fbpx

Kaikki webinaarit ovat maksuttomia

Opi uutta ja tehosta toimintaasi Evelian webinaarien avulla

ILMOITTAUDU MUKAAN TULEVIIN WEBINAAREIHIN

3.11.2020

Evelian vuosi 2020

Evelian vuosi 2020 on ollut tapahtumarikas ja näin ollen päätimmekin jakaa kanssanne, mitä kaikkea meillä on kuluneen vuoden aikana tapahtunut ja mitä kaikkea uutta Evelia on kuluneen vuoden aikana saanut. Psst! Tulemme myös julkaisemaan yhden isoimmista ja odotetuimmista ominaisuuksistamme kyseisen webinaarin lopussa!

Evelian vuosi 2020

- Mitä Eveliassa on tapahtunut kuluneen vuoden aikana - Evelian keskeisimmät uudet ominaisuudet - Uuden ja erittäin odotetun ominaisuuden julkaisu.
ILMOITTAUDU

katso ilmaiseksi aiempia WEBINAAReja

Koulutus: Evelian käyttö kirjanpitäjille

Lataa maksuton webinaaritallenne, jossa käydään läpi Evelian käyttöä kirjanpitäjän näkökulmasta. 


Nopea, tehokas ja joustava rahoituspalvelu

Lataa maksuton webinaaritallenne, jossa käydään läpi integraatiokumppanimme Certumin rahoituspalveluita. Webinaari on toteutettu yhteistyössä Certumin kanssa.

Laskurahoituksella puhtia kassan kiertoon

Lataa maksuton webinaaritallenne, jossa käydään läpi laskurahoitusta ratkaisuna kassavajeeseen. Webinaari on toteutettu yhteistyössä LähiRahoituksen kanssa.

Evelian työajanseurantatyökalu

Lataa maksuton webinaaritallenne, jossa käydään läpi Evelian työajanseurantatyökalua, mitä se sisältää ja miten se toimii.

Sähköinen ostoreskontra & kuittiskanneri

Lataa maksuton webinaaritallenne, jossa käydään läpi miksi sähköinen ostolaskujen ja kuittien hallinta kannattaa, sekä miten ne tapahtuu Evelialla.

Töiden resursointi Evelialla

Lataa maksuton webinaaritallenne, jossa käydään läpi Evelian resursointityökalua, mitä se sisältää ja miten se toimii. 

Evelian projektihallintatyökalu

Lataa maksuton webinaaritallenne, jossa käydään läpi Evelian projektihallintatyökalua, mitä se sisältää ja miten se toimii.

Tehokas töiden hallinta & laskutus

Lataa maksuton webinaaritallenne, jossa käydään läpi, miten tehokas töiden hallinta ja laskutus saavutetaan, sekä miten tämä onnistuu Evelialla.

Evelian sähköiset lomakkeet

Lataa maksuton webinaaritallenne, jossa käydään läpi, mitä sähköisiä lomakkeita Eveliasta löytyy ja miten niitä käytetään.

Koulutuswebinaari – Hinnoittelu Evelialla

Lataa maksuttoman koulutuswebinaarin tallenne, jossa käydään läpi Evelian tuotehinnoittelu, mitä eri mahdollisuuksia on ja miten se toimii.

OPAS WEBINAARIIN LIITTYMISEEN

Kun webinaarilähetys alkaa

Kun olet ilmoittautunut webinaariin, saat sähköpostiisi linkin, jota klikkaamalla pääset osallistumaan webinaarin livelähetykseen. Pääset osallistumaan webinaariin klikkaamalla linkkiä ”Join Webinar”. 

Huom! Samaa linkkiä voi käyttää vain yksi osallistuja.

Katseluohjelman lataus

Jotta pääset katsomaan webinaaria, latatutuu sinulle automaattisesti GoToWebinaarin ohjelma. Mikäli ohjelma ei itsestään aukea, voit aukaista sen klikkaamalla selaimen alareunassa olevaa GoTo Openeria.

Mikäli sinulle avautuu alla oleva näkymä, klikkaa ”Avaa GoToOpener”.

Äänentoisto

Webinaariohjelman käynnistyessä, valitse ”Computer audio”.

Kysymykset

Mikäli haluat esittää meille kysymyksiä webinaarin aikana, kirjoita se kuvassa näkyvään kenttään. Vastaamme kysymyksiin webinaarin loppuvaiheessa.