirjaudutaan omilla voimassaolevilla tunnuksilla. Lataa sovellus alla olevasta linkistä.

OTA YHTEYTTÄ

Neljä syytä valita Evelia

1. Toimialallesi tehty

Toimialasi tarpeet huomioiva ohjelmisto on yksi yrityksesi parhaista työkaluista. Sen ominaisuudet tehostavat toimintaa, joka luo huomattavan kilpailuedun yrityksellesi.

2. PAREMPI TUOTTO

Siinä vaiheessa, kun yritys lähtee valitsemaan itselleen työkalua toimintansa tehostamiseen, ei ensimmäisenä kannata katsoa sitä, mitä se maksaa, vaan sitä mitä se tuottaa. Tehokkaassa käytössä Evelia maksaa itsensä takaisin joka päivä.​

3. TEHOSTAT AJANKÄYTTÖÄSI

Käyttämällä nykyaikaista ja fiksumpaa työkalua, annat ohjelmiston hoitaa rutiinityöt ja aikaa vapautuu itsellesi.​

4. TOIMINTASI TUKENA

Fiksukaan yritys ei voi kasvaa ilman kunnollisia työkaluja. Evelia mahdollistaa kannattavan ja hallitun kasvun.​

Ota ensimmäinen askel kohti kannattavampaa liiketoimintaa