fbpx

Evelian uudet ominaisuudet 11/2019

Eveliaan on julkaistu uusi päivitys, joka toi mukanaan uusia ominaisuuksia. Uutena Eveliassa löytyy nyt kuittiskanneri, käteis- ja korttiostojen kuittien hallintaan, uusi käyttäjäryhmä sekä työaikojen seurantaan, hallintaan ja palkanmaksuun liittyviä uusia ominaisuuksia.

Kuittiskanneri

Eveliasta löytyy nyt uutena kuitit-osio, jossa voi hallita yrityksen käteis- ja korttiostojen kuitteja. Kuittiskannerin avulla saat noudettua käteis- ja korttiostojen kuitit helposti talteen Evelian arkistoon ja näin vältät ainaisen kuunvaihteen kuittisirkuksen.

Työaikojen seurantaan, hallintaan ja palkanmaksuun liittyvät uudet ominaisuudet

Palkkalajit

Aiemmin Evelian työajanseurannassa saatiin seurattua työntekijöiden tekemiä kokonaistuntimääriä, sekä kohdistettua kyseiset tunnit töille ja tätä kautta laskulle. 

Nyt eveliaan on uutena ominaisuutena tullut myös palkkalajit. Yritys voi itse määritellä palkkalajit ohjelmiston asetuksista lisäämällä palkkalajin nimen, numeron sekä oletushinnan.

Esimerkkejä palkkalajeista on esim. ylityötunnit, ateriakorvaukset, perus työtunnit. Toisin sanoen kaikki, josta yritys maksaa työntkeijöilleen palkkaa lisätään palkkalajeiksi.

Työjohdon näkymä tuntilappuosiossa

Tuntilappuosiossa on uusi näkymä, työnjohdolle. Tämä osio ei näy työnjohtoa alemmille käyttäjätasoille esim. asentajille. Työnjohto-osiossa voi ylemmät käyttäjätunnukset omaava henkilö tarkastella kaikkien yrityksen työntekijöiden tuntitapahtumia.

Palkkatapahtumien hyväksyntä

Kun työtehtävätuotteet on kytketty palkkalajeihin, voi työnjohtaja ja pääkäyttäjä hyväksyä tunnit palkanlaskentaa varten tässä osiossa. Tämän jälkeen työtunnit voidaan viedä palkanlaskentaan raportteina. Kun työnjohtaja tai pääkäyttäjä on hyväksynyt työntekijöiden tuntitapahtumat palkkatapahtumiin, ei työntekijä pysty niitä enää tämän jälkeen muuttamaan.

Raportit

Kellokortin raportteihin on tullut uusia osia. Tapahtumat/raportit pystytään nyt viemään myös Excel-muotoon suoraan Eveliasta.

Uusi käyttäjäryhmä

Eveliasta löytyy nyt uusi käyttäjäryhmä, asentaja (ei ostohintoja). Tämän käyttäjätason henkilöille ei tarvikkeita työlle lisätessä näy tuotteiden myynti- tai ostohinnat.

Jaa kirjoitus

Tilaa uutiskirjeemme!

Tilaamalla uutiskirjeen pysyt ajantasalla Evelian uusimmista toiminnoista sekä ajankohtaisista uutisista.

Ota ensimmäinen askel kohti kannattavampaa liiketoimintaa