fbpx

WEBINAARI: Riskikartoitus turvaa yrittäjän tulevaisuutta ennakoivasti

Tiedätkö yrittäjänä, mitkä kaikki asiat vaikuttavat yrityksesi toimintaan ja mahdollisuuksiin? Oletko kohdannut yllättäviä tilanteita esimerkiksi sopimusehtojen tai ympäristössä tapahtuvien muutoksien vuoksi? Joudutko usein pohdiskelemaan eri vaihtoehtojen ja valintojen välillä?

Yrittäjän tehtävä on keskittyä itse liiketoimintaan ja sen kehittämiseen. Mutta jos yrityksen kokonaisuus ei ole hallussa ja huolellisesti kartoitettu, saattaa yrittäjä joutua kohtaamaan yllättäviä ja ikäviäkin tilanteita. Tällöin kaikki aika kuluu itse liiketoiminnan pyörittämisen sijasta erilaisten tulipalojen sammuttamiseen. Näin ei kuitenkaan tarvitse olla.

Evelian uusi yhteistyökumppani Premium Group tarjoaa jokaiselle yritykselle hyödyllistä riskikartoituspalvelua, jossa tarkastellaan ja kartoitetaan yrityksen tilannetta kokonaisuudessa mm. sen toimintaa ja tulevaisuuden suunnitelmia, verotusta, sopimuksia ja työnantajan velvollisuuksia.

Webinaarissa kerrotaan tarkemmin Riskikaroituspalvelusta; mikä se on, mitä se sisältää, kenelle se soveltuu ja minkä takia.  Lataa tallenne alla olevalla lomakkeella ja tutustu tarkemmin Riskikartoituspalveluun.

Pääset katsomaan tallenteen täyttämällä tämän lomakkeen.​

Käsittelemme henkilötietojasi Evelia Oy:n tietosuojaselosteen mukaisesti. Tietojasi voidaan mahdollisesti käyttää profilointiin, markkinointiin ja viestintään Evelian toimesta.