fbpx

Rakennusalan litterointi saatavilla nyt Evelia Pro:ssa

Evelia Pro:ssa nyt saatavilla rakennusalan litterointi, jolla jaottelet projektiesi budjetit osiin ja näin seuraat projektibudjettien etenemistä ja toteumaa entistä tarkemmin. Tutustu ominaisuuteen alta!

Huom! Talotekniikkapuolen litterointi julkaistaan vielä tämän syksyn aikana, joten talotekniikka-alan asiakkaat, pysykää kuulolla.

Näin rakennusalan litterointi toimii Eveliassa

Evelia Pro:sta löytyy aina oletuksena Talo 80 -nimikkeistö, jonka alta löytyy eriteltynä rakenneosan ja suoriteosan litterat.

Talo 80 -nimikkeistöä voidaan kuitenkin muokata vapaasti tarpeen vaatiessa. Esimerkiksi litterakategoriat voidaan nimetä uudelleen, sekä niitä voidaan luoda rajattomasti lisää, myös uusien pääkategorioiden luonti on mahdollista.

Litterat Projekteilla

Litterat löytyvät projekteilta omalta Litterat-välilehdeltä. Litteroille voidaan täyttää budjettiarvio, jota voidaan muokata myös jälkikäteen.

Ostolaskujen kohdistaminen litteroille

Ostolaskuja voidaan kohdistaa litteroille suoraan ostolaskunäkymässä. Kohdistus voidaan tehdä koko lasku kerrallaan tai rivikohtaisesti. Jotta ostolaskuriveille voidaan lisätä litteroita, tulee saajan tietoihin määrittää, mitkä litterat kyseisellä saajalla on käytössä. Näin ostolaskuja kohdistettaessa litteroille, tulee vaihtoehdoiksi vain rajattu määrä eli valitut litterat ja valinta on helpompaa.

Litterat töillä/lähetteillä

Litterat ovat luonnollisesti käytettävissä myös töillä/lähetteillä. Työlle voidaan asettaa oletuslittera, jolloin kaikki työlle lisätyt rivit litteroituvat valitulle litteralle. Myös jokaiselle työriville voidaan erikseen lisätä haluttu littera, mutta jotta tämä on mahdollista, tulee työlle asettaa perustietojen puolelta käytössä olevat litterat.

Näin saat rakennusalan litteroinnin käyttöösi

Jotta saat otettua rakennusalan litteroinnin yrityksesi käyttöön, tulee sinulla olla Evelia Pro-lisenssi.

Mikäli käytössäsi on Evelia Plus – lisenssi, laskutus- tai täysversio, tulee sinun päivittää tilauksesi Evelia Pro -lisenssiin. Mikäli yrityksesi käytössä on Evelia Pro -lisenssi, tulee sinun ottaa yhteyttä myyntiin, jotta tilaukseesi voidaan päivittää litterointi.

Ota yhteyttä Evelian myyntiin 010 3377333 tai myynti@evelia.fi

Jaa kirjoitus

Tilaa uutiskirjeemme!

Tilaamalla uutiskirjeen pysyt ajantasalla Evelian uusimmista toiminnoista sekä ajankohtaisista uutisista.

Ota ensimmäinen askel kohti kannattavampaa liiketoimintaa