fbpx

Kaikki webinaarit ovat maksuttomia

Opi uutta ja tehosta toimintaasi Evelian webinaarien avulla

ILMOITTAUDU MUKAAN TULEVIIN WEBINAAREIHIN

2.11.2021

Koulutuswebinaari: Työajanseuranta hallinnon ja työnjohdon näkökulmasta

Järjestämme maksuttoman koulutuswebinaarin tiistaina 02.11.2021 klo 9:00-10:00, jossa aiheena Evelian työajanseuranta. Webinaari on suunnattu yrityksen hallinnolle ja työnjohdolle.

Koulutuswebinaari: Työajanseuranta hallinnon ja työnjohdon näkökulmasta

Järjestämme maksuttoman koulutuswebinaarin tiistaina 02.11.2021 klo 9:00-10:00, jossa aiheena Evelian työajanseuranta. Webinaari on suunnattu yrityksen hallinnolle ja työnjohdolle.
Ilmoittaudu nyt

30.11.2021

Koulutuswebinaari: Resursointi Evelialla

Järjestämme maksuttoman koulutuswebinaarin tiistaina 30.11.2021 klo 9:00-09:45, jossa aiheena resursointi Evelialla.

Koulutuswebinaari: Resursointi Evelialla

Webinaarissa käydään läpi esimerkiksi, mitä resursointityökaluja Eveliasta löytyy, sekä miten ne toimivat. Kerromme myös yleisiä resursointiin liittyviä vinkkejä, joilla töiden jakamisesta ja hallinnoimisesta tehdään entistä helpompaa Evelia avulla.
Ilmoittaudu nyt

11.01.2022

Koulutuswebinaari kirjanpitäjille

Järjestämme maksuttoman koulutuswebinaarin tiistaina 11.01.2022 klo 9:00-10:00, jossa käymme läpi Evelian käyttöä kirjanpitäjän näkökulmasta.

Koulutuswebinaari: Resursointi Evelialla

Webinaarin sisältö: Kirjanpitäjälle keskeiset asetukset Eveliassa, miten käsittelet ja tiliöit ostolaskuja Eveliassa, miten käsittelet ja tiliöit myyntilaskuja Eveliassa, kuittiskannerin käyttö (tiliöinti & raportit), kirjanpitoaineistojen käsittely Eveliassa, palkkoihin liittyvät ominaisuudet ja niiden käyttö, sekä arkistointi.
Ilmoittaudu nyt

katso ilmaiseksi aiempia WEBINAAReja

Koulutuswebinaari: Töiden ja laskutuksen hallinta Evelialla

Webinaarissa käydään läpi, miten töitä ja laskutusta hallitaan tehokkaasti Evelialla. Webinaari sopii hyvin kertauksena niin vanhoille kuin uusille käyttäjille, jotka kaipaavat toimintojen kertausta. Lataa tallenne!

Evelian uudet ominaisuudet 2021

Webinaarissa käydään läpi, mitä kaikkea uutta Eveliaan on julkaistu viime kuukausien aikana, sekä opastetaan näiden ominaisuuksien käytössä. Lataa tallenne!

Koulutuswebinaari: Tarviketarjous

Koulutuswebinaarissa käydään läpi Evelian tarviketarjousominaisuutta sekä opastetaan sen käytössä. Lataa tallenne!

Koulutuswebinaari: Evelia Work -sovellus

Haluaisitko tutustua Evelia Work -sovelluksen toimintoihin tai kerrata niiden käyttöä? Lataa nyt maksuton koulutuswebinaari, jossa käydään läpi kaikki sovelluksen ominaisuudet aina käyttöönotosta saakka.

Webinaari: Ostolaskujen uudet ominaisuudet

Mitä uutta Evelian ostolaskuista löytyykään? Lataa nyt maksuton webinaaritallenne ja opi hyödyntämään Evelian ostolaskuosion uusimpia ominaisuuksia kuin pro.

Koulutuswebinaari: Sähköiset lomakkeet

Lataa maksuton webinaaritallenne, jossa tutustutaan Evelian sisältämiin sähköisiin lomakkeisiin: mitä lomakkeita Eveliasta löytyy ja miten niitä käytetään.

Koulutuswebinaari: Kassa

Lataa maksuton webinaaritallenne, jossa käydään läpi Evelian kassaa: miten kassa otetaan yrityksen käyttöön sekä miten sitä käytetään.

 

Koulutuswebinaari:
Projektihallintatyökalu
(2021)

Lataa maksuton webinaaritallenne, jossa käydään läpi Evelian projektihallintatyökalua, mitä se sisältää ja miten se toimii.

 

Koulutuswebinaari: Hinnoittelu Evelialla

Lataa maksuton tallenne koulutuswebinaaristamme, jossa käydään läpi Evelian hinnoittelutoimtoja esim. miten asiakaskohtainen hinnoittelu tehdään.

Koulutuswebinaari: Evelian käyttö asentajan näkökulmasta

Lataa maksuton tallenne koulutuswebinaaristamme, jossa käydään läpi Evelian käyttöä asentajien näkökulmasta asentaja-käyttäjätasolla.

 

Koulutuswebinaari kirjanpitäjille

Lataa maksuton webinaaritallenne, jossa käydään läpi Evelian käyttöä kirjanpitäjän näkökulmasta. 


Nopea, tehokas ja joustava rahoituspalvelu

Lataa maksuton webinaaritallenne, jossa käydään läpi integraatiokumppanimme Certumin rahoituspalveluita. Webinaari on toteutettu yhteistyössä Certumin kanssa.

Laskurahoituksella puhtia kassan kiertoon

Lataa maksuton webinaaritallenne, jossa käydään läpi laskurahoitusta ratkaisuna kassavajeeseen. Webinaari on toteutettu yhteistyössä LähiRahoituksen kanssa.

Evelian vuosi 2020

Webinaarissa käydään läpi Evelian vuotta 2020 – mitä muutoksia se on yritykseemme tuonut ja miten ohjelmistomme on kehittynyt. Lataa nyt maksuton tallenne.

Evelian työajanseurantatyökalu

Lataa maksuton webinaaritallenne, jossa käydään läpi Evelian työajanseurantatyökalua, mitä se sisältää ja miten se toimii.

Sähköinen ostoreskontra & kuittiskanneri

Lataa maksuton webinaaritallenne, jossa käydään läpi miksi sähköinen ostolaskujen ja kuittien hallinta kannattaa, sekä miten ne tapahtuu Evelialla.

Töiden resursointi Evelialla

Lataa maksuton webinaaritallenne, jossa käydään läpi Evelian resursointityökalua, mitä se sisältää ja miten se toimii. 

OPAS WEBINAARIIN LIITTYMISEEN

Kun webinaarilähetys alkaa

Kun olet ilmoittautunut webinaariin, saat sähköpostiisi linkin, jota klikkaamalla pääset osallistumaan webinaarin livelähetykseen. Pääset osallistumaan webinaariin klikkaamalla linkkiä ”Join Webinar”. 

Huom! Samaa linkkiä voi käyttää vain yksi osallistuja.

Katseluohjelman lataus

Jotta pääset katsomaan webinaaria, latatutuu sinulle automaattisesti GoToWebinaarin ohjelma. Mikäli ohjelma ei itsestään aukea, voit aukaista sen klikkaamalla selaimen alareunassa olevaa GoTo Openeria.

Mikäli sinulle avautuu alla oleva näkymä, klikkaa ”Avaa GoToOpener”.

Äänentoisto

Webinaariohjelman käynnistyessä, valitse ”Computer audio”.

Kysymykset

Mikäli haluat esittää meille kysymyksiä webinaarin aikana, kirjoita se kuvassa näkyvään kenttään. Vastaamme kysymyksiin webinaarin loppuvaiheessa.