fbpx

Evelian uudet ominaisuudet 27/11/2019

Eveliaan on julkaistu uusi päivitys, joka toi mukanaan uusia ominaisuuksia, kuten päivityksiä ohjelmiston ulkoasuun sekä responsiivisuuteen. Evelian raporteista löytyy uusia osioita, samoin myös työt ovat saaneet uusia ominaisuuksia, kuten esim. työn sähköinen allekirjoitus. Alta löydät tarkemmin kaikki päivityksen tuomat uudet ominaisuudet.

Uudistunut käyttöliittymä

Evelia on saanut uuden käyttöliittymän, sisältäen päivittyneen ulkoasun sekä mobiilikäyttöliittymän optimointeja.

Töihin liittyvät uudet ominaisuudet

Liitetiedostot mukaan laskulle

Nyt voit poimia työn liitetiedostot sähköposti- ja verkkolaskuille liitteeksi. Näin ollen voit lähettää esimerkiksi tarkastuspöytäkirjalomakkeen laskun yhteydessä asiakkaalle.

Työn esikatselu ja allekirjoitus

Työn voi nyt allekirjoituttaa asiakkaalla klikkaamalla Lataa PDF -painikkeen nuolta, sekä valitsemalla ”näytä esikatselu”, josta työ avautuu esikatselunäkymään, josta alhaalta löytyy painike ”Lisää asiakkaan allekirjoitus”.

Näin ollen asiakkaan allekirjoitus saadaan tallennettua sähköisessä muodossa työlle, josta se löytyy työn tiedostoihin tallentuneena.

Kateprosentti

Työn yläreunan näkymään ”Laskutettu, Avoinna, Kulut ja Kate” on nyt uutena lisänä kate-eurojen lisäksi kateprosentti. Kateprosentti on lisätty samanlaisesti myös työriveille tuotteiden taakse lisäkentät-osioon.

Kuittiskannerin raportit

Kuittiraportteihin on lisätty uusia osioita. Nyt raporteista pääsee tarkastelemaan kuittitapahtumia päivämäärän, maksutavan tai työntekijän mukaan.

Myynti- ja ostolaskujen näkymät

Myynti- sekä ostolaskulistauksen oletujärjestystä on nyt muutettu. Lista järjestäytyy tästä lähtien aina eräpäivän mukaan vanhimmasta uusimpaan.

Jaa kirjoitus

Tilaa uutiskirjeemme!

Tilaamalla uutiskirjeen pysyt ajantasalla Evelian uusimmista toiminnoista sekä ajankohtaisista uutisista.

Ota ensimmäinen askel kohti kannattavampaa liiketoimintaa