fbpx

Evelian uudet ominaisuudet 09/2023 – Osa II

Eveliaan on julkaistu uusi ohjelmistopäivitys, jonka mukana saimme kaksi uutta ominaisuutta:

✔️ Mahdollisuus muokata ostolaskun verotyyppiä (normaali / käänteinen alv) Lue lisää

✔️ Mahdollisuus palauttaa muokatut työrivit hinnoittelusäännöstön mukaiseksi Lue lisää

Mahdollisuus muokata ostolaskun verotyyppiä (normaali / käänteinen alv)

Ostolaskuille on nyt lisätty mahdollisuus muokata verotyyppiä normaalin ja käänteisen arvonlisäveron välillä. Verotyyppiä voi vaihtaa ostolaskun lisätoiminnoista avaamalla kaikki kentät muokattaviksi.

Ostolaskun verotyyppiä voidaan muokata, jos esimerkiksi ostolasku on merkitty väärin alun perin. Verotyypin muuttaminen ei vaikuta itse ostolaskun tiliöintiin tai kirjanpitoon, mutta oikea tieto verotyypistä tulee tärkeäksi silloin kun ostolaskuja kohdistetaan projekteille jotka ovat RTV-raportoinnin alaisia.

Mikäli ostolaskulla on käytössä käänteinen arvonlisävero, se näkyy otsikon vieressä, kuten laskun tilatkin. Normaali alv on ostolaskuilla aina oletuksena.

Mahdollisuus palauttaa muokatut työrivit hinnoittelusäännöstön mukaiseksi

Työltä löytyy nyt uudelleenhinnoittelupainike, jolla voidaan palauttaa muokattujen työrivien hinnat ja tuotetiedot kerralla takaisin työlle valitun taikka oletushinnoittelusäännöstön mukaiseksi.

Esimerkki: Hinnoittelusäännöstön mukaan kaikista tuotteista annetaan -10% alennus. Olet muokannut käsin kahdelle työriville -15% alennuksen. Mikäli haluat palauttaa nämä muokatut rivit takaisin hinnoittelusäännöstön mukaiseksi, voidaan se tehdä kerralla klikkaamalla Uudelleenhinnoittele’-painiketta.

Huom! Uudelleenhinnoittelu-painike ei näy käyttäjätasolle Asentaja (ilman hintoja) tai sitä alemmille tasoille. Päivityksen myötä Asentaja (ilman hintoja) -käyttäjätasolta piilotettiin myös ’Käytä verollisia arvoja’- ja ’Lisätoiminnot’-painikkeet.

Jaa kirjoitus

Tilaa uutiskirjeemme!

Tilaamalla uutiskirjeen pysyt ajantasalla Evelian uusimmista toiminnoista sekä ajankohtaisista uutisista.

Ota ensimmäinen askel kohti kannattavampaa liiketoimintaa