fbpx

Opi uutta ja tehosta toimintaasi Evelian webinaarien avulla

WEBINAARITALLENTEET

Koulutuswebinaari: Töiden hallinta Evelialla

Webinaarissa käydään läpi Evelian sisältämiä työmääräimiä ja töiden hallintaan liittyviä ominaisuuksia. Lataa tallenne ja kertaa Evelian käyttöä, sekä nappaa vinkit, joiden avulla varmistat helpon ja tehokkaan töiden hallinnan.

Koulutuswebinaari: Varaston hallinta Evelialla

Webinaarissa käydään läpi Evelian varasto-ominaisuutta aina käyttöönotosta, varaston hallintaan ja inventaarilistojen luontiin saakka. Lataa tallenne ja opi hallinnoimaan yrityksesi varastoa fiksusti Evelian avulla.

Koulutuswebinaari: Sähköiset lomakkeet

Tässä koulutuswebinaarissa tutustutaan Evelian sähköisiin lomakkeisiin. Koulutuswebinnarissa käydään läpi mm. mitä lomakkeita Eveliasta löytyy eri toimialoille, miten lomakkeita käytetään niin selaimessa kuin Evelia Work -sovelluksessa, sähköisten pöytäkirjojen ulkoasun muokkausta, sekä lomake-editoria.

Koulutuswebinaari: Tehtävät ja tiedotteet

Tässä koulutuswebinaarissa tutustutaan Evelian Tehtävät- ja tiedotteet-ominaisuuksiin. Lataa tallenne ja opi, miten luot ja hallinnoit uusia tehtäviä, sekä mistä toiminnoista Evelia luo automatisoidut tiedotteet, sekä miten luot itse yrityksen sisäisiä tiedotteita eri kohderyhmille!

Koulutuswebinaari työnjohdolle: Tuntien hyväksyntä & palkkaraportit

Tässä työnjohdolle tarkoitetussa koulutuswebinaarissa käydään läpi kolme eri tapaa tarkistaa, muokata ja hyväksyä/hylätä työaikakirjaukset Evelian tuntilapulla. Lopuksi käydään myös läpi palkkaraportit ja niiden lataaminen eri muodoissa. Lataa maksuton tallenne!

Koulutuswebinaari: Kassa

Tässä koulutuswebinaarissa käydään läpi Evelian kassaominaisuuden perustoimintoja mm. kassakuitin luonti, pikatuotteiden luonti kassaan sekä kassan tuottamat raportit. Webinaarin lopussa esitellään myös täysin uusi ominaisuus kassavirtaennuste. Lataa maksuton tallenne ja tutustu näihin ominaisuuksiin!

Koulutuswebinaari: Evelian perusasetukset

Koulutuswebinaarissa käydään läpi, mitä kaikkea Evelian perusasetuksista löytyy. Koska Evelian perusasetuksiin on tullut monia uusia osioita uusien ominaisuuksien myötä, on nyt hyvä hetki tutustua, mitä kaikkea asetuksien puolelta nykyään löytyy ja hyödyntääkö yrityksesi kaikkia teidän toiminnalle relevantteja ominaisuuksia.

Koulutuswebinaari: Kohteiden hallinta Evelialla

Webinaarissa käydään läpi mm. kohdeominaisuuden perusteet eli miksi Eveliasta löytyy kohderekisteri ja missä eri tilanteissa se hyödyttää yrityksen arkea. Tämän lisäksi webinaarissa käydään läpi kohteiden käyttöä Eveliassa, sekä Evelia Work -sovelluksessa.

Webinaari: Katsaus Evelian uusimpiin ominaisuuksiin 08/2022

Eveliaa kehitetään huimaan tahtiin, jonka ansiosta uusia ominaisuuksia putkahteleekin ohjelmistoon vähän väliä. Tässä webinaarissa pääset tutustumaan, mitä kaikkea Evelian ketterä kehitystiimi on ohjelmistoon kuluneen vuoden aikana luonut.

Koulutuswebinaari: Evelian uudet ominaisuudet 2022

Webinaarissa käydään pääpiirteittäin läpi, mitä kaikkea uutta Eveliaan on julkaistu kuluneen puolen vuoden aikana. Mikäli et ole ehtinyt tutustumaan, mitä kaikkea uutta Eveliasta löytyy, lataa tallenne!

Koulutuswebinaari: Tilastot & Raportit Eveliassa

Webinaarissa käydään läpi, miten Eveliassa voidaan seurata yrityksen talouden tilannetta ja sen kehitystä, projektityökalun sisältämää projektikohtaista raportointia, sekä Evelian laajempaa raportointiosiota, josta löytyy niin kirjanpitoraportitk kuin myös erinäisiä raportteja mm. tuotemyynnistä ja asiakaslaskutuksesta.

Koulutuswebinaari: Ostot, maksut ja kuittiskanneri Eveliassa

Webinaarissa käydään läpi sähköisten ostolaskujen, maksujen ja kuittien hallintaa Evelian fiksuilla ominaisuuksilla. Lataa webinaaritallenne ja tutustu tarkemmin, miten ostoihin, maksuihin ja kuitteihin liittyvät ominaisuudet toimivat.

Webinaari: Kesätyösopimukset

Työsopimusasiat tulevat ajankohtaiseksi monille yrittäjille loma-aikoina, kun lisäkäsien tarve kasvaa. Työsopimuksia tehdessä ei kannata hutiloida, jotta vältytään turhilta väärinymmärryksiltä, mutta minkälainen on hyvä kesätyösopimus? Lataa webinaaritallenne ja tutustu työsopimusten perusteisiin.

Koulutuswebinaari: Kalenteri ja töiden resursointi Evelialla

Webinaarissa käydään läpi Evelian kalenterin ja resursoinnin ominaisuuksia niin selainversiossa kuin Evelia Work -sovelluksessa. Lataa nyt maksuton tallenne ja tutustu, miten resursoit yrityksesi työt fiksusti Evelialla.

Koulutuswebinaari: Projektityökalu

Webinaarissa käydään läpi Evelian projektihallintatyökalua ja kaikkia siihen liittyviä ominaisuuksia. Lataa webinaaritallenne ja tutustu tarkemmin, mitä kaikkea Evelian projektityökalulla voidaan hallinnoida ja seurata.

Koulutuswebinaari: Tuotteet ja hinnoittelu Eveliassa

Webinaarissa käydään läpi tuotteiden hallintaa ja eri hinnoittelumahdollisuuksia Eveliassa. Lataa tallenne ja tutustu tai kertaa Evelian käyttöä.

Koulutuswebinaari Kirjanpitäjille

Webinaarissa käydään läpi Evelian käyttöä kirjanpitäjän näkökulmasta. Lataa tallenne ja tutustu tai kertaa Evelian käyttöä. Lataa nyt!

Webinaari: Riskikartoitus turvaa yrittäjän tulevaisuutta ennakoivasti

Webinaarissa esitellään Evelian uuden yhteistyökumppanin Premium Group Oy:n tarjoamaa Riskikartoituspalvelusta; mikä se on, mitä se sisältää, kenelle se soveltuu ja minkä vuoksi. Lataa tallenne!

Koulutuswebinaari: Näin hyödynnät Evelian asiakas- ja kohderekisteriä tehokkaasti

Webinaarissa käydään läpi Evelian asiakas- ja kohderekisterin perusteet, miten ne eroavat toisistaan ja miten niitä voidaan hyödyntää laskuttamisessa, sekä töiden hallinnassa tehokkaasti. Lataa tallenne!

Koulutuswebinaari: Työaikakirjaukset

Webinaarissa käydään läpi työaikakirjauksen perusteet asentajan näkökulmasta eli miten työaikaa, kilometrejä ja muita työkirjauksia tehdään niin Evelian selainversiossa kuin Evelia Work -sovelluksessa. Lataa tallenne!

Koulutuswebinaari: Työajanseuranta hallinnon ja työnjohdon näkökulmasta

Webinaarissa käydään läpi Evelian työajanseurantaa ja sen ominaisuuksia, kuten esimerkiksi työajanseurannan käyttöönottoa, palkkaraportteja ja työkirjauksia yrityksen hallinnon ja työnjohdon näkökulmasta. Lataa tallenne!

Koulutuswebinaari: Töiden ja laskutuksen hallinta Evelialla

Webinaarissa käydään läpi, miten töitä ja laskutusta hallitaan tehokkaasti Evelialla. Webinaari sopii hyvin kertauksena niin vanhoille kuin uusille käyttäjille, jotka kaipaavat toimintojen kertausta. Lataa tallenne!

Koulutuswebinaari: Tarviketarjous

Koulutuswebinaarissa käydään läpi Evelian tarviketarjousominaisuutta sekä opastetaan sen käytössä. Lataa tallenne!

Koulutuswebinaari: Evelia Work -sovellus

Haluaisitko tutustua Evelia Work -sovelluksen toimintoihin tai kerrata niiden käyttöä? Lataa nyt maksuton koulutuswebinaari, jossa käydään läpi kaikki sovelluksen ominaisuudet aina käyttöönotosta saakka.

Laskurahoituksella puhtia kassan kiertoon

Lataa maksuton webinaaritallenne, jossa käydään läpi laskurahoitusta ratkaisuna kassavajeeseen. Webinaari on toteutettu yhteistyössä LähiRahoituksen kanssa.

Koulutuswebinaari: Evelian käyttö asentajan näkökulmasta

Lataa maksuton tallenne koulutuswebinaaristamme, jossa käydään läpi Evelian käyttöä asentajien näkökulmasta asentaja-käyttäjätasolla.

 

Nopea, tehokas ja joustava rahoituspalvelu

Lataa maksuton webinaaritallenne, jossa käydään läpi integraatiokumppanimme Certumin rahoituspalveluita. Webinaari on toteutettu yhteistyössä Certumin kanssa.

7.2.2023 klo 9:00-09:45

Koulutuswebinaari asentajille: Evelia Work -sovellus