fbpx

Maksutonta etäsparrausapua muutostilanteeseen

Yrityksen ja omistajien tilanteet muuttuvat johtuen niin ulkoisista kuin sisäisistä tekijöistä. Onneksi näissä tilanteissa on yleensä monia eri mahdollisuuksia. Me haluamme auttaa sinua tässä haastavassa tilanteessa valitsemaan sen oikean vaihtoehdon.

Tarjoamme nyt sinulle yhteistyössä Mergertumin kanssa tunnin sparrauksen täysin Evelian kustantamana. Sparraus toteutetaan Teams-palaverina. Sparrauksen tarkoituksena on kartoittaa yrityksesi nykytilanne ja mahdolliset haasteet. Tämän avulla pystymme antamaan sinulle selkeän ja objektiivisen kokonaiskuvan eri mahdollisuuksista, joita sinulla on, sekä mihin nämä eri polut johtavat ja ovatko ne yrityksesi tilanteeseen kulkukelpoisia.

Jaa kirjoitus

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin

Tilaa uutiskirjeemme!

Tilaamalla uutiskirjeen pysyt ajantasalla Evelian uusimmista toiminnoista sekä ajankohtaisista uutisista.

Evelian uudet ominaisuudet 10/2019

Evelian kehitystyö rullaa kovaa vauhtia ja näin ollen ohjelmistoon onkin saatu taas rutkasti uusia ominaisuuksia, jotka helpottavat ohjelmiston käyttöä ja joista varmasti jokainen asiakkaamme hyötyy.

Lue lisää »

Evelian uudet ominaisuudet 7/2019

Evelia sai lisää ominaisuuksia sopivasti heinäkuun alkuun. Tällä kertaa isoimmat ominaisuudet tulivat esim. tuntilappuihin, raportteihin ja lomakkeisiin. Lue lisää kaikista Evelian uusista ominaisuuksista.

Lue lisää »

KIINNOSTUITKO?