fbpx

MaAnraKENNUksen
ammattilaisille

FIKSU TYÖKALU MAANRAKENNUSALAN YRITYSTEN TOIMINNAN TEHOSTAMISEEN

Evelia on nykyaikainen ja helppokäyttöinen, täysin selaimessa toimiva työkalu maanrakennusyritysten toimintojen hallintaan ja tehostamiseen.

Evelia helpottaa arkea ja sujuvoittaa työskentelyä niin työmaalla kuin toimistossa. Evelialla hoidat niin myynti- kuin ostoreskontran, töiden ja kohteiden hallinnan, työajanseurannan, lomakkeet sekä raportoinnin.

OMINAISUUDET

työmaiden helppo hallinta

Evelialla hallitset helposti niin pienet kuin suuretkin työmaat.

hinnastot

Eveliaan saadaan ajettua, mitä tahansa Excel- tai ovt-muotoisia hinnastoja. Näin ollen voidaan ohjelmistoon tuoda kaikkien yrityksen käyttämien tavarantoimittajien hinnastot, tuotetiedot ja alelistat.

Myyntilaskut & -reskontra

Eveliassa luot helposti myyntilaskut, jotka voit lähettää suoraan ohjelmistosta vaikka verkkolaskuna. Myös perinteisemmät lähetysmuodot löytyvät.

ostolaskut & -reskontra

Evelialla ostoreskontrasi sähköistyy silmänräpäyksessä. Ohjelman avulla hoidat ostolaskujen hyväksynnän, tarvikkeiden edelleenlaskutuksen ja laskujen maksatuksen nappia painamalla.

sisäänrakennettu pankkiyhteys

Pankkiohjelmiston avulla Evelia hakee itse myyntireskontrasi suoritukset ja lähettää hyväksytyt ostolaskut maksuun. Automatisoinnin avulla pääset keskittymään varsinaiseen työhösi paremmin ja annat ohjelmiston hoitaa aikaa vievät rutiinihommat puolestasi.

töiden resursointi

Resursoinnissa näet kalenterista yhdellä näkymällä työntekijöidesi työtilanteen. Näin jaat uudet työt helposti vapaana oleville työntekijöille.

lomakkeet

Eveliassa löytyy monenlaisia eri lomakkeita, joita teemme myös lisää käyttäjien toiveiden mukaan. Lomakkeiden sähköinen allekirjoitus on luonnollisesti vakiovarusteena.

LASKURAHOITUS

Eveliasta löytyy integraatiot LähiRahoituksen sekä Certumin laskurahoituspalveluihin. Laskurahoituksen avulla voit parantaa kassan kiertoa, kun myyntisaatavat voivat olla tililläsi jopa jo saman päivän aikana. Lue lisää oppaiden ja esitteiden puolelta.

Työajanseuranta

Työntekijöille on sähköinen tuntilapputyökalu, josta merkinnät menevät suoraan laskutukseen ja raportit palkanlaskentaan.

palkka.fi-integraatio

Eveliasta löytyy integraatio Palkka.fi-palveluun, jonka ansiosta palkkatapahtumat saadaan lähetettyä helposti suoraan Eveliasta palkanlaskentaohjelmaan.

kuitit

Kuittiskannerin avulla saat tuotua käteis- ja korttiostojen kuitit helposti talteen Evelian arkistoon ja näin vältät ainaisen kuunvaihteen kuittisirkuksen.

KASSA

Nykyaikainen kassaohjelmisto, jonka käyttö onnistuu helposti myös esimerkiksi tabletilla.

projektiseuranta

Evelian projektiseurannan avulla seuraat helposti graafisten raporttien avulla projektien tuloja, kustannuksia ja käytettyjä työtunteja.

kirjanpitäjille

Kirjanpitokelpoiset kuukausiraportit pää- ja päiväkirjoineen tuovat kirjanpitäjälle helposti kuukauden tapahtumat sähköisessä muodossa. Lisäksi myös aineistot suoraan suosituimpiin kirjanpito-ohjelmistoihin.

NYKYAIKAINEN

Aidosti selainpohjainen työkalu, joka soveltuu kaikkiin laitteisiin, kännykästä tietokoneeseen.

maanrakennusalan ykköstyökalu

Ohjelmisto, joka on asiakkaidemme mukaan luotu ajatellen maanrakennuksen ammattilaisten tarpeita. Lue referenssitarinoistamme, mitä asiakkaamme ovat mieltä Eveliasta.

HELPPOKÄYTTÖINEN

Evelian lähtökohtana on helppokäyttöisyys ja saumaton toimivuus. Olemme luoneet ohjelmiston, joka on kenen tahansa omaksuttavissa ilman päiväkausien koulutusta.

MIKSI EVELIA?

Toimialallesi tehty

Maanrakennusalan tarpeet huomioiva ohjelmisto on yksi yrityksesi parhaista työkaluista. Sen ominaisuudet kuten lomakkeet, toimittajien hinnastot ja nykyaikainen töiden hallinta tehostavat toimintaa, joka luo huomattavan kilpailuedun yrityksellesi.

Toimintasi tukena

Fiksukaan yritys ei voi kasvaa ilman kunnollisia työkaluja. Evelia mahdollistaa kannattavan ja hallitun kasvun.

Tehostat ajankäyttöäsi

Käyttämällä nykyaikaista ja fiksumpaa työkalua, annat ohjelmiston hoitaa rutiinityöt ja aikaa vapautuu itsellesi.

Parempaa tuottoa

Siinä vaiheessa, kun yritys lähtee valitsemaan itselleen työkalua toimintansa tehostamiseen, ei ensimmäisenä kannata katsoa sitä, mitä se maksaa, vaan sitä mitä se tuottaa. Tehokkaassa käytössä Evelia maksaa itsensä takaisin joka päivä.

HINNOITTELU

99 €

yrityksen perusmaksu / kk

25 €

lisäkäyttäjät
hlö / kk

USEIN KYSYTTYÄ

keiden toimittajien hinnastot eveliasta löytyy?

Eveliasta löytyy esim. SLO:n, Onnisen, Ahlsellin, Rexelin, Dahlin, EL-Partsin, LVI-WaBekin ja LVI-Gaten ajantasaiset hinnat sekä tuotetiedot. Eveliaan on mahdollisuus tuoda myös omia hinnastoja.

mILLÄ LAITTEILLA EVELIAA VOI KÄYTTÄÄ?

Evelia on täysin selainpohjainen, jonka ansiosta ohjelmisto ei ole millään tavalla laitesidonnainen. Voit siis käyttää Eveliaa puhelimella, tabletilla ja tietokoneella oli se sitten Mac, Windows tai vaikka Linux.

MITÄ VAIHDOSSA TAPAHTUU ja kauanko se kestää?

Ohjelmiston vaihto sisältää yleensä seuraavat kohdat: asiakastietojen tuonti vanhasta ohjelmistosta, perusasetuksien läpikäynti, tuotetietojen ja hintojen läpikäynti sekä yrityskohtaisten alennustaulukoiden tuonti, pankkiyhteyden luonti, verkkolaskutuksen käyttöönotto. Käyttöönotossa kestää yleensä noin 2 tuntia ja tämän jälkeen voimme aloittaa Evelian koulutuksen, johon kannattaa varata 2-3 tuntia. 

jäänkö yksin evelian käyttöönoton jälkeen?

Et, me emme myy ohjelmistoa vaan palvelua. Otamme yhdessä ohjelmiston käyttöön ja olemme tukenasi aina, kun sitä tarvitset. Tukipalveluumme voit lähettää sähköpostia, soittaa tai nopeimmiten avun saat ohjelmiston tukichatista, josta saat suoraan ohjelmistosta yhteyden tukipalveluumme, jotka auttavat sinua asiassa kuin asiassa.

Tukichattimme on avoinna: arkisin klo 8-20 ja muulloin 10-16.

KIINNOSTUITKO?