fbpx

REKRY: Kirjanpitäjä *päättynyt*

Kasvumme jatkuu edelleen vahvana ja etsimmekin iloisen seitsemänhenkisen tiimimme osaksi uutta KIRJANPITÄJÄÄ vakituiseen työsuhteeseen.

Voit olla jo useamman vuoden kirjanpidon parissa työskennellyt tai alalla uusi osaaja, sillä tehtävänkuvan laajuus määrittyy lopulta täysin valittavan henkilön mukaan. Työnkuvasi keskiössä on tiettyjen, sinulle nimettyjen asiakkaiden kirjanpidosta vastaaminen.

Meillä Evelia Tileillä saat kollegoiksesi iloisia, toisiaan tukevia ja eläväisiä taloushallinnon ammattilaisia. Kukin vastaa omasta työstään ja asiakkaistaan, mutta joustamme aina tiiminä, jotta jokainen menestyy työssään parhaalla mahdollisella tavalla. Toivoisimmekin saavamme sinusta yhteistyötaitoisen, työotteeltaan huolellisen ja joustavan kollegan.

Työssämme käytämme Fennoa-ohjelmistoa, mutta aiempi kokemus tästä ei ole välttämättömyys. Omaksut varmasti käyttämämme järjestelmän, mikäli olet toiminut jonkin taloushallinnon ohjelmiston parissa aiemmin.

Toimistomme Orikedolla on hyvien kulkuyhteyksien varrella, minkä lisäksi voit työskennellä joustavasti etänä. Käytössämme on liukuva työaika. Työsuhde alkaa sopimuksen mukaan, heti sopivan henkilön löydyttyä.

Kiinnostuitko?

Rekrytointiprosessia hoitaa Suomen Henkilöstötalo. Lisätietoja tehtävästä antaa rekrytointipäällikkö Jenni Räikkönen, p. 010 2306 523 ma-pe klo 9–15 tai sähköpostitse jenni.raikkonen@henkilostotalo.fi.

Hakeminen

Hakea voit Suomen Henkilöstötalon sähköisen hakujärjestelmän kautta tai lähettämällä hakemuksesi sekä CV:si palkkatoiveineen osoitteeseen tyonhaku@henkilostotalo.fi otsikolla ”Kirjanpitäjä”, myös hyvin täytetty LinkedIn-profiili toimii CV:nä.

Viimeinen hakupäivä on ke 16.11.2022. Aloitamme haastattelut jo hakuaikana, joten haethan pikaisesti. 

Jaa kirjoitus

Tilaa uutiskirjeemme!

Tilaamalla uutiskirjeen pysyt ajantasalla Evelian uusimmista toiminnoista sekä ajankohtaisista uutisista.

Ota ensimmäinen askel kohti kannattavampaa liiketoimintaa