fbpx

PROJEKTIT

Uuden projektin luonti

Ohjeessa käydään läpi, miten luot uuden projektin ja asetat sille budjetin, miten luot maksuerätaulukon ja miten maksuerät laskutetaan. Ohjeessa käydään läpi myös uuden työn luominen ja sen liittäminen projektiin, jotta kuluja voidaan seurata automatisoidusti.

Lataa PDF-ohje

Uuden työn luonti ja liittäminen projektiin

Projekteille luodaan aina myös työ, koska projekti on urakan seurantaa ja maksuerätaulukoiden tekoa, sekä niiden laskutusta varten. Työ taas on puhtaasti työntekijöiden työkalu, jonne he merkkaavat normaalisti tunnit ja tarvikkeet. Kun työ liitetään projektiin, keskustelevat ne keskenään eli työlle merkityt tunnit siirtyvät automaattisesti projektin kuluihin.

Ohjeessa käydään läpi, miten luot uuden työn ja liität sen projektiin.

Lataa PDF-ohje

Aliprojektin luonti ja seuranta

Ohjeessa käydään läpi, miten luot uuden aliprojektin pääprojektille. Ohjeessa käydään läpi myös uuden työn luominen ja sen liittäminen aliprojektiin, jotta projektin kuluja voidaan seurata automatisointia hyödyntäen.

Lataa PDF-ohje

Maksuerätaulukon luonti

Ohjeessa käydään läpi, miten luot projektille maksuerätaulukon ja maksuerät. 

 

Lataa PDF-ohje

Maksuerien laskuttaminen

Ohjeessa käydään läpi, miten laskutat projektin maksuerätaulukon maksuerät.

Lataa PDF-ohje

 

Projektibudjetin seuranta

Kun projektille on luotu työ ja ne keskustelevat keskenään, siirtyy kaikki työlle merkatut tunnit, tarvikkeet ja ostolaskut automaattisesti projektin budjettiseurantaan. Tässä ohjeessa käymme läpi, mistä ja miten projektin budjettia voidaan seurata.

Lataa PDF-ohje