fbpx

Kaikki webinaarit ovat maksuttomia

Opi uutta ja tehosta toimintaasi Evelian webinaarien avulla

ILMOITTAUDU MUKAAN TULEVIIN WEBINAAREIHIN

23.8.2022

Webinaari: Mitä uutta Eveliasta löytyy?

Järjestämme maksuttoman koulutuswebinaarin tiistaina 23.8.2022 klo 9:00-10:00, jossa esitellään Evelian uusimpia ominaisuuksia. Webinaarissa käydään läpi, mitä kaikkea uutta Eveliaan on julkaistu viimeisen vuoden aikana.

Webinaari: Mitä uutta Eveliasta löytyy?

Järjestämme maksuttoman koulutuswebinaarin tiistaina 23.8.2022 klo 9:00-10:00, jossa esitellään Evelian uusimpia ominaisuuksia. Webinaarissa käydään läpi, mitä kaikkea uutta Eveliaan on julkaistu viimeisen vuoden aikana.
Ilmoittaudu nyt

30.8.2022

Koulutuswebinaari: Tehtävät & Tiedotteet Eveliassa

Järjestämme maksuttoman koulutuswebinaarin tiistaina 30.8.2022 klo 9:00-09:30, jossa aiheena Evelian tehtävät ja tiedotteet ominaisuudet.

Koulutuswebinaari: Tehtävät & Tiedotteet Eveliassa

Webinaarissa käydään läpi esimerkiksi tehtävät-ominaisuudet toiminnot, kuten tehtävän luonti, kohdistaminen ja merkitseminen valmiiksi, sekä tiedotteiden manuaalinen ja automatisoitu luonti.
Ilmoittaudu nyt

13.9.2022

Koulutuswebinaari: Kohteiden hallinta Eveliassa

Järjestämme maksuttoman koulutuswebinaarin tiistaina 13.9.2022 klo 9:00-09:30, jossa aiheena kohteiden hallinta Eveliassa.

Koulutuswebinaari: Kohteiden hallinta Eveliassa

Webinaarissa käydään läpi esimerkiksi kohdeominaisuuden perusteet, kohteiden ja alikohteiden luonti, sekä hallinnointi ja kohdekohtainen hinnoittelu.
Ilmoittaudu nyt

27.9.2022

Koulutuswebinaari: Evelian perusasetukset

Järjestämme maksuttoman koulutuswebinaarin tiistaina 27.9.2022 klo 9:00-09:45, jossa aiheena Evelian perusasetukset.

Koulutuswebinaari: Evelian perusasetukset

Evelian perusasetuksiin on tullut monia uusia ominaisuuksia kuluneen vuoden aikana, jonka vuoksi koemme olevan aika kerrata läpi, mitä kaikkea Evelian asetuksista löytyy.
Ilmoittaudu nyt

11.10.2022

Koulutuswebinaari: Kassa

Järjestämme maksuttoman koulutuswebinaarin tiistaina 11.10.2022 klo 9:00-09:30, jossa aiheena Evelian kassaominaisuus.

Koulutuswebinaari: Kassa

Webinaarissa käydään läpi esimerkiksi kassan perustoiminnot, kuten kassakuitin luonti, pikatuotteiden luonti kassaan, sekä kassamyynnin raportointi.
Ilmoittaudu nyt

1.11.2022

Koulutuswebinaari Työnjohdolle: Tuntien hyväksyntä ja palkkaraportit

Järjestämme maksuttoman koulutuswebinaarin tiistaina 1.11.2022 klo 9:00-09:45, jossa aiheena tuntien hyväksyntä ja palkkaraportit. Webinaari on suunnattu yrityksen työnjohdolle/henkilöille, jotka käsittelevät ja hyväksyvät työkirjauksia.

Koulutuswebinaari Työnjohdolle: Tuntien hyväksyntä ja palkkaraportit

Webinaari on suunnattu yrityksen työnjohdolle/henkilöille, jotka käsittelevät ja hyväksyvät työkirjauksia.
Ilmoittaudu nyt

katso ilmaiseksi aiempia WEBINAAReja

Koulutuswebinaari: Evelian uudet ominaisuudet 2022

Webinaarissa käydään pääpiirteittäin läpi, mitä kaikkea uutta Eveliaan on julkaistu kuluneen puolen vuoden aikana. Mikäli et ole ehtinyt tutustumaan, mitä kaikkea uutta Eveliasta löytyy, lataa tallenne!

Koulutuswebinaari: Tilastot & Raportit Eveliassa

Webinaarissa käydään läpi, miten Eveliassa voidaan seurata yrityksen talouden tilannetta ja sen kehitystä, projektityökalun sisältämää projektikohtaista raportointia, sekä Evelian laajempaa raportointiosiota, josta löytyy niin kirjanpitoraportitk kuin myös erinäisiä raportteja mm. tuotemyynnistä ja asiakaslaskutuksesta.

Koulutuswebinaari: Ostot, maksut ja kuittiskanneri Eveliassa

Webinaarissa käydään läpi sähköisten ostolaskujen, maksujen ja kuittien hallintaa Evelian fiksuilla ominaisuuksilla. Lataa webinaaritallenne ja tutustu tarkemmin, miten ostoihin, maksuihin ja kuitteihin liittyvät ominaisuudet toimivat.

Webinaari: Kesätyösopimukset

Työsopimusasiat tulevat ajankohtaiseksi monille yrittäjille loma-aikoina, kun lisäkäsien tarve kasvaa. Työsopimuksia tehdessä ei kannata hutiloida, jotta vältytään turhilta väärinymmärryksiltä, mutta minkälainen on hyvä kesätyösopimus? Lataa webinaaritallenne ja tutustu työsopimusten perusteisiin.

Koulutuswebinaari: Kalenteri ja töiden resursointi Evelialla

Webinaarissa käydään läpi Evelian kalenterin ja resursoinnin ominaisuuksia niin selainversiossa kuin Evelia Work -sovelluksessa. Lataa nyt maksuton tallenne ja tutustu, miten resursoit yrityksesi työt fiksusti Evelialla.

Koulutuswebinaari: Projektityökalu

Webinaarissa käydään läpi Evelian projektihallintatyökalua ja kaikkia siihen liittyviä ominaisuuksia. Lataa webinaaritallenne ja tutustu tarkemmin, mitä kaikkea Evelian projektityökalulla voidaan hallinnoida ja seurata.

Koulutuswebinaari: Tuotteet ja hinnoittelu Eveliassa

Webinaarissa käydään läpi tuotteiden hallintaa ja eri hinnoittelumahdollisuuksia Eveliassa. Lataa tallenne ja tutustu tai kertaa Evelian käyttöä.

Koulutuswebinaari Kirjanpitäjille

Webinaarissa käydään läpi Evelian käyttöä kirjanpitäjän näkökulmasta. Lataa tallenne ja tutustu tai kertaa Evelian käyttöä. Lataa nyt!

Koulutuswebinaari: Varasto

Webinaarissa käydään läpi, mitä ominaisuuksia Evelian varasto-ominaisuudesta löytyy, miten varasto otetaan yrityksen käyttöön, miten luot inventaariolistoja, sekä miten varastoa hallinnoidaan Eveliassa. Lataa tallenne!

Webinaari: Riskikartoitus turvaa yrittäjän tulevaisuutta ennakoivasti

Webinaarissa esitellään Evelian uuden yhteistyökumppanin Premium Group Oy:n tarjoamaa Riskikartoituspalvelusta; mikä se on, mitä se sisältää, kenelle se soveltuu ja minkä vuoksi. Lataa tallenne!

Koulutuswebinaari: Näin hyödynnät Evelian asiakas- ja kohderekisteriä tehokkaasti

Webinaarissa käydään läpi Evelian asiakas- ja kohderekisterin perusteet, miten ne eroavat toisistaan ja miten niitä voidaan hyödyntää laskuttamisessa, sekä töiden hallinnassa tehokkaasti. Lataa tallenne!

Koulutuswebinaari: Työaikakirjaukset

Webinaarissa käydään läpi työaikakirjauksen perusteet asentajan näkökulmasta eli miten työaikaa, kilometrejä ja muita työkirjauksia tehdään niin Evelian selainversiossa kuin Evelia Work -sovelluksessa. Lataa tallenne!

Koulutuswebinaari: Työajanseuranta hallinnon ja työnjohdon näkökulmasta

Webinaarissa käydään läpi Evelian työajanseurantaa ja sen ominaisuuksia, kuten esimerkiksi työajanseurannan käyttöönottoa, palkkaraportteja ja työkirjauksia yrityksen hallinnon ja työnjohdon näkökulmasta. Lataa tallenne!

Koulutuswebinaari: Töiden ja laskutuksen hallinta Evelialla

Webinaarissa käydään läpi, miten töitä ja laskutusta hallitaan tehokkaasti Evelialla. Webinaari sopii hyvin kertauksena niin vanhoille kuin uusille käyttäjille, jotka kaipaavat toimintojen kertausta. Lataa tallenne!

Evelian uudet ominaisuudet 2021

Webinaarissa käydään läpi, mitä kaikkea uutta Eveliaan on julkaistu viime kuukausien aikana, sekä opastetaan näiden ominaisuuksien käytössä. Lataa tallenne!

Webinaari: Ostolaskujen uudet ominaisuudet

Mitä uutta Evelian ostolaskuista löytyykään? Lataa nyt maksuton webinaaritallenne ja opi hyödyntämään Evelian ostolaskuosion uusimpia ominaisuuksia kuin pro.

Koulutuswebinaari: Tarviketarjous

Koulutuswebinaarissa käydään läpi Evelian tarviketarjousominaisuutta sekä opastetaan sen käytössä. Lataa tallenne!

Koulutuswebinaari: Evelia Work -sovellus

Haluaisitko tutustua Evelia Work -sovelluksen toimintoihin tai kerrata niiden käyttöä? Lataa nyt maksuton koulutuswebinaari, jossa käydään läpi kaikki sovelluksen ominaisuudet aina käyttöönotosta saakka.

Koulutuswebinaari: Sähköiset lomakkeet

Lataa maksuton webinaaritallenne, jossa tutustutaan Evelian sisältämiin sähköisiin lomakkeisiin: mitä lomakkeita Eveliasta löytyy ja miten niitä käytetään.

Koulutuswebinaari: Kassa

Lataa maksuton webinaaritallenne, jossa käydään läpi Evelian kassaa: miten kassa otetaan yrityksen käyttöön sekä miten sitä käytetään.

 

Laskurahoituksella puhtia kassan kiertoon

Lataa maksuton webinaaritallenne, jossa käydään läpi laskurahoitusta ratkaisuna kassavajeeseen. Webinaari on toteutettu yhteistyössä LähiRahoituksen kanssa.

Koulutuswebinaari: Evelian käyttö asentajan näkökulmasta

Lataa maksuton tallenne koulutuswebinaaristamme, jossa käydään läpi Evelian käyttöä asentajien näkökulmasta asentaja-käyttäjätasolla.

 

Nopea, tehokas ja joustava rahoituspalvelu

Lataa maksuton webinaaritallenne, jossa käydään läpi integraatiokumppanimme Certumin rahoituspalveluita. Webinaari on toteutettu yhteistyössä Certumin kanssa.

OPAS WEBINAARIIN LIITTYMISEEN

Kun webinaarilähetys alkaa

Kun olet ilmoittautunut webinaariin, saat sähköpostiisi linkin, jota klikkaamalla pääset osallistumaan webinaarin livelähetykseen. Pääset osallistumaan webinaariin klikkaamalla linkkiä ”Join Webinar”. 

Huom! Samaa linkkiä voi käyttää vain yksi osallistuja.

Katseluohjelman lataus

Jotta pääset katsomaan webinaaria, latatutuu sinulle automaattisesti GoToWebinaarin ohjelma. Mikäli ohjelma ei itsestään aukea, voit aukaista sen klikkaamalla selaimen alareunassa olevaa GoTo Openeria.

Mikäli sinulle avautuu alla oleva näkymä, klikkaa ”Avaa GoToOpener”.

Äänentoisto

Webinaariohjelman käynnistyessä, valitse ”Computer audio”.

Kysymykset

Mikäli haluat esittää meille kysymyksiä webinaarin aikana, kirjoita se kuvassa näkyvään kenttään. Vastaamme kysymyksiin webinaarin loppuvaiheessa.