fbpx

Opi uutta ja tehosta toimintaasi Evelian webinaarien avulla

wEBINAARITALLENTEET

Koulutuswebinaari

Työajanseuranta hallinnon ja työnjohdon näkökulmasta

Webinaarissa käydään läpi Evelian työajanseurantaa ja sen ominaisuuksia, kuten esimerkiksi työajanseurannan käyttöönottoa, palkkaraportteja ja työkirjauksia yrityksen hallinnon ja työnjohdon näkökulmasta. Lataa tallenne!

KoulutusWebinaari

Tarviketarjouksien luonti ja hallinta Evelialla

Koulutuswebinaarissa käydään läpi Evelian tarviketarjousominaisuutta sekä opastetaan sen käytössä. Lataa tallenne!

Koulutuswebinaari

Evelian selainversion käyttö asentajan näkökulmasta

Koulutuswebinaarissa käydään läpi Evelian selainversion käyttöä asentaja-käyttäjätasolla. Webinaarissa keskitytään asentajille olennaisiin ominaisuuksiin.

Koulutuswebinaari

Ostolaskujen hyväksyntäkierto Eveliassa

Webinaarissa käydään läpi, kuinka ostolaskujen hyväksyntäkierto toimii Eveliassa. Lataa tallenne ja tutustu ominaisuuden käyttöön.

Koulutuswebinaari

Evelian käyttö kirjanpitäjän näkökulmasta

Tässä koulutuswebinaarissa käydään läpi kirjanpitäjille keskeisiä Evelian ominaisuuksia, kuten esim. tiliöinti- ja palkka-asetuksia, osto- ja myyntireskontran käsittelyä, sekä kirjanpitoaineistojen hallintaa.

Webinaari

Näin hallitset projekteja fiksusti Evelian projektityökalulla

Webinaarissa käydään läpi Evelian projektihallintatyökalua ja kaikkia siihen liittyviä ominaisuuksia. Lataa webinaaritallenne ja tutustu tarkemmin, mitä kaikkea Evelian projektityökalulla voidaan hallinnoida ja seurata.

Koulutuswebinaari

Evelia Work -sovelluksen ominaisuudet ja niiden käyttö

Haluaisitko tutustua Evelia Work -sovelluksen toimintoihin tai kerrata niiden käyttöä? Lataa nyt maksuton koulutuswebinaari, jossa käydään läpi kaikki sovelluksen ominaisuudet aina käyttöönotosta saakka.

Koulutuswebinaari

Näin hallinnoit yrityksesi töitä Evelian työmääräimillä

Webinaarissa käydään läpi Evelian sisältämiä työmääräimiä ja töiden hallintaan liittyviä ominaisuuksia. Lataa tallenne ja kertaa Evelian käyttöä, sekä nappaa vinkit, joiden avulla varmistat helpon ja tehokkaan töiden hallinnan.

KoulutusWebinaari

Varaston hallinta Evelialla

Webinaarissa käydään läpi Evelian varasto-ominaisuutta aina käyttöönotosta, varaston hallintaan ja inventaarilistojen luontiin saakka. Lataa tallenne ja opi hallinnoimaan yrityksesi varastoa fiksusti Evelian avulla.

Koulutuswebinaari

Evelian sähköiset lomakkeet ja pöytäkirjat

Tässä koulutuswebinaarissa tutustutaan Evelian sähköisiin lomakkeisiin. Koulutuswebinnarissa käydään läpi mm. mitä lomakkeita Eveliasta löytyy eri toimialoille, miten lomakkeita käytetään niin selaimessa kuin Evelia Work -sovelluksessa, sähköisten pöytäkirjojen ulkoasun muokkausta, sekä lomake-editoria.

Koulutuswebinaari

Tehtävät ja tiedotteet Eveliassa

Tässä koulutuswebinaarissa tutustutaan Evelian Tehtävät- ja tiedotteet-ominaisuuksiin. Lataa tallenne ja opi, miten luot ja hallinnoit uusia tehtäviä, sekä mistä toiminnoista Evelia luo automatisoidut tiedotteet, sekä miten luot itse yrityksen sisäisiä tiedotteita eri kohderyhmille!

KoulutusWebinaari

Tuntikirjausten hyväksyntä ja palkkaraporttien hallinta Eveliassa

Tässä työnjohdolle tarkoitetussa koulutuswebinaarissa käydään läpi kolme eri tapaa tarkistaa, muokata ja hyväksyä/hylätä työaikakirjaukset Evelian tuntilapulla. Lopuksi käydään myös läpi palkkaraportit ja niiden lataaminen eri muodoissa. Lataa maksuton tallenne!

Koulutuswebinaari

Evelian kassa-ominaisuuden käyttö

Tässä koulutuswebinaarissa käydään läpi Evelian kassaominaisuuden perustoimintoja mm. kassakuitin luonti, pikatuotteiden luonti kassaan sekä kassan tuottamat raportit. Webinaarin lopussa esitellään myös täysin uusi ominaisuus kassavirtaennuste. Lataa maksuton tallenne ja tutustu näihin ominaisuuksiin!

Koulutuswebinaari

Evelian perusasetukset

Tässä koulutuswebinaarissa käydään läpi Evelian perusasetuksia. Uusien ominaisuuksien myötä myös asetuksien puolelle on saatu paljon uutta, jonka vuoksi nyt onkin hyvä aika kerrata, mitä kaikkea asetuksien puolelta löytyy ja varmistaa, että yrityksesi hyödyntää kaikkia toiminnalle relevantteja ominaisuuksia.

KoulutusWebinaari

Kohteiden hallinta Evelialla

Webinaarissa käydään läpi Evelian kohteiden hallinnan perusteet eli miksi Eveliasta löytyy kohderekisteri ja missä eri tilanteissa se hyödyttää yrityksen arkea. Tämän lisäksi webinaarissa käydään läpi kohteiden hyödyntämistö Evelia Work -sovelluksen puolella.

Koulutuswebinaari

Tilastot ja raportit Eveliassa

Webinaarissa käydään läpi, miten Eveliassa voidaan seurata yrityksen talouden tilannetta ja sen kehitystä, projektityökalun sisältämää projektikohtaista raportointia, sekä Evelian laajempaa raportointiosiota, josta löytyy niin kirjanpitoraportit kuin myös erinäisiä raportteja mm. tuotemyynnistä ja asiakaslaskutuksesta.

Koulutuswebinaari

Ostot, maksut ja kuittiskanneri Eveliassa

Webinaarissa käydään läpi sähköisten ostolaskujen, maksujen ja kuittien hallintaa Evelian fiksuilla ominaisuuksilla. Lataa webinaaritallenne ja tutustu tarkemmin, miten ostoihin, maksuihin ja kuitteihin liittyvät ominaisuudet toimivat.

KoulutusWebinaari

Työkalenterin hallinta ja töiden resursointi Evelialla

Webinaarissa käydään läpi Evelian kalenterin ja resursoinnin ominaisuuksia niin selainversiossa kuin Evelia Work -sovelluksessa. Lataa nyt maksuton tallenne ja tutustu, miten resursoit yrityksesi työt fiksusti Evelialla.

Koulutuswebinaari

Tuotteiden hallinta ja hinnoittelu Eveliassa

Tässä koulutuswebinaarissa käydään läpi tuotteiden hallintaa ja niiden hinnoittelua Eveliassa. Webinaarissa käydään läpi mm. omien hinnoittelusäännöstöjen luontia, sekä aletaulukoiden tuonti omien ostohintojen seurantaa varten. Lataa tallenne ja tutustu tai kertaa Evelian käyttöä.

Koulutuswebinaari

Näin hyödynnät Evelian asiakas- ja kohderekisteriä tehokkaasti

Webinaarissa käydään läpi Evelian asiakas- ja kohderekisterin perusteet, miten ne eroavat toisistaan ja miten niitä voidaan hyödyntää laskuttamisessa, sekä töiden hallinnassa tehokkaasti. Lataa tallenne!

KoulutusWebinaari

Työkirjauksien hallinta Evelialla ja Evelia Work -sovelluksella

Webinaarissa käydään läpi työaikakirjauksen perusteet asentajan näkökulmasta eli miten työaikaa, kilometrejä ja muita työkirjauksia tehdään niin Evelian selainversiossa kuin Evelia Work -sovelluksessa. Lataa tallenne!

Koulutuswebinaari

Töiden ja laskutuksen hallinta Evelialla

Webinaarissa käydään läpi, miten töitä ja laskutusta hallitaan tehokkaasti Evelialla. Webinaari sopii hyvin kertauksena niin vanhoille kuin uusille käyttäjille, jotka kaipaavat toimintojen kertausta. Lataa tallenne!

webinaari

Kesätyösopimukset

Työsopimusasiat tulevat ajankohtaiseksi monille yrittäjille loma-aikoina, kun lisäkäsien tarve kasvaa. Työsopimuksia tehdessä ei kannata hutiloida, jotta vältytään turhilta väärinymmärryksiltä, mutta minkälainen on hyvä kesätyösopimus? Lataa webinaaritallenne ja tutustu työsopimusten perusteisiin.

Webinaari

Riskikartoitus turvaa yrittäjän tulevaisuutta ennakoivasti

Webinaarissa esitellään Evelian uuden yhteistyökumppanin Premium Group Oy:n tarjoamaa Riskikartoituspalvelusta; mikä se on, mitä se sisältää, kenelle se soveltuu ja minkä vuoksi. Lataa tallenne!

webinaari

Noja Rahoitus: Laskurahoituksella puhtia kassan kiertoon

Lataa maksuton webinaaritallenne, jossa käydään läpi laskurahoitusta ratkaisuna kassavajeeseen. Webinaari on toteutettu yhteistyössä LähiRahoituksen kanssa.

webinaari

Certum: Nopea, tehokas ja joustava rahoituspalvelu​

Lataa maksuton webinaaritallenne, jossa käydään läpi integraatiokumppanimme Certumin rahoituspalveluita. Webinaari on toteutettu yhteistyössä Certumin kanssa.

30.5.2023 klo 9:00-09:45

Webinaari: Uusi yrittäjä, näin tehostat yritysarkesi kannattavammaksi