fbpx

Kaikki webinaarit ovat maksuttomia

Opi uutta ja tehosta toimintaasi Evelian webinaarien avulla

ILMOITTAUDU MUKAAN TULEVIIN WEBINAAREIHIN

15.9.2020

Webinaari - Mitä kaikkea Eveliassa on tapahtunut kuluneen vuoden aikana

Evelia täyttä kaksi ja päätimmekin, että nyt on aika käydä läpi, mitä meille kuuluu ja mitä kaikkea uutta Evelia ohjelmistona on kuluneen vuoden aikana saanut.

Webinaari - Mitä kaikkea Eveliassa on tapahtunut kuluneen vuoden aikana

Evelia täyttä kaksi ja päätimmekin, että nyt on aika käydä läpi, mitä meille kuuluu ja mitä kaikkea uutta Evelia ohjelmistona on kuluneen vuoden aikana saanut.
ILMOITTAUDU

29.9.2020

Webinaari - parempaa katetta töille

Järjestämme maksuttoman yleiswebinaarin tiistaina 29.9.2020 klo 8:30-9:30, jossa käydään, miten töistä saadaan kannattavampia eri toimitapojen ja työkalujen avulla.

Webinaari - parempaa katetta töille

Webinaari soveltuu kaikille talotekniikka- ja rakennusalan yrityksille, joiden tavoitteena on parantaa tekemisen kannattavuutta. Tässä webinaarissa käydään läpi, minkälaisilla niin suurilla kuin pienemmilläkin tekijöillä on merkitystä.
ILMOITTAUDU

katso ilmaiseksi aiempia WEBINAAReja

Evelian työajanseurantatyökalu

Lataa maksuton webinaaritallenne, jossa käydään läpi Evelian työajanseurantatyökalua, mitä se sisältää ja miten se toimii.

Sähköinen ostoreskontra & kuittiskanneri

Lataa maksuton webinaaritallenne, jossa käydään läpi miksi sähköinen ostolaskujen ja kuittien hallinta kannattaa, sekä miten ne tapahtuu Evelialla.

Töiden resursointi Evelialla

Lataa maksuton webinaaritallenne, jossa käydään läpi Evelian resursointityökalua, mitä se sisältää ja miten se toimii. 

Evelian projektihallintatyökalu

Lataa maksuton webinaaritallenne, jossa käydään läpi Evelian projektihallintatyökalua, mitä se sisältää ja miten se toimii.

Tehokas töiden hallinta & laskutus

Lataa maksuton webinaaritallenne, jossa käydään läpi, miten tehokas töiden hallinta ja laskutus saavutetaan, sekä miten tämä onnistuu Evelialla.

Evelian sähköiset lomakkeet

Lataa maksuton webinaaritallenne, jossa käydään läpi, mitä sähköisiä lomakkeita Eveliasta löytyy ja miten niitä käytetään.

Koulutuswebinaari – Hinnoittelu Evelialla

Lataa maksuttoman koulutuswebinaarin tallenne, jossa käydään läpi Evelian tuotehinnoittelu, mitä eri mahdollisuuksia on ja miten se toimii.

OPAS WEBINAARIIN LIITTYMISEEN

Kun webinaarilähetys alkaa

Kun olet ilmoittautunut webinaariin, saat sähköpostiisi linkin, jota klikkaamalla pääset osallistumaan webinaarin livelähetykseen. Pääset osallistumaan webinaariin klikkaamalla linkkiä ”Join Webinar”. 

Huom! Samaa linkkiä voi käyttää vain yksi osallistuja.

Katseluohjelman lataus

Jotta pääset katsomaan webinaaria, latatutuu sinulle automaattisesti GoToWebinaarin ohjelma. Mikäli ohjelma ei itsestään aukea, voit aukaista sen klikkaamalla selaimen alareunassa olevaa GoTo Openeria.

Mikäli sinulle avautuu alla oleva näkymä, klikkaa ”Avaa GoToOpener”.

Äänentoisto

Webinaariohjelman käynnistyessä, valitse ”Computer audio”.

Kysymykset

Mikäli haluat esittää meille kysymyksiä webinaarin aikana, kirjoita se kuvassa näkyvään kenttään. Vastaamme kysymyksiin webinaarin loppuvaiheessa.