fbpx

EVELIA x MERGERTUM

Maksutonta etäsparrausapua muutostilanteeseen

Yrityksen ja omistajien tilanteet muuttuvat johtuen niin ulkoisista kuin sisäisistä tekijöistä. Onneksi näissä tilanteissa on yleensä monia eri mahdollisuuksia. Me haluamme auttaa sinua tässä haastavassa tilanteessa valitsemaan sen oikean vaihtoehdon.

Tarjoamme nyt sinulle yhteistyössä Mergertumin kanssa tunnin sparrauksen täysin Evelian kustantamana. Sparraus toteutetaan Teams-palaverina. Sparrauksen tarkoituksena on kartoittaa yrityksesi nykytilanne ja mahdolliset haasteet. Tämän avulla pystymme antamaan sinulle selkeän ja objektiivisen kokonaiskuvan eri mahdollisuuksista, joita sinulla on, sekä mihin nämä eri polut johtavat ja ovatko ne yrityksesi tilanteeseen kulkukelpoisia.

Kenelle sparraus soveltuu?

Sparraus on oikea vaihtoehto sinulle, joka olet tällä hetkellä haastavassa muutostilanteessa, muttet ole täysin varma miten sinun tulisi toimia. Sparraus soveltuukin siis sinulle, joka haluat kuulla, mitä eri mahdollisuuksia sinulla on ja mitä toimenpiteitä sinun tulisi tehdä, jotta päästään eteenpäin.

Esimerkkitilanteita, joihin sparraus soveltuu erittäin hyvin ovat:

  ▪️ Kustannussäästöt

  ▪️ Tarvitset apua kassavirran hallintaan

  ▪️ Tarve lisäpääomalle

  ▪️ Tavoittelet kasvua ja haluat kuulla ulkopuolisen silmin, millä eri tavoin sitä voisi lähteä hakemaan.

Varaa aika tai kysy lisää!

Varaa nyt oheisesta kalenterilinkistä tunnin sparraus, niin käydään yhdessä luottamuksella läpi tilanteesi ja mahdolliset haasteesi. Saat kartoituksen pohjalta ehdotuksen toimenpiteistä. Kartoitus on täysin Evelian kustantama, eikä se sido sinua mihinkään.

Huom! Tarjous on voimassa toukokuun loppuun saakka ja sparrausaikoja on rajoitetusti.

Mikäli kiinnostuit, mutta haluaisit ensin kuulla lisää, ota meihin yhteyttä!

Mergertum Oy

Kyösti Moisio

 

040 3100 122

kyosti.moisio@mergertum.fi

Evelia Oy

Juha Saarikoski


010 3377 337

juha@evelia.fi

Mergertum Oy

Mergertum keskittyy kiinteistötekniikan ja rakentamisen, teollisuuden sekä ICT:n toimialoille, joissa heillä on vahvaa asiantuntemusta. Toimialakeskittymisen ansiosta heillä on näiden alojen yritysjärjestelyjen ylivertainen tuntemus, joka säästää asiakkaiden aikaa oman liiketoimintansa kehittämiseen.

Yli kymmenen vuotta toiminut yritys on henkilöstön omistama ja siten riippumaton ja puolueeton toimija. Pitkäjänteisen toiminnan avulla heille on kertynyt laaja kontaktiverkko ja tuntemus yritysjärjestelyistä kiinnostuneista tahoista näillä toimialoilla.

Referenssiasiakkuuksia Mergertumillta löytyy esimerkiksi Telialta, Constilta ja Fennovoimalta.

Tutustu yritykseen osoitteessa mergertum.fi