fbpx

Evelian Uudet Ominaisuudet 02/2020 – Osa 3

Eveliaan on julkaistu uusi päivitys, joka on tuonut mukanaan rutkasti uusia ominaisuuksia, kuten esimerkiksi maksumuistutuksen lähetyksen suoraan Eveliasta. Uuten Eveliasta löydät nyt:

🔔 Maksumuistutus suoraan Eveliasta

🚫 Perintäkiellon asettaminen asiakkaalle

🔝 Tuoterivien uudelleenjärjestäminen

🔍 Muutoksia asiakas- ja kohderekisterin hakutoimintoihin, sekä suodatuksiin.

Maksumuistutus

Muistutusmaksun lähetysVoit nyt lähettää maksumuistutukset suoraan Eveliasta. Maksumuistutuksia voidaan lähettää yksi kerrallaan tai massalähetyksenä esimerkiksi lähettämällä kerralla kaikki vähintään 14 päivää eräpäivästä myöhässä olevat laskut, joiden avoin saldo ylittää 5€. 

Huom!

Maksumuistutuksen asetukset ovat Eveliassa automaattisesti lainmukaiset myös henkilöasiakasmuistutuksissa. Sinun ei siis tarvitse muuttaa mitään, vaan voit alkaa lähettämään muistutuslaskuja saman tien ilman ylimääräisiä toimenpiteitä.

Perintäkielto asiakkaalle

Perintäkiellon asettaminen asiakkaalleVoit tallentaa asiakkaan tietoihin perintäkiellon, jolloin maksumuistutuksen massalähetykset eivät lähde kyseiselle asiakkaalle. Perintäkielto näkyy myös asiakkaan laskulla, jotta et vahingossa pääse lähettämään muistutuslaskua perintäkiellossa olevalle asiakkaalle. Lataa alta ohje perintäkiellon asettamisesta asiakkaalle.

Tuoterivien uudelleenjärjestely

Voit nyt helposti uudelleenjärjestää työn tuoterivejä jälkikäteen Eveliassa. Tuoterivien järjestystä voidaan muuttaa raahaa ja pudota -menetelmällä, klikkaamalla työrivin oikeassa reunassa sijaitsevaa nuolta. Kun työrivien järjestystä on muutettu, näkyvät työrivit kyseisessä järjestyksessä niin työn esikatselussa, kuin laskulla.  Näin voit selkeyttää suuremman laskurivimäärän omaavia laskuja esimerkiksi laittamalla kaikki tuntityöt allekkain. Alla olevasta videota näet, miten helppoa tuoterivien järjestäminen on.

Asiakas- ja kohdelistauksen uudet haku- ja suodatustoiminnot

Evelian asiakas- ja kohderekisteriosioon on tullut nyt uutena hakutoiminto, sekä suodatusmahdollisuus. Esimerkiksi asiakassivulla sijaitsevasta hakukentästä voit hakea haluttua asiakasta. (Aiemminhan olet voinut etsiä tiettyä asiakasta suoraan Evelian superhausta ohjelmiston oikeasta yläkulmasta, mutta nyt voit tehdä haun myös kohdistetusti pelkästään asiakkaista tai kohteista.) Alla olevassa videossa näytetään, miltä asiakas- ja kohderekisterit näyttävät nyt uuden päivityksen jälkeen.

Jaa kirjoitus

Tilaa uutiskirjeemme!

Tilaamalla uutiskirjeen pysyt ajantasalla Evelian uusimmista toiminnoista sekä ajankohtaisista uutisista.

Ota ensimmäinen askel kohti kannattavampaa liiketoimintaa