fbpx

Evelian uudet ominaisuudet 10/2019

Evelian kehitystyö rullaa kovaa vauhtia ja näin ollen ohjelmistoon onkin saatu taas rutkasti uusia ominaisuuksia, jotka helpottavat ohjelmiston käyttöä ja joista varmasti jokainen asiakkaamme hyötyy.

Uutta Eveliassa:

  • Nyt voit ladata yrityksen logon Eveliaan. Logo ladataan perustiedoissa, jolloin se saadaan näkymään niin lomakkeilla kuin laskuilla. Näin ollen lomakkeista ja laskuista saadaan personoidumpia.
  • Eveliaan on julkaistu suppea sähkötarkastuspöytäkirja. Pöytäkirja sisältää mittaustuloksien kirjauksen ja tottakai sähköisen allekirjoituksen.
  • Ohjelmiston etusivulta löytyy uudet graafit, yrityksen tulojen ja kulujen seurantaan. Graafeja löytyy kaksi kappaletta niin kuin aiemminkin:
  1. Laskut-graafi
  2. Ostot-graafi

Graafeista näet kuukausikohtaisesti laskutuksen ja ostojen määrän. Graafeissa näkyy myös vertaus aiempaan vuoteen, jonka avulla pystyt seuraamaan esimerkiksi yrityksen laskutuksen kehitystä.

  • Eveliassa on ollut käytössä tuntilaput jo kesästä saakka. Nyt työajanseurantaan on lisätty uutena ominaisuutena myös kellokortti. Kellokortti on tarkoitettu pääsääntöisesti työntekijöiden käyttöön, josta työntekijät näkevät omat tuntityöt, ylityöt, matkat ja muut tuntikirjaukset.
  • Päivityksiä ostolaskujen edelleenlaskuttamiseen. Nyt voit tuoteasetuksissa määritellä entistä tarkemmin, minkä perusteisesti ostolaskut edelleenlaskutetaan.
  • Uusia ominaisuuksia raportoinneissa:

–> Työn yläreunassa näkyvää laskutettu, avoinna, kulut ja kate -osiota on muutettu niin, että näet siitä nyt niin verottomat kuin verolliset hinnat. Näkymää on optimoitu paremmaksi työn katteen seurannan helpottamiseksi.

–> Raportteihin on lisätty uusi osio, asiakaslaskutus, josta näet asiakas- ja kohdekohtaiset laskutukset.

Jaa kirjoitus

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin

Tilaa uutiskirjeemme!

Tilaamalla uutiskirjeen pysyt ajantasalla Evelian uusimmista toiminnoista sekä ajankohtaisista uutisista.

Evelian Uudet Ominaisuudet 09/2020 – Osa II

Eveliaan julkaistiin uusi ohjelmistopäivitys, jonka mukana Eveliaan tuli uusina ominaisuuksina: Lähete-/työtilojen manuaalinen valinta Omien lähetetilojen luontimahdollisuus Työntekijän lisenssit/pätevyydet nyt mahdollisuus lisätä työntekijän tietojen taakset Työn/lähetteen

Lue lisää »

Eveliassa uusi integraatio – Certum laskurahoitus

Eveliaan julkaistiin tällä viikolla integraatio Certumin laskurahoituspalveluun. Eveliasta löytyy jo ennestään toinenkin laskurahoituksen palveluntarjoaja, jonka lisäksi halusimme tarjota myös toisen vaihtoehdon. Näin voimme taata asiakkaillemme

Lue lisää »

KIINNOSTUITKO?