fbpx

Maksutonta etäsparrausapua muutostilanteeseen

Yrityksen ja omistajien tilanteet muuttuvat johtuen niin ulkoisista kuin sisäisistä tekijöistä. Onneksi näissä tilanteissa on yleensä monia eri mahdollisuuksia. Me haluamme auttaa sinua tässä haastavassa tilanteessa valitsemaan sen oikean vaihtoehdon.

Tarjoamme nyt sinulle yhteistyössä Mergertumin kanssa tunnin sparrauksen täysin Evelian kustantamana. Sparraus toteutetaan Teams-palaverina. Sparrauksen tarkoituksena on kartoittaa yrityksesi nykytilanne ja mahdolliset haasteet. Tämän avulla pystymme antamaan sinulle selkeän ja objektiivisen kokonaiskuvan eri mahdollisuuksista, joita sinulla on, sekä mihin nämä eri polut johtavat ja ovatko ne yrityksesi tilanteeseen kulkukelpoisia.

Jaa kirjoitus

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin

Tilaa uutiskirjeemme!

Tilaamalla uutiskirjeen pysyt ajantasalla Evelian uusimmista toiminnoista sekä ajankohtaisista uutisista.

Evelia Work -sovellus on täällä!

Evelia Work on asentajille tarkoitettu sovellus tuntien ja tarvikkeiden entistä helpompaan kirjaamiseen. Evelia Work on osana Evelia-ohjelmiston kokonaisuutta, josta tiedot siirtyvät automaattisesti ja reaaliajassa suoraan Eveliaan.

Lue lisää »

Maksuton webinaari – Laskurahoitus

Pidämme maksuttoman webinaarin tiistaina 1.9.2020 klo 9:00-9.45. Webinaari pidetään yhdessä LähiRahoituksen kanssa, josta saimme vieraaksemme Veli Vuohijoen, LähiRahoituksen Rahoituspäällikön. Webinaarissa käsitellään laskurahoitusta ja sen erilaisia

Lue lisää »

KIINNOSTUITKO?