fbpx

REKRY: Hae meille kirjanpitäjäksi tai palkanlaskijaksi

Evelia Tilitoimisto Oy (aiemmin Tilitoimisto Lindberg Oy) on vuonna 2017 perustettu täyden palvelun tilitoimisto. Tekemisessämme korostuu ymmärrys ja osaaminen eri alojen, erityisesti talotekniikka- ja rakennusalan, taloushallinnon sekä liiketoiminnan tarpeista. Rakennamme aina yhteistyössä asiakkaan kanssa juuri hänen tarpeisiin sopivan ja oikein mitoitetun taloushallintopalveluiden kokonaisuuden.

Toimintamme kasvaa ja nyt etsimmekin joukkoomme uutta kokoaikaista kirjanpitäjää ja/tai palkanlaskijaa.

Mitä odotamme sinulta?

Voit olla valmis kirjanpitäjä tai palkanlaskija tai molempien osa-alueiden osaaja. Voit myös olla vasta alalle hakeutunut tekijä. Tärkeintä meille on löytää henkilö, joka on aidosti kiinnostunut taloushallinnon työtehtävistä tilitoimistoympäristössä.

Mitä tarjoamme sinulle?

Tarjoamme sinulle nykyaikaiset työvälineet, innostuneen ja motivoituneen työyhteisön tuen, sekä viihtyisän työympäristön Turun jokirannan kupeessa.

Miten haet paikkaa?

Mikäli sinua siis kiinnostaa monipuolinen työnkuva asiakasyritystemme vastuullisena kirjanpitäjänä/palkanlaskijana, hae meille! (Haku päättyy 30.10.2020) Voit lähettää CV:n ja avoimen hakemuskirjeen osoitteeseen: heidi@evelia.fi.  Löydät lisätietoa työpaikasta alla olevasta linkistä. 

Mikäli sinulla on kysyttävää, voit ottaa yhteyttä heidi@evelia.fi tai soittamalla 0400128084

Jaa kirjoitus

Tilaa uutiskirjeemme!

Tilaamalla uutiskirjeen pysyt ajantasalla Evelian uusimmista toiminnoista sekä ajankohtaisista uutisista.

Ota ensimmäinen askel kohti kannattavampaa liiketoimintaa