fbpx

Yhteistyökumppanimme LähiRahoitus on nyt Noja Rahoitus

Eveliasta löytyy integraatio LähiRahoituksen laskurahoitukseen, joka tästä eteenpäin brändiuudistuksen myötä tunnetaan nimellä Noja Rahoitus.

”Olemme uudistaneet nimen, ilmeen ja brändimme –  LähiRahoitus on nyt Noja Rahoitus. Nimemme mukaisesti olemme tuki, joka turvaa yrityksesi päivittäistä liiketoimintaa vakauttamalla kassavirtaa. Samalla luomme yrityksellesi mahdollisuuksia rakentaa pitkäjänteistä kasvua kohti tulevaisuutta.”

– Noja Rahoitus

Lue lisää aiheesta Noja Rahoituksen kotisivuilta osoitteesta www.noja.fi

Noja Rahoitus x Evelia

Eveliasta löytyy integraatio Noja rahoituksen laskurahoitukseen. Käytännössä tämä tarkoittaa sitä, että pystyt lähettämään laskut sähköisessä muodossa Noja Rahoitukselle suoraan Eveliasta yhtä nappia painamalla. Kun käytössäsi on Noja Rahoituksen laskurahoitus, saat rahat tilillesi 1-2 päivän kuluessa. Tämän ansiosta sinun ei tarvitse itse huolehtia maksuvalvonnasta tai perinnästä, kun Noja Rahoitus hoitaa sen puolestasi.

Evelian asiakkaana sinulla on myös oikeus ilmaiseen Noja Rahoituksen tarvekartoitukseen yrityksesi tilanteesta sekä neuvottelemaamme hinnoitteluun heidän palveluille. Mikäli haluat kuulla lisää, ota yhteyttää myyntiimme 010 3377 333 tai myynti@evelia.fi.

Jaa kirjoitus

Tilaa uutiskirjeemme!

Tilaamalla uutiskirjeen pysyt ajantasalla Evelian uusimmista toiminnoista sekä ajankohtaisista uutisista.

Ota ensimmäinen askel kohti kannattavampaa liiketoimintaa