fbpx

lvi-alan laskutusohjelma
ammattilaisille

Se fiksumpi taloushallinto- ja toiminnanohjausjärjestelmä lvi-alan yritysten toiminnan tehostamiseen

Evelia on nykyaikainen ja helppokäyttöinen lvi-alan laskutusohjelma. Täysin selaimessa toimiva Evelia, on suunniteltu lvi-alan yritysten toimintojen hallintaan ja tehostamiseen. 

Alakohtaisten ominaisuuksien avulla, helpottaa Evelia yritysten arkea ja sujuvoittaa työskentelyä niin työmaalla kuin toimistossa. Evelialla hallitset laajalti kaikki yrityksen pävittäiset toiminnot aina tarjouksista raportointiin saakka.

Eveliasta löytyy mm. seuraavia alakohtaisia ominaisuuksia

Työmaiden helppo hallinta

Evelialla hallitset niin pikkukeikat kuin isommatkin projektit helposti suoraan yhdestä järjestelmästä.

Lue lisää

Tukkureiden hinnastot

Eveliassa me huolehdimme, että käytössänne on aina ajantasaiset hinnastot sekä tuotetiedot.

Eveliasta löytyy suoraan mm. Rexelin, Ahlsellin, Soneparin, Dahlin, Onnisen, Hiltin, Meltexin, LVI-Gaten, LVI-WaBeKin, Pistesarjan, Etmanin ja El-Partsin tuoteluettelot ja hinnastot.

Lisäksi pystyt lataamaan lisää yrityskohtaisia hinnastoja. Ohjelmisto osaa käsitellä myös yrityskohtaisia alennus- ja nettohinnastoja.

LVI-alan sähköiset pöytäkirjat

Eveliasta löytyy toimialasi sähköiset lomakkeet ja pöytäkirjat. Sähköinen allekirjoitus on luonnollisesti vakiovarusteena.

Lue lisää

RTV-raportointi

Evelia muodostaa nappia painamalla verottajan vaatiman rakennusalan tiedonantovelvollisuuden mukaisen RTV-aineiston, jossa on sekä urakkatiedot, että projekteille kirjattujen henkilöiden tiedot.

Varasto

Eveliasta löytyy varastohallintaominaisuus, jossa seuraat varastosaldot ja teet inventaariluettelon. Varastoja ja varastopaikkoja voit perustaa tarvitsemasi määrän.

Projektiseuranta

Evelia antaa reaaliaikaisen kuvan projektiesi kustannuksista, työtunneista ja laskutuksesta. Myös maksuerien hallinta on ketterää ja pystyt tarkistamaan projektin tuloslaskelman päivän luvut missä ja milloin tahansa.

Tarjouslaskenta (suppea)

Evelia Plus:aan sisältyy tarviketarjousosio, jolla teet ketterästi tarjoukset ja siirrät ne työtilauksiksi.

Evelia Work -sovellus

Evelia.work on työmaakäyttöön tehty puhelinsovellus, jolla saat entistä helpommin kirjattua niin tunnit kuin tarvikkeet suoraan Eveliaan. Evelia.work on ladattavissa Google Playssa ja App Storessa.

Lue Lisää

LVI Tarjouslaskenta (laaja)

Eveliassa on LVI-alan tarjouslaskenta, jossa on valmiina ajantasaiset normitunnit.

Neljä syytä valita Evelia

1. Toimialallesi tehty

Toimialasi tarpeet huomioiva ohjelmisto on yksi yrityksesi parhaista työkaluista. Sen ominaisuudet tehostavat toimintaa, joka luo huomattavan kilpailuedun yrityksellesi.

2. PAREMPI TUOTTO

Siinä vaiheessa, kun yritys lähtee valitsemaan itselleen työkalua toimintansa tehostamiseen, ei ensimmäisenä kannata katsoa sitä, mitä se maksaa, vaan sitä mitä se tuottaa. Tehokkaassa käytössä Evelia maksaa itsensä takaisin joka päivä.​

3. TEHOSTAT AJANKÄYTTÖÄSI

Käyttämällä nykyaikaista ja fiksumpaa työkalua, annat ohjelmiston hoitaa rutiinityöt ja aikaa vapautuu itsellesi.​

4. TOIMINTASI TUKENA

Fiksukaan yritys ei voi kasvaa ilman kunnollisia työkaluja. Evelia mahdollistaa kannattavan ja hallitun kasvun.​

Ohjelmistoratkaisut

Evelia Plus

alkaen

99€/kk

Evelia Pro

Hinta muodostuu
valitsemastanne kokonaisuudesta

Asiakaskokemuksia

”Helpotus on sana, joka tulee mieleen kun koko ohjelmiston vaihtoa näin jälkikäteen miettii.”

Yrittäjällä, Petri Kanervalla, ei ollut aiempaa kokemusta alakohtaisesta ohjelmistosta, sillä yrityksen käytössä oli ollut vain yleisohjelmistoja. Viimeisimmän ohjelmiston kohdalla Kanerva totesi, ettei kyseisen ohjelmiston ominaisuudet palvelleet yrityksen tarpeita tavalla, jota olisi kaivattu, sillä tuntien ja tavaroiden kirjaamiseen kului turhan paljon aikaa, myös niissä pienissä asennushommissa. Kanerva totesi, että tähän täytyy olla jokin fiksumpi ja kustannustehokkaampi tapa ja  näin ollen lähtikin kartoittamaan uusia vaihtoehtoja.

”Helpotus on sana, joka tulee mieleen kun koko ohjelmiston vaihtoa näin jälkikäteen miettii. Evelian käyttöönotto oli myös todella helppoa.” – Vantaan LVI-Asennus Oy

Ota ensimmäinen askel kohti kannattavampaa liiketoimintaa