fbpx

AJANKOHTAISTA

Evelian Uudet Ominaisuudet 02/2020 – Osa 2

Eveliaan saatiin vielä tähän kuuhun toinen ohjelmistopäivitys, joka sisältää päivityksiä ja uusia ominaisuuksia myynti- ja ostolaskujen suodatuksiin sekä ostolaskujen edelleenlaskuttamiseen. Näihin päivityksiin kannattaa tutustua, sillä näiden avulla tehostat niin myynti- kuin ostolaskujen sekä -reskontran hallintaa!

Lue lisää

Webinaari Evelian työajanseurannasta

Järjestämme maksuttoman webinaarin tiistaina 3.3.2020 klo 8:30-9:15 Evelian työajanseurannasta. Webinaarissa käydään läpi Evelian työajanseuranta, mitä se sisältää ja miten se toimii. Agenda – Alkuun käymme

Lue lisää

Webinaari 28.1. – Evelian resursointi

Järjestämme maksuttoman webinaarin tiistaina 28.1.2020 klo 8:30-9:30 Evelian uudesta ominaisuudesta – resursoinnista. Webinaarissa käydään läpi: – Evelian resursoinnin ominaisuudet; mitä Evelian resursointi sisältää ja miten

Lue lisää

Evelian uudet ominaisuudet 27/11/2019

Eveliaan on julkaistu uusi päivitys, joka toi mukanaan uusia ominaisuuksia, kuten päivityksiä ohjelmiston ulkoasuun sekä responsiivisuuteen. Evelian raporteista löytyy uusia osioita, samoin myös työt ovat

Lue lisää

Evelian uudet ominaisuudet 11/2019

Eveliaan on julkaistu uusi päivitys, joka toi mukanaan uusia ominaisuuksia. Uutena Eveliassa löytyy nyt kuittiskanneri, käteis- ja korttiostojen kuittien hallintaan, uusi käyttäjäryhmä sekä työaikojen seurantaan,

Lue lisää

Evelian uudet ominaisuudet 10/2019

Evelian kehitystyö rullaa kovaa vauhtia ja näin ollen ohjelmistoon onkin saatu taas rutkasti uusia ominaisuuksia, jotka helpottavat ohjelmiston käyttöä ja joista varmasti jokainen asiakkaamme hyötyy.

Lue lisää

Evelian uudet ominaisuudet 7/2019

Evelia sai lisää ominaisuuksia sopivasti heinäkuun alkuun. Tällä kertaa isoimmat ominaisuudet tulivat esim. tuntilappuihin, raportteihin ja lomakkeisiin. Lue lisää kaikista Evelian uusista ominaisuuksista.

Lue lisää

Evelian uudet ominaisuudet 05 / 2019

Evelia on saanut taas rutkasti uusia ominaisuuksia. Tällä kertaa isoimmat päivitykset tulivat työntekijöiden ominaisuuksien hallintaan esim. työntekijöiden käyttöoikeuksien tarkempaan määrittämiseen ja työntekijöiden omaan työnäkymään. Uusia ominaisuuksia tuli myös muihin osa-alueisiin, kuten ostolaskujen ja kohteiden hallintaan. Lue lisää kaikista Evelian uusista ominaisuuksista.

Lue lisää

LVI-Wäiski asiakaskertomus

LVI-Wäiski on Jyväskylässä toimiva LVI-palveluiden yritys. Haastattelimme asiakasyrityksemme laskutus- ja myymälävastaava Kari Saarikoskea, joka on yrityksen pääkäyttäjänä. LVI-Wäiski otti Evelian käyttöönsä vuoden 2019 alusta. Vaihto-operaatio suoritettiin lennossa vuoden vaihteessa niin, että uudet työt perustettiin kertaheitolla Eveliaan ja vanha ohjelmisto jäi rinnalle pelkästään myyntisaatavien seurantaan parin viikon ajaksi. Karin sanoin on Evelia vanhaan ohjelmistoon verrattuna paljon loogisempi ja helppokäyttöisempi.

Lue lisää

Webinaari ostoreskontrasta

Evelian myyntitiimi pitää webinaarin 24.4. klo 8.30 – 9.15 aiheen ostoreskontra. Webinaari on suunnattu kaikille ostoreskontran kanssa työskenteleville tai siitä kiinnostuneille henkilöille. Ilmoittaudu nyt mukaan maksuttomaan webinaariin!

Lue lisää