fbpx

Kaikki webinaarit ovat maksuttomia

Opi uutta ja tehosta toimintaasi Evelian webinaarien avulla

ILMOITTAUDU MUKAAN TULEVIIN WEBINAAREIHIN

1.02.2022

Koulutuswebinaari: Varasto

Järjestämme maksuttoman koulutuswebinaarin tiistaina 1.2.2022 klo 9:00-09:45, jossa aiheena Evelian varasto-ominaisuus.

Koulutuswebinaari: Varasto

Webinaarissa käydään läpi, mitä ominaisuuksia varastosta löytyy, miten varasto otetaan yrityksen käyttöön, miten Eveliasta saa luotua inventaariolistat, sekä miten varastoa hallinnoidaan.
Ilmoittaudu nyt

15.02.2022

Koulutuswebinaari kirjanpitäjille

Järjestämme maksuttoman koulutuswebinaarin tiistaina 15.02.2022 klo 9:00-09:45, jossa käymme läpi Evelian käyttöä kirjanpitäjän näkökulmasta.

Koulutuswebinaari kirjanpitäjille

Webinaarin sisältö: Kirjanpitäjälle keskeiset asetukset Eveliassa, miten käsittelet ja tiliöit ostolaskuja Eveliassa, miten käsittelet ja tiliöit myyntilaskuja Eveliassa, kuittiskannerin käyttö (tiliöinti & raportit), kirjanpitoaineistojen käsittely Eveliassa, palkkoihin liittyvät ominaisuudet ja niiden käyttö, sekä arkistointi.
Ilmoittaudu nyt

1.3.2022

Koulutuswebinaari: Tuotteet ja hinnoittelu

Järjestämme maksuttoman koulutuswebinaarin tiistaina 1.3.2022 klo 9:00-10:00, jossa aiheena tuotteiden ja hinnoittelun hallinta Evelialla.

Koulutuswebinaari: Tuotteet ja hinnoittelu Evelialla

Webinaarissa käydään läpi esimerkiksi asiakas- ja kohdekohtainen hinnoittelu, kateseuranta työllä, hintojen muuttaminen työllä, hinnoittelusäännöstöt ja niiden luonti, asiakasryhmähinnoittelu, ostolaskujen edelleenlaskutuksen hinnoittelutavat, sekä tuoterekisterin hallinnointi: uusien tuotteiden luonti ja omien alelistojen tuonti.
Ilmoittaudu nyt

15.03.2022

Koulutuswebinaari: Projektihallintatyökalu

Järjestämme maksuttoman koulutuswebinaarin tiistaina 15.3.2022 klo 9:00-10:00, jossa aiheena Evelian projektihallintatyökalu.

Koulutuswebinaari: Projektihallintatyökalu

Webinaarissa käydään läpi Evelian projektihallintatyökalua ja kaikkia siihen liittyviä ominaisuuksia, kuten uuden projektin ja projektityön luonti, projektibudjetin luonti, projektin laskutuksen, kulujen ja tuloksen seuranta, maksuerätaulukot ja niiden hallinta, sekä RTV-raportointi.
Ilmoittaudu nyt

5.4.2022

Koulutuswebinaari: Kalenteri & töiden resursointi Evelialla

Järjestämme maksuttoman koulutuswebinaarin tiistaina 5.4.2022 klo 9:00-09:45, jossa aiheena kalenteri ja töiden resursointi Evelialla.

Koulutuswebinaari: Kalenteri & töiden resursointi Evelialla

Webinaarissa käydään läpi Evelian resursoinnin ominaisuudet; mitä Evelian resursointikalenteri sisältää ja miten sitä käytetään esim. miten luot uudet kalenteritapahtuman ja kohdistat sen oikealle työntekijälle ja työlle, sekä yleisiä vinkkejä resursointiin liittyen.
Ilmoittaudu nyt

19.4.2022

Koulutuswebinaari: Tilastot ja Raportointi Eveliassa

Järjestämme maksuttoman koulutuswebinaarin tiistaina 19.4.2022 klo 9:00-09:45, jossa aiheena tilastot ja raportointi Eveliassa

Koulutuswebinaari: Tilastot ja Raportointi Eveliassa

Webinaarissa käydään läpi esimerkiksi raportointi kirjanpitäjälle, raporotinti verottajalle, mitä raportteja eveliasta ylipäänsä saa, sekä talousnäkymä eveliassa.
Ilmoittaudu nyt

katso ilmaiseksi aiempia WEBINAAReja

Webinaari: Riskikartoitus turvaa yrittäjän tulevaisuutta ennakoivasti

Webinaarissa esitellään Evelian uuden yhteistyökumppanin Premium Group Oy:n tarjoamaa Riskikartoituspalvelusta; mikä se on, mitä se sisältää, kenelle se soveltuu ja minkä vuoksi. Lataa tallenne!

Koulutuswebinaari: Näin hyödynnät Evelian asiakas- ja kohderekisteriä tehokkaasti

Webinaarissa käydään läpi Evelian asiakas- ja kohderekisterin perusteet, miten ne eroavat toisistaan ja miten niitä voidaan hyödyntää laskuttamisessa, sekä töiden hallinnassa tehokkaasti. Lataa tallenne!

Koulutuswebinaari: Työaikakirjaukset

Webinaarissa käydään läpi työaikakirjauksen perusteet asentajan näkökulmasta eli miten työaikaa, kilometrejä ja muita työkirjauksia tehdään niin Evelian selainversiossa kuin Evelia Work -sovelluksessa. Lataa tallenne!

Koulutuswebinaari: Työajanseuranta hallinnon ja työnjohdon näkökulmasta

Webinaarissa käydään läpi Evelian työajanseurantaa ja sen ominaisuuksia, kuten esimerkiksi työajanseurannan käyttöönottoa, palkkaraportteja ja työkirjauksia yrityksen hallinnon ja työnjohdon näkökulmasta. Lataa tallenne!

Koulutuswebinaari: Töiden ja laskutuksen hallinta Evelialla

Webinaarissa käydään läpi, miten töitä ja laskutusta hallitaan tehokkaasti Evelialla. Webinaari sopii hyvin kertauksena niin vanhoille kuin uusille käyttäjille, jotka kaipaavat toimintojen kertausta. Lataa tallenne!

Evelian uudet ominaisuudet 2021

Webinaarissa käydään läpi, mitä kaikkea uutta Eveliaan on julkaistu viime kuukausien aikana, sekä opastetaan näiden ominaisuuksien käytössä. Lataa tallenne!

Koulutuswebinaari: Tarviketarjous

Koulutuswebinaarissa käydään läpi Evelian tarviketarjousominaisuutta sekä opastetaan sen käytössä. Lataa tallenne!

Koulutuswebinaari: Evelia Work -sovellus

Haluaisitko tutustua Evelia Work -sovelluksen toimintoihin tai kerrata niiden käyttöä? Lataa nyt maksuton koulutuswebinaari, jossa käydään läpi kaikki sovelluksen ominaisuudet aina käyttöönotosta saakka.

Webinaari: Ostolaskujen uudet ominaisuudet

Mitä uutta Evelian ostolaskuista löytyykään? Lataa nyt maksuton webinaaritallenne ja opi hyödyntämään Evelian ostolaskuosion uusimpia ominaisuuksia kuin pro.

Koulutuswebinaari: Sähköiset lomakkeet

Lataa maksuton webinaaritallenne, jossa tutustutaan Evelian sisältämiin sähköisiin lomakkeisiin: mitä lomakkeita Eveliasta löytyy ja miten niitä käytetään.

Koulutuswebinaari: Kassa

Lataa maksuton webinaaritallenne, jossa käydään läpi Evelian kassaa: miten kassa otetaan yrityksen käyttöön sekä miten sitä käytetään.

 

Koulutuswebinaari:
Projektihallintatyökalu
(2021)

Lataa maksuton webinaaritallenne, jossa käydään läpi Evelian projektihallintatyökalua, mitä se sisältää ja miten se toimii.

 

Koulutuswebinaari: Hinnoittelu Evelialla

Lataa maksuton tallenne koulutuswebinaaristamme, jossa käydään läpi Evelian hinnoittelutoimtoja esim. miten asiakaskohtainen hinnoittelu tehdään.

Koulutuswebinaari: Evelian käyttö asentajan näkökulmasta

Lataa maksuton tallenne koulutuswebinaaristamme, jossa käydään läpi Evelian käyttöä asentajien näkökulmasta asentaja-käyttäjätasolla.

 

Koulutuswebinaari kirjanpitäjille

Lataa maksuton webinaaritallenne, jossa käydään läpi Evelian käyttöä kirjanpitäjän näkökulmasta. 


Nopea, tehokas ja joustava rahoituspalvelu

Lataa maksuton webinaaritallenne, jossa käydään läpi integraatiokumppanimme Certumin rahoituspalveluita. Webinaari on toteutettu yhteistyössä Certumin kanssa.

Laskurahoituksella puhtia kassan kiertoon

Lataa maksuton webinaaritallenne, jossa käydään läpi laskurahoitusta ratkaisuna kassavajeeseen. Webinaari on toteutettu yhteistyössä LähiRahoituksen kanssa.

Evelian vuosi 2020

Webinaarissa käydään läpi Evelian vuotta 2020 – mitä muutoksia se on yritykseemme tuonut ja miten ohjelmistomme on kehittynyt. Lataa nyt maksuton tallenne.

Sähköinen ostoreskontra & kuittiskanneri

Lataa maksuton webinaaritallenne, jossa käydään läpi miksi sähköinen ostolaskujen ja kuittien hallinta kannattaa, sekä miten ne tapahtuu Evelialla.

Töiden resursointi Evelialla

Lataa maksuton webinaaritallenne, jossa käydään läpi Evelian resursointityökalua, mitä se sisältää ja miten se toimii. 

OPAS WEBINAARIIN LIITTYMISEEN

Kun webinaarilähetys alkaa

Kun olet ilmoittautunut webinaariin, saat sähköpostiisi linkin, jota klikkaamalla pääset osallistumaan webinaarin livelähetykseen. Pääset osallistumaan webinaariin klikkaamalla linkkiä ”Join Webinar”. 

Huom! Samaa linkkiä voi käyttää vain yksi osallistuja.

Katseluohjelman lataus

Jotta pääset katsomaan webinaaria, latatutuu sinulle automaattisesti GoToWebinaarin ohjelma. Mikäli ohjelma ei itsestään aukea, voit aukaista sen klikkaamalla selaimen alareunassa olevaa GoTo Openeria.

Mikäli sinulle avautuu alla oleva näkymä, klikkaa ”Avaa GoToOpener”.

Äänentoisto

Webinaariohjelman käynnistyessä, valitse ”Computer audio”.

Kysymykset

Mikäli haluat esittää meille kysymyksiä webinaarin aikana, kirjoita se kuvassa näkyvään kenttään. Vastaamme kysymyksiin webinaarin loppuvaiheessa.