fbpx

REKRY: Haemme nyt kirjanpitäjää (palkanlaskijaa) *Päättynyt*

Evelia Tilitoimisto Oy on täyden palvelun moderni tilitoimisto. Tekemisessämme korostuu ymmärrys ja osaaminen eri alojen, erityisesti talotekniikka- ja rakennusalan, taloushallinnon sekä liiketoiminnan tarpeista. Toimintamme kasvaa ja nyt etsimmekin joukkoomme ensisijaisesti uutta kokoaikaista kirjanpitäjää. (Myös palkanlaskijoiden hakemukset huomioidaan, myös näitä työtehtäviä tarjolla.)

Työnkuvasi

Tulet hoitamaan asiakasyritystemme taloushallintoa itsenäisesti. Myös palkanlaskenta voidaan sisällyttää työtehtäviisi, varsinkin esimerkiksi loma-aikoina.

Asiakkaamme ovat pääasiassa sähkö-, LVI- ja rakennusalan yrityksiä, jotka käyttävät Evelia-ohjelmistoa. Tämän ohjelmiston opettelu tulee luonnollisesti kuulumaan perehdytykseen. Kirjanpidon tekemiseen käytämme Fennoa-ohjelmistoa.

Huom!

Mikäli sinulla on useamman vuoden työkokemus tilitoimistossa työskentelystä, voimme keskustella myös työnkuvan sisällöstä (mm uusien asiakkaiden aloitukset ja toimiston vetäjän sijaistaminen).

Mitä odotamme sinulta?

  • Et pelkää haasteita etkä vastuuta
  • Olet valmis oppimaan uutta ja hyödyntämään nykyajan teknologiaa
  • Työkokemusta taloushallinnon työtehtävien parista tilitoimistossa vähintään 1 vuoden ajalta
 

Mitä tarjoamme sinulle?

Tarjoamme sinulle nykyaikaiset työvälineet, innostuneen ja motivoituneen työyhteisön tuen, sekä viihtyisän työympäristön Turussa.

Miten haet paikkaa?

Mikäli sinua siis kiinnostaa monipuolinen työnkuva asiakasyritystemme vastuullisena kirjanpitäjänä/palkanlaskijana, hae meille! (Paikka täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä.)

Lähetä meille:

– CV

– Avoin hakemuskirje, sekä

– palkkatoiveesi osoitteeseen: heidi@evelia.fi

Jäikö kysyttävää?

Mikäli sinulla on kysyttävää, voit ottaa yhteyttä heidi@evelia.fi tai soittamalla 0400128084

Jaa kirjoitus

Tilaa uutiskirjeemme!

Tilaamalla uutiskirjeen pysyt ajantasalla Evelian uusimmista toiminnoista sekä ajankohtaisista uutisista.

Ota ensimmäinen askel kohti kannattavampaa liiketoimintaa