fbpx

Eveliassa uusi integraatio – Certum laskurahoitus

Eveliaan julkaistiin tällä viikolla integraatio Certumin laskurahoituspalveluun. Eveliasta löytyy jo ennestään toinenkin laskurahoituksen palveluntarjoaja, jonka lisäksi halusimme tarjota myös toisen vaihtoehdon. Näin voimme taata asiakkaillemme juuri heidän tarpeitaan vastaavan palvelukokonaisuuden.

Mikä on laskurahoitus?

Laskurahoituksessa yritys myy myyntilaskunsa rahoitusyhtiölle, joka rahoittaa laskut. Näin yritys saa laskutetun laskun rahat tililleen jopa jo saman päivän aikana, eikä asiakkaan maksua tarvitse odotella useita päiviä tai viikkoja. Kun loppuasiakas on suorittanut laskun, lähettää rahoitusyhtiö tilitysraportin, jota tarvitaan kirjanpitoa varten. Lue lisää laskurahoituksesta täältä.

Certum Limiitti – Nopea, tehokas ja joustava tapa yritystoiminnan rahoittamiseen

Certum Limiitti on uusi älykäs tapa käyttää laskurahoitusta, kun tarvitset joustavampaa rahoitusratkaisua kuin perinteinen laskurahoitus. Certum Limiitti on joustava rahoituspalvelu kaikenkokoisten yritysten tilapäisiin tai jatkuvaan rahoitustarpeeseen. Käytössä olevan limiitin suuruuteen vaikuttaa se, kuinka paljon sinulla on laskutusta. 

Miksi valita Certum Limiitti?

Evelian asiakkaana, rahoitat laskut helposti suoraan Eveliasta, jonka ansiosta rahoituksen käyttö on yhtä helppoa kuin normaalin laskun lähettäminen. Certum Limiitin palvelu on joustava ja edullinen. Mikäli et halua rahoittaa kaikkia myyntilaskujasi, on se Certumilla mahdollista. Certum Limiitillä rahoitat silloin, kun tarvitset ja sen verran kuin tarvitset – vaikka kesken maksuajan. Voit rahoittaa esim. 30 päiväisen laskun vaikka 7 päivää ennen eräpäivää tai tarvittaessa jopa eräpäivän jälkeen. Certumin kulut ovat myös 37% alhaisemmat kuin normaalit rahoituskulut.

– Rahoitat laskut helposti suoraan Eveliasta

– Rahoitat vain sen verran kuin haluat

– Rahoitat silloin, kun haluat – jopa eräpäivän jälkeen

– Certum Limiitin rahoituskulut 37 % edullisemmat kuin normaalit rahoituskulut

Kenelle Certum Limiitti soveltuu?

Certum Limiitti soveltuu kaikenkokoisille yrityksille, jotka kohtaavat yritystoiminnassaan seuraavanlaisia haasteita:

– Hidas kassan kierto

– Pidentyneet maksuehdot esimerkiksi suuremmissa töissä

– Hankalasti maksavat asiakkaat

– Kausivaihtelua liiketoiminnassa, joka vaikeuttaa kassan hallintaa

– Luottotappiota

Lisätietoa Certumista löydät myös heidän kotisivuilta osoitteesta www.certum.fi

Miten saat Certum Limiitin käyttöösi?

Certumin palvelun käyttöönotto on helppoa ja nopeaa. Ota yhteyttä myyntiimme joko chatin, puhelimen tai sähköpostin kautta niin autamme sinut eteenpäin.

 

Myynnin yhteystiedot

Jaa kirjoitus

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin

Tilaa uutiskirjeemme!

Tilaamalla uutiskirjeen pysyt ajantasalla Evelian uusimmista toiminnoista sekä ajankohtaisista uutisista.

Evelian Uudet Ominaisuudet 09/2020 – Osa II

Eveliaan julkaistiin uusi ohjelmistopäivitys, jonka mukana Eveliaan tuli uusina ominaisuuksina: Lähete-/työtilojen manuaalinen valinta Omien lähetetilojen luontimahdollisuus Työntekijän lisenssit/pätevyydet nyt mahdollisuus lisätä työntekijän tietojen taakset Työn/lähetteen

Lue lisää »

Evelian Uudet Ominaisuudet 09/2020

Uuden ohjelmistopäivityksen mukana saimme Eveliaan kaksi tärkeää ja odotettua uutta kokonaisuutta. Uutena Eveliasta löytyykin nyt:  Myyntilaskun tiliöiminen käsin  Uusi integraatio: laskurahoituksen palveluntarjoaja – Certum Myyntilaskun

Lue lisää »

KIINNOSTUITKO?