fbpx

REKRY: Kirjanpitäjä *päättynyt*

Kasvumme jatkuu edelleen vahvana ja etsimmekin iloisen seitsemänhenkisen tiimimme osaksi uutta KIRJANPITÄJÄÄ vakituiseen työsuhteeseen.

Toivomme sinulta jo jonkin verran kertynyttä kokemusta kirjanpitäjänä toimimisesta tilitoimistossa. Työnkuvasi keskiössä on tiettyjen, sinulle nimettyjen asiakkaiden kirjanpidosta vastaaminen.

Meillä Evelia Tileillä saat kollegoiksesi iloisia, toisiaan tukevia ja eläväisiä taloushallinnon ammattilaisia. Kukin vastaa omasta työstään ja asiakkaistaan, mutta joustamme aina tiiminä, jotta jokainen menestyy työssään parhaalla mahdollisella tavalla. Toivoisimmekin saavamme sinusta yhteistyötaitoisen, työotteeltaan huolellisen ja joustavan kollegan.

Työssämme käytämme Fennoa-ohjelmistoa, mutta aiempi kokemus tästä ei ole välttämättömyys. Omaksut varmasti käyttämämme järjestelmän, mikäli olet toiminut jonkin taloushallinnon ohjelmiston parissa aiemmin.

Toimistomme Orikedolla on hyvien kulkuyhteyksien varrella, minkä lisäksi voit työskennellä joustavasti etänä. Käytössämme on liukuva työaika. Työsuhde alkaa sopimuksen mukaan, heti sopivan henkilön löydyttyä.

Kiinnostuitko?

Rekrytointiprosessia hoitaa Suomen Henkilöstötalo. Lisätietoja tehtävästä antaa rekrytointipäällikkö Jenni Räikkönen, p. 010 2306 523 ma-pe klo 9–15 tai sähköpostitse jenni.raikkonen@henkilostotalo.fi. Ajalla 2.-9.1.2023 tiedustelut mieluiten sähköpostitse.

Hakeminen

Hakea voit Suomen Henkilöstötalon sähköisen hakujärjestelmän kautta tai lähettämällä hakemuksesi sekä CV:si palkkatoiveineen osoitteeseen tyonhaku@henkilostotalo.fi otsikolla ”Kirjanpitäjä”, myös hyvin täytetty LinkedIn-profiili toimii CV:nä.

Viimeinen hakupäivä on ti 10.1.2023.

Evelia Tilitoimisto on yli 20 vuoden kokemuksella toimiva täyden palvelun tilitoimisto. Meillä on erityisen vahva osaaminen talotekniikka- ja rakennusalalta, mutta asiakaskuntamme koostuu erikokoisista yrityksistä toimialasta riippumatta. Tekemisessämme korostuvat ymmärrys ja osaaminen eri alojen taloushallinnon sekä liiketoiminnan tarpeista. Rakennamme aina yhteistyössä asiakkaan kanssa juuri hänen tarpeisiinsa sopivan ja oikein mitoitetun taloushallintopalveluiden kokonaisuuden.

Jaa kirjoitus

Tilaa uutiskirjeemme!

Tilaamalla uutiskirjeen pysyt ajantasalla Evelian uusimmista toiminnoista sekä ajankohtaisista uutisista.

Ota ensimmäinen askel kohti kannattavampaa liiketoimintaa