fbpx

Evelian Uudet Ominaisuudet 02/2020 – Osa 2

Eveliaan saatiin vielä tähän kuuhun toinen ohjelmistopäivitys, joka sisältää päivityksiä ja uusia ominaisuuksia myynti- ja ostolaskujen suodatuksiin sekä ostolaskujen edelleenlaskuttamiseen. Näihin päivityksiin kannattaa tutustua, sillä näiden avulla tehostat niin myynti- kuin ostolaskujen sekä -reskontran hallintaa! Uutena Eveliasta löydät nyt: 

Myynti- ja ostolaskujen suodatuksiin päivityksiä

Olemme helpottaneet myynti- ja ostoreskontran hallintaa laajentamalla niiden suodatusmahdollisuuksia. 

Myyntilaskut

Myyntilaskujen suodatus on muuttunut. Arkistoidut eli toisin sanoen jo kirjanpitoon viedyt myyntilaskut eivät näy enää automaattisesti myyntilaskulistauksessa, vaan näkyvillä on luodut, lähetetyt sekä myöhässä olevat myyntilaskut. Arkistoidut myyntilaskut saat halutessasi kuitenkin näkyviin myös laskulistaukseen. Tutustu ohjeeseen, jossa käydään läpi, miten muutat suodatusasetuksia niin, että saat näkyviin myös arkistoidut myyntilaskut.

Ostolaskut

Ostolaskujen hakuominaisuuksia sekä suodatusmahdollisuuksia on myös parannettua ja laajennettu entisestään. Lataa alta ohje, jossa käydään läpi, miten Evelian suodatus- ja hakutoiminnot ostolaskuissa toimivat

Ostolaskuihin nyt myös rivikohtainen edelleenlaskuttaminen

Nyt voit koko laskun sijaan kohdistaa ja edelleenlaskuttaa myös ostolaskun rivit. Tutustu alla olevaan ohjeeseen, jossa käydään läpi, miten rivien kohdistus Eveliassa toimii.

 

Jaa kirjoitus

Tilaa uutiskirjeemme!

Tilaamalla uutiskirjeen pysyt ajantasalla Evelian uusimmista toiminnoista sekä ajankohtaisista uutisista.

Ota ensimmäinen askel kohti kannattavampaa liiketoimintaa