fbpx

Opi uutta ja tehosta toimintaasi Evelian webinaarien avulla

wEBINAARITALLENTEET

Koulutuswebinaari

Tilastot ja raportit Eveliassa

Webinaarissa käydään läpi, miten Eveliassa voidaan seurata yrityksen talouden tilannetta ja sen kehitystä, projektityökalun sisältämää projektikohtaista raportointia, sekä Evelian laajempaa raportointiosiota, josta löytyy niin kirjanpitoraportit kuin myös erinäisiä raportteja mm. tuotemyynnistä ja asiakaslaskutuksesta.

Koulutuswebinaari

Evelia Work -sovelluksen
ominaisuudet ja niiden käyttö

Haluaisitko tutustua Evelia Work -sovelluksen toimintoihin tai kerrata niiden käyttöä? Lataa nyt maksuton koulutuswebinaari, jossa käydään läpi sovelluksen ominaisuuksia ja niiden käyttöä.

Koulutuswebinaari

Työajanseuranta palkanlaskennan näkökulmasta

(Hallinto, palkanlaskija, työnjohtajat)

Webinaarissa käydään läpi palkka-integraatiot, perusasetukset liittyen palkanlaskentaan, työaikakirjausten tarkistaminen ja hyväksyntä, sekä palkkaraporttien lataaminen. Lataa tallenne!

Koulutuswebinaari

Lomake-editorin käyttö

Webinaarissa käydään läpi lähete- ja laskulomakkeen editointi, aputoiminimelle erilaisen laskupohjan luontia, pöytäkirjojen ulkoasun editoimista, sekä tarviketarjouksen muokkausta. Lataa tallenne ja opi muokkaamaan lomakkeita Eveliassa!

Koulutuswebinaari

Näin maksat palkat Evelialla

Eveliasta ei tällä hetkellä löydy palkanlaskentaa, mutta Eveliasta saadaan ladattua tarvittavat palkkaraportit, joita voidaan hyödyntää palkanlaskennassa.

Tässä webinaarissa käydään läpi Evelian Maksut-ominaisuuden hyödyntämistä yrityksen työntekijöiden palkkojen maksuun. Lataa tallenne!

Koulutuswebinaari

Tuotteiden hallinta ja hinnoittelu Eveliassa

Tässä koulutuswebinaarissa käydään läpi tuotteiden hallintaa ja hinnoittelua Eveliassa. Webinaarissa käydään läpi mm. tuoterekisterin hallinnointia: uusien tuotteiden luontia ja omien alelistojen tuontia Eveliaan, minimi- ja tavoitekatteen asettamista,  hinnoittelusäännöstöjen luontia ja kateseurantaa. Lataa tallenne ja kertaa Evelian käyttöä.

KoulutusWebinaari

Työaikakirjaukset Evelia Work -sovelluksella

Koulutuswebinaarissa käydään läpi työaikakirjauksien tekoa ja hallintaa Evelia Work -sovelluksessa. Webinaari sopii hyvin kertauksena niin vanhoille kuin uusille käyttäjille, jotka kaipaavat toimintojen kertausta. Pääasiallisena kohderyhmänä ovat yrityksen asentajat ja muut henkilöt, jotka tekevät työaikakirjauksia Evelia Work -sovelluksella. Lataa tallenne!

Koulutuswebinaari

Töiden ja laskutuksen hallinta Evelialla

Webinaarissa käydään läpi Evelian sisältämiä työmääräimiä, töiden hallintaan liittyviä ominaisuuksia, sekä laskutusta. Lataa tallenne ja kertaa Evelian käyttöä, sekä nappaa vinkit, joiden avulla varmistat helpon ja tehokkaan töiden hallinnan.

webinaari

Mitä uutta Eveliasta löytyy?

Haluaisitko nähdä, mitä kaikkea uutta Eveliaan on viimeisen 6 kk:n aikana tullut? Tämä webinaari on tiivis katsaus Evelian kuluneisiin kuuteen kuukauteen. Webinaarissa käydään läpi, mitä uusia ominaisuuksia itse ohjelmistosta löytyy, sekä mitä muutoksia yrityksessämme on tapahtunut. Lataa tallenne!

webinaari

Yrittäjä, näin tehostat yritysarkesi kannattavammaksi

Uusi yrittäjä, haluaisitko kuulla, mitä haasteita Evelia ratkoisi yritystoimintasi pyörittämisessä? Tässä webinaarissa käydään läpi aloittavan yrittäjän haasteita ja kompastuskiviä, mitä ratkaisuja näihin asioihin on, sekä millä työkaluilla toimintaa voitaisiin tehostaa, jotta aikaa jäisi enemmän yritystoiminnan pyörittämiseen ja kehittämiseen.

KoulutusWebinaari

Tarviketarjouksien luonti ja hallinta Evelialla

Koulutuswebinaarissa käydään läpi Evelian tarviketarjousominaisuutta sekä opastetaan sen käytössä. Lataa tallenne!

Koulutuswebinaari

Evelian selainversion käyttö asentajan näkökulmasta

Koulutuswebinaarissa käydään läpi Evelian selainversion käyttöä asentaja-käyttäjätasolla. Webinaarissa keskitytään asentajille olennaisiin ominaisuuksiin.

Koulutuswebinaari

Ostolaskujen hyväksyntäkierto Eveliassa

Webinaarissa käydään läpi, kuinka ostolaskujen hyväksyntäkierto toimii Eveliassa. Lataa tallenne ja tutustu ominaisuuden käyttöön.

Koulutuswebinaari

Evelian käyttö kirjanpitäjän näkökulmasta

Tässä koulutuswebinaarissa käydään läpi kirjanpitäjille keskeisiä Evelian ominaisuuksia, kuten esim. tiliöinti- ja palkka-asetuksia, osto- ja myyntireskontran käsittelyä, sekä kirjanpitoaineistojen hallintaa.

Webinaari

Näin hallitset projekteja fiksusti Evelian projektityökalulla

Webinaarissa käydään läpi Evelian projektihallintatyökalua ja kaikkia siihen liittyviä ominaisuuksia. Lataa webinaaritallenne ja tutustu tarkemmin, mitä kaikkea Evelian projektityökalulla voidaan hallinnoida ja seurata.

KoulutusWebinaari

Varaston hallinta Evelialla

Webinaarissa käydään läpi Evelian varasto-ominaisuutta aina käyttöönotosta, varaston hallintaan ja inventaarilistojen luontiin saakka. Lataa tallenne ja opi hallinnoimaan yrityksesi varastoa fiksusti Evelian avulla.

Koulutuswebinaari

Evelian sähköiset lomakkeet ja pöytäkirjat

Tässä koulutuswebinaarissa tutustutaan Evelian sähköisiin lomakkeisiin. Koulutuswebinnarissa käydään läpi mm. mitä lomakkeita Eveliasta löytyy eri toimialoille, miten lomakkeita käytetään niin selaimessa kuin Evelia Work -sovelluksessa, sähköisten pöytäkirjojen ulkoasun muokkausta, sekä lomake-editoria.

Koulutuswebinaari

Tehtävät ja tiedotteet Eveliassa

Tässä koulutuswebinaarissa tutustutaan Evelian Tehtävät- ja tiedotteet-ominaisuuksiin. Lataa tallenne ja opi, miten luot ja hallinnoit uusia tehtäviä, sekä mistä toiminnoista Evelia luo automatisoidut tiedotteet, sekä miten luot itse yrityksen sisäisiä tiedotteita eri kohderyhmille!

KoulutusWebinaari

Tuntikirjausten hyväksyntä ja palkkaraporttien hallinta Eveliassa

Tässä työnjohdolle tarkoitetussa koulutuswebinaarissa käydään läpi kolme eri tapaa tarkistaa, muokata ja hyväksyä/hylätä työaikakirjaukset Evelian tuntilapulla. Lopuksi käydään myös läpi palkkaraportit ja niiden lataaminen eri muodoissa. Lataa maksuton tallenne!

Koulutuswebinaari

Evelian kassa-ominaisuuden käyttö

Tässä koulutuswebinaarissa käydään läpi Evelian kassaominaisuuden perustoimintoja mm. kassakuitin luonti, pikatuotteiden luonti kassaan sekä kassan tuottamat raportit. Webinaarin lopussa esitellään myös täysin uusi ominaisuus kassavirtaennuste. Lataa maksuton tallenne ja tutustu näihin ominaisuuksiin!

Koulutuswebinaari

Evelian perusasetukset

Tässä koulutuswebinaarissa käydään läpi Evelian perusasetuksia. Uusien ominaisuuksien myötä myös asetuksien puolelle on saatu paljon uutta, jonka vuoksi nyt onkin hyvä aika kerrata, mitä kaikkea asetuksien puolelta löytyy ja varmistaa, että yrityksesi hyödyntää kaikkia toiminnalle relevantteja ominaisuuksia.

KoulutusWebinaari

Kohteiden hallinta Evelialla

Webinaarissa käydään läpi Evelian kohteiden hallinnan perusteet eli miksi Eveliasta löytyy kohderekisteri ja missä eri tilanteissa se hyödyttää yrityksen arkea. Tämän lisäksi webinaarissa käydään läpi kohteiden hyödyntämistö Evelia Work -sovelluksen puolella.

KoulutusWebinaari

Kirjanpitoaineistojen lataaminen Eveliasta

Koulutuswebinaarissa käydään läpi integraatiot eri kirjanpito-ohjelmistoihin, perusasetukset Eveliassa, joita tarvitaan integraatioiden toimimiseen, sekä kp-aineistojen lataaminen ilman integraatiota. Lataa tallenne!

Koulutuswebinaari

Ostot, maksut ja kuittiskanneri Eveliassa

Webinaarissa käydään läpi sähköisten ostolaskujen, maksujen ja kuittien hallintaa Evelian fiksuilla ominaisuuksilla. Lataa webinaaritallenne ja tutustu tarkemmin, miten ostoihin, maksuihin ja kuitteihin liittyvät ominaisuudet toimivat.

KoulutusWebinaari

Työkalenterin hallinta ja töiden resursointi Evelialla

Webinaarissa käydään läpi Evelian kalenterin ja resursoinnin ominaisuuksia niin selainversiossa kuin Evelia Work -sovelluksessa. Lataa nyt maksuton tallenne ja tutustu, miten resursoit yrityksesi työt fiksusti Evelialla.

Koulutuswebinaari

Näin hyödynnät Evelian asiakas- ja kohderekisteriä tehokkaasti

Webinaarissa käydään läpi Evelian asiakas- ja kohderekisterin perusteet, miten ne eroavat toisistaan ja miten niitä voidaan hyödyntää laskuttamisessa, sekä töiden hallinnassa tehokkaasti. Lataa tallenne!

webinaari

Kesätyösopimukset

Työsopimusasiat tulevat ajankohtaiseksi monille yrittäjille loma-aikoina, kun lisäkäsien tarve kasvaa. Työsopimuksia tehdessä ei kannata hutiloida, jotta vältytään turhilta väärinymmärryksiltä, mutta minkälainen on hyvä kesätyösopimus? Lataa webinaaritallenne ja tutustu työsopimusten perusteisiin.

Webinaari

Riskikartoitus turvaa yrittäjän tulevaisuutta ennakoivasti

Webinaarissa esitellään Evelian uuden yhteistyökumppanin Premium Group Oy:n tarjoamaa Riskikartoituspalvelusta; mikä se on, mitä se sisältää, kenelle se soveltuu ja minkä vuoksi. Lataa tallenne!

webinaari

Noja Rahoitus: Laskurahoituksella puhtia kassan kiertoon

Lataa maksuton webinaaritallenne, jossa käydään läpi laskurahoitusta ratkaisuna kassavajeeseen. Webinaari on toteutettu yhteistyössä LähiRahoituksen kanssa.

webinaari

Certum: Nopea, tehokas ja joustava rahoituspalvelu​

Lataa maksuton webinaaritallenne, jossa käydään läpi integraatiokumppanimme Certumin rahoituspalveluita. Webinaari on toteutettu yhteistyössä Certumin kanssa.

5.3.2024 klo 9–10

Koulutuswebinaari: Ostot, maksut ja kuittiskanneri Eveliassa