fbpx

Evelian Uudet Ominaisuudet 09/2020 – Osa II

Eveliaan julkaistiin uusi ohjelmistopäivitys, jonka mukana Eveliaan tuli uusina ominaisuuksina:

✔️ Lähete-/työtilojen manuaalinen valinta

✔️ Omien lähetetilojen luontimahdollisuus

✔️ Työntekijän lisenssit/pätevyydet nyt mahdollisuus lisätä työntekijän tietojen taakset

Työn/lähetteen tilan muuttaminen manuaalisesti

Eveliassa on nyt mahdollista käyttää kustomoituja lähete-/työtiloja. Tämän lisäksi lähetteen tilan voi itse määrittää suoraan lähetteeltä. Katso alla olevat ohjeet ja tutustu, miten lähetteen tilaa muutetaan. Tämän ominaisuuden myötä voit itse merkata työn tilan esimerkiksi ”Valmis laskutukseen”, joilloin yrityksen laskutusta hoitava henkilö tietää, milloin kyseisen työn saa laskuttaa.

Omien lähetetilojen luontimahdollisuus

Nyt voit myös luoda omia täysin uusia lähetetiloja, jotka näkyvät ja ovat valittavissa työllä. Tutustu oppaiden kautta, miten luot omia lähetetiloja Eveliaasi.

Työntekijän lisenssit/pätevyydet ja niiden luonti

Eveliassa on nyt mahdollisuus lisätä henkilötietojen taakse eri lisenssejä/pätevyyksiä, joiden voimassaoloa ja muita tietoja voi seurata suoraan Eveliasta. 

Lisättävät lisenssit voivat olla mitä tahansa esimerkiksi tulityökortti, työtuvallisuuskortti, hätäensiapukortti, ajokortti, vesieristyssertifikaatti jne. 

Miten lisenssit saa otettua käyttöön?

Jokainen Eveliakäyttäjä pääsee muokkaamaan omia tietojaan klikkaamalla Evelian yläreunassa sijaitsevaa omaa nimeä tai mikäli henkilöllä on korkeammat käyttäjäoikeudet, pystyy hän muokkaamaan kaikkien yrityksen henkilöiden tietoja menemällä Asetuksiin >> Työntekijät ja Roolit >> Klikkaamalla auki halutun työntekijän tiedot.

Huom!

Ennen kuin voit lisätä haluttuja lisenssejä työntekijöiden tietoihin, tulee sinun asetuksista luoda tarvittavat lisenssit.Katso alla oleva opasvideo, jossa käydään läpi:

1. Miten luot Eveliaan uusia pätevyystyyppejä

2. Miten lisenssejä/pätevyyksiä lisätään työntekijöiden tietoihin

Jaa kirjoitus

Tilaa uutiskirjeemme!

Tilaamalla uutiskirjeen pysyt ajantasalla Evelian uusimmista toiminnoista sekä ajankohtaisista uutisista.

Ota ensimmäinen askel kohti kannattavampaa liiketoimintaa