fbpx

WEBINAARI: Certum – Nopea, tehokas ja joustava rahoituspalvelu

Eveliasta löytyy nyt integraatio Certumiin, joka tarjoaa joustavaa rahoituspalvelua kaikenkokoisten yritysten tilapäisiin tai jatkuvaan rahoitustarpeeseen. Evelian asiakkaana, rahoitat laskut helposti suoraan Eveliasta, jonka ansiosta rahoituksen käyttö on yhtä helppoa kuin normaalin laskun lähettäminen.

Certum Limiitin palvelu on joustava ja edullinen. Certum Limiitillä rahoitat silloin, kun tarvitset ja sen verran kuin tarvitset – vaikka kesken maksuajan.

Pidämme maksuttoman webinaarin 29.9.2020 klo 9:00-9.40. Webinaarissa vieraanamme on integraatiokumppanimme Certumin Johtava asiantuntija Topi Partanen, sekä Myyntijohtaja Jussi Pöntinen.

Mitä webinaarissa käsitellään?

Webinaarissa esitellään Evelian ja Certumin integraatiota, sekä Certumin palveluita. Mikäli haluat kuulla lisää, mikä Certum on, miten se toimii ja miten se eroaa muista rahoituspalvelun tarjoajista, ilmoittaudu mukaan webinaariin!

Huom!

Mikäli et pääse osallistumaan webinaariin livenä, ilmoittaudu silti mukaan, sillä lähetämme videotallenteen kaikille ilmoittautuneille. Näin voit katsoa webinaarin, kun se sinulle parhaiten sopii.

Jaa kirjoitus

Tilaa uutiskirjeemme!

Tilaamalla uutiskirjeen pysyt ajantasalla Evelian uusimmista toiminnoista sekä ajankohtaisista uutisista.

Ota ensimmäinen askel kohti kannattavampaa liiketoimintaa