fbpx

Evelia Work kännykkäsovellus

Evelia Work on asentajille tarkoitettu sovellus, jolla saadaan entistä helpommin kirjattua niin tunnit kuin tarvikkeet suoraan Eveliaan. Sovellus on maksuton kaikille Evelian käyttäjille. Ladattavissa Google Playssa ja App Storessa.

OMINAISUUDET

Tarvikkeiden kirjaaminen

Evelialla hallitset niin hananvaihtokeikat kuin taloyhtiön koko putkiremontin.

Työajan kirjaaminen

Työntekijöille on sähköinen tuntilapputyökalu, josta merkinnät menevät suoraan laskutukseen ja raportit palkanlaskentaan.

Töiden hallinta

Evelia.work applikaatiossa voidaan tarkastella kaikkia yrityksen töitä ja niiden tietojen, kuten esimerkiksi työn kohdetta, asiakasta ja aiempia kirjauksia. Sovelluksessa voidaan myös luoda uusia töitä, sekä muokata töiden tietoja.

Tuotteiden ja tuotetietojen tarkastelu

Evelia.workissa on mahdollisuus tarkastella tuotteita ja niiden tietoja.

asiakkaiden ja kohteiden lisääminen

Evelia.workilla on mahdollisuus luoda uusia asiakkaita, sekä kohteita. Myös jo aiemmin lisättyjen asiakas- ja kohdetietojen muokkaaminen on mahdollista.

Toimialasi lomakkeet

Evelia.workista löytyy valmiina toimialasi lomakkeet, joissa sähköinen allekirjoitus on luonnollisesti vakiovarusteena.

Kuvien ja tiedostojen lisääminen

Evelia.workilla lisäät tarvittavat kuvat sekä tiedostot esimerkiksi kohteesta suoraan työn tiedostoihin.

Kuittiskanneri

Evelia.work sovelluksen kuittiskannerin avulla saat tuotua käteis- ja korttiostojen kuitit helposti talteen Evelian arkistoon suoraan.

Tehtävät (tiketit)

Evelia.workista löytyy tehtävät-ominaisuus, jossa voidaan tarkastella sekä luoda uusia yrityksen sisäisiä tehtäviä.

käyttäjätasot

Evelia.work -sovelluksessa toimii samat käyttäjätasot kuin itse Eveliassa. Käyttäjätasoja on monia ja niiden avulla pystytään määrittelemään, mitä kukin käyttäjä sovelluksessa näkee.

HELPPOKÄYTTÖINEN

Evelia.work:in lähtökohtana on helppokäyttöisyys ja saumaton toimivuus. Olemme luoneet sovelluksen, joka on kenen tahansa omaksuttavissa ilman päiväkausien opettelua.

Sovelluksen lataaminen

Android-käyttäjät

Evelia Work löytyy Google Playsta nimellä Evelia.work. Sovellus on ilmainen kaikille Evelian käyttäjille. Sovellukseen kirjaudutaan omilla voimassaolevilla tunnuksilla. Lataa sovellus alla olevasta linkistä.

Apple-käyttäjät

Evelia Work löytyy Apple Storesta nimellä Evelia.work. Sovellus on ilmainen kaikille Evelian käyttäjille. Sovellukseen kirjaudutaan omilla voimassaolevilla tunnuksilla. Lataa sovellus alla olevasta linkistä.

KIINNOSTUITKO?