fbpx

Evelian uudet ominaisuudet 06/21 – OSA II

Tämä ohjelmistopäivitys keskittyi pääpainoisesti Evelian ostolaskuihin, joihin saimmekin taas monta uutta ominaisuutta. Tämän lisäksi saimme myös muutamaan muun uuden ominaisuuden, esimerkiksi laskun esikatselun. Uutena Eveliassa nyt:

✔️ Tehtävähaku ja omat tehtävät katso lisää

✔️ Myyntilaskun esikatselu katso lisää

Ostolaskujen uudet ominaisuudet:

✔️ Ostolaskun osamaksaminen katso lisää

✔️ Ostolaskun rivien muokkaus katso lisää

✔️ Ostolaskun tietojen muokkaus katso lisää

✔️ Rivikohtainen tiliöinti katso lisää

✔️ Ostolaskujen hyväksyntäkierto: omat hyväksyttävät -välilehti ja hyväksyntähälytys katso lisää

✔️ Ostolaskun maksaminen viestillä (ilman viitenumeroa) katso lisää

✔️ Maksu-tyyppinen ostolasku (kuin verkkopankkimaksu) katso lisää

Tehtävähaku ja omat tehtävät

Eveliasta löytyy nyt uusi osio ’Tehtävät’, jossa voidaan luoda erilaisia tehtäviä esim. ”Toimita sähköasennuksen käyttöönottopöytäkirja asiakkaalle” yrityksen Eveliakäyttäjille. Tähän osioon on tullut nyt uutena ominaisuutena hakutoiminto, sekä välilehti ’omat tehtävät’.

Myyntilaskun esikatselu

Evelian laskutusominaisuuteen on tullut nyt uutena laskun esikatselu, jolla laskua voidaan vielä tarkastella juuri ennen sen lähettämistä.

Mistä laskun esikatselu löytyy?

Laskun esikatselu löytyy sivulta, jolla laskun tietoja, kuten esimerkiksi päiväystä ja maksuehtoja päästään muokkaamaan.

Työ >> klikkaa ”Vie laskuksi” >> tällä sivulla näkyy painike ’Esikatsele laskua’

Ostolaskun osamaksaminen

Eveliassa ostolaskut voidaan nyt maksaa myös osissa. Katso alla oleva ohje, jossa näytetään, miten ostolaskujen osamaksaminen toimii.

Ostolaskurivien muokkaaminen

Evelian ostolaskurivit on nyt avattu muokattavaksi. Riveiltä voit muuttaa kaikkia tuotteen tietoja, kuten esimerkiksi hintaa, nimeä ja määrää. 

Huom! Ostolaskun rivien summien muokkaaminen voivat vaikuttaa mm. tiliöinteihin. Ostolaskujen tietojen muokkaaminen on aina yrittäjän vastuulla! 

Mistä rivejä pääsee muokkaamaan?

Avaa haluttu ostolasku >> avaa Rivit-välilehti >> Klikkaa halutun ostolaskurivin oikeassa reunassa sijaitsevaa kynää, jolloin kentät avautuvat muokattavaksi

Ostolaskun tietojen manuaalinen muokkaaminen

Viime kuun ohjelmistopäivityksessä julkaistiin mahdollisuus muokata ostolaskun tilinumeroa sekä BIC-koodia. Nyt uutena ominaisuutena ostolaskujen kaikki kentät on avattu muokattaviksi. Toisin sanoen, voit nyt muokata esimerkiksi ostolaskun numeroa, summaa, laskun päiväystä, eräpäivää jne. 

Huom! Ostolaskun tietojen muokkaaminen on aina yrittäjän vastuulla!

Katso alla oleva ohje ja tutustu, miten saat muokattua ostolaskun tietoja.

Rivikohtainen tiliöinti

Evelian ostolaskun voi tiliöidä nyt myös rivikohtaisesti. Katso alla oleva ohje ja tutustu, miten ostolaskun rivikohtainen tiliöinti onnistuu.

Mistä rivien tiliöintiin pääsee?

Avaa haluttu ostolasku >> Avaa Rivit-välilehti >> Klikkaa halutun tuoterivin oikeassa reunassa sijaitsevaa kynää >> muokkaa tiliä >> tallenna muutokset

Ostolaskujen hyväksyntäkierto: omat hyväksyttävät -välilehti ja hyväksyntähälytys

Eveliaan julkaistiin viimekuussa ostolaskujen hyväksyntäkierto, joka on saanut nyt lisäominaisuutena:

  • hyväksyntähälytykset ja
  • ostolaskuosioon oman välilehden ’Omat hyväksyttävät’, joka näyttää jokaiselle Eveliakäyttäjälle heille kohdistetut hyväksymistä vaativat ostolaskut.

 

Mikäli et ole ehtinyt perehtymään tähän ominaisuuteen, tutustu nyt ostolaskujen hyväksyntäkiertoon

Hyväksyntähälytys

Mikäli Eveliakäyttäjällä on hänen hyväksyntäänsä vaativia ostolaskuja, ilmoittaa Evelia siitä etusivulla alla olevan kuvan mukaisesti.

Välilehti 'Omat hyväksyttävät'

Evelian ostolaskuosiosta löytyy nyt uusi välilehti ’Omat hyväksyttävät’, joka näyttää Eveliakäyttäjälle hänen hyväksyntäänsä odottavat ostolaskut.

Ostolaskun maksaminen viestillä (ilman viitenumeroa)

Aiemmin ostolaskun maksaminen on aina vaatinut vähintään viitenumeroa, jonka lisäksi on voinut kirjata viestin. Nyt kuitenkin uuden päivityksen myötä ostolaskun maksaminen ei enää vaadi viitenumeroa, vaan myös pelkkä viesti riittää. Huomioithan kuitenkin, että mikäli viitenumero on olemassa, tulee sitä käyttää.

Maksu-tyyppinen ostolasku (kuin verkkopankkimaksu)

Evelian ostolaskuosiosta löytyy täysin uusi osio ’Maksut’. 

Mikä maksu-tyyppinen ostolasku on?

Maksu Eveliassa on kuin verkkopankkimaksu. Maksut eivät vaadi viitenumeroa ja niitä voidaan hyödyntää esimerkiksi kuittien maksuun työntekijöille, palkkojen, vuokrien ja vastikkeiden maksuun jne.

Jaa kirjoitus

Tilaa uutiskirjeemme!

Tilaamalla uutiskirjeen pysyt ajantasalla Evelian uusimmista toiminnoista sekä ajankohtaisista uutisista.

Ota ensimmäinen askel kohti kannattavampaa liiketoimintaa