fbpx

Oletko kassanhallinnassasi kuskin paikalla?

Aika raflaava otsikko, eikö? Mutta tässä ajassa erittäin ajankohtainen kysymys monelle yrittäjälle. Elämme aikoja, jossa asiakkaiden maksukyky on heikompi kuin vuosiin. Se taas aiheuttaa monenlaisia haasteita yrityksille. Meillä Nojassa tämä näkyy konkreettisesti mm. luottovakuutuksen korvaushakemusten lisääntyneenä määränä. Oletko sinä miettinyt miten turvautua paremmin luottotappioriskeiltä?

Noja Rahoituksen avulla parempaa riskienhallintaa

Luottovakuutus on työkalu, joka pienentää luottoriskiäsi ja antaa turvaa yrityksellesi yllättävissä tilanteissa. Sen avulla voit myös turvata myyntisi tarkastamalla meiltä asiakkaittesi luottovakuutuskelpoisuuden, jolloin olet varmemmalla pohjalla erityisesti uusmyynnissä. Hoidamme sekä limiitin haun että vakuutuksen hallinnoinnin puolestasi.

Apua arjen haasteisiin

Jos myyntisaatavat ovat maailmalla, laskupino omalla työpöydällä kasvaa ja eräpäivät paukkuvat, on tiedossa unettomia öitä. Miten saan laskut maksettua? Mistä revitään työntekijöille palkat? Saakohan tukusta lisää limiittiä..? Firma tekee kyllä tulosta, mutta silti kassa huutaa jatkuvasti hoosiannaa. Kuulostaako tutulta?

Nojan laskurahoitus on täydentävä rahoitusratkaisu tilanteeseen, jossa kassa laahaa. Rahoitus räätälöidään aina tarpeesi mukaan. Nostat laskuista rahaa etupeltoon vain tarpeeseen – et euroakaan enempää. Näin vältyt turhilta rahoituskuluilta, kun tilillä ei makaa ylimääräistä rahaa, josta olet maksanut provisiota rahoitusyhtiölle. Rahoitusastetta voit säätää 0-80% välillä. Tarvittaessa voit laittaa rahoituksen myös tauolle, mutta laskusi kulkevat edelleen järjestelmämme kautta. Tämä mahdollistaa automaattisen maksunvalvonnan kaikille laskuille, jolla varmistat, että asiakkaasi maksavat sinulle ajallaan.

Nojan laskurahoituksen käyttö Eveliassa simppeliä

Nojan palveluiden hyödyntäminen ja käyttöönotto Evelian asiakkaana on erittäin helppoa ja nopeaa valmiiksi rakennetun integraation ansiosta. Kun Noja on otettu yrityksesi käyttöön, voit edelleen hoitaa laskutuksen normaalisti Evelian kautta, sillä ohjelmisto lähettää kaikki tarvittavat tiedot automatisoidusti suoraan Nojalle. Simppeliä, eikö?

Mikäli kamppailet hitaan kassan kierron kanssa, ota yhteyttä Nojaan, niin otetaan seuraava askel yhdessä kohti parempaa kassan hallintaa ja turvallisempaa tulevaisuutta.

Yhteystiedot

Veli Vuohijoki

040 827 6049 | veli.vuohijoki@noja.fi

Vieraskynäblogin kirjoittaja:

Veli Vuohijoki, Yhteys- ja asiakkuuspäällikkö Noja Rahoitus Oy

www.noja.fi

Jaa kirjoitus

Tilaa uutiskirjeemme!

Tilaamalla uutiskirjeen pysyt ajantasalla Evelian uusimmista toiminnoista sekä ajankohtaisista uutisista.

Ota ensimmäinen askel kohti kannattavampaa liiketoimintaa