fbpx

RTV-henkilöilmoittamiseen uusia ilmoitustapoja tehdä ilmoitus

Evelian RTV-ilmoituksen henkilöilmoittaminen voidaan nyt tehdä myös ilman henkilötunnusta.

Henkilöt projekteilla

Henkilöt ja niiden lisääminen on jaettu neljään eri osioon projektin henkilöt-välilehdellä:

 • Työntekijät:
  • Työntekijöitä, joilla on omat käyttäjätunnukset ja työajanseuranta käytössä Eveliassa, ei lisätä käsin listaukseen. Kun he merkkaavat työaikakirjaukset projektilähetteelle, tulevat he myös automaattisesti Projektin Henkilöt-välilehden ”Työntekijät”-listaukseen.
 • Aliurakoitsijat:
  • Aliurakoitsijoita, joilla on omat käyttäjätunnukset ja työajanseuranta käytössä Eveliassa, ei lisätä käsin listaukseen. Kun he merkkaavat työaikakirjaukset projektilähetteelle, tulevat he myös automaattisesti Projektin Henkilöt-välilehden ”Aliurakoitsijat”-listaukseen.
 • Rekisterissä olevat muut henkilöt:
  • Projektilla työskentelevät aliurakoitsijat ja muut henkilöt joilla ei ole evelian käyttöoikeuslisenssiä, mutta heidän henkilötiedot on tallennettu Evelian Henkilöt-osioon.
 • Muut Henkilöt:
  • Muut henkilöt jotka työskentelevät satunnaisesti raportoitavalla projektityömaalla.
   Henkilön tiedot syötetään projektille suoraan ja niitä ei tallenneta Evelian henkilörekisteriin.

RTV-henkilöilmoittaminen henkilötunnuksella

Jo vanhana ominaisuutena on henkilöiden, kuten työntekijöiden, aliurakoitsijoiden jne. ilmoittaminen henkilötunnuksella. Mikäli haluat kerrata tämän, katso alla oleva ohje.

RTV-henkilöilmoittaminen ilman henkilötunnusta

Uutena ominaisuutena henkilön voi lisätä projektille nyt myös ilman henkilötunnusta. Mikäli lisäät henkilön projektille ilman henkilötunnusta, tulee sille lisätä tietoihin henkilön etu-, sukunimi, syntymäaika, veronumero, työnantaja, toimeksiannon tyyppi, aloituspäivä ja arvioitu lopetuspäivä.

Huom.! Mikäli et käytä henkilötunnusta, tarkista tiedot kahteen kertaan, sillä mikäli tiedoissa on virhe, ei tiedot täyty oikein RTV-raportille ja aineistosta voi tulla selvityspyyntö tai sanktio. Ilman henkilötunnusta aineiston oikeellisuutta ei voi tarkistaa ohjelmassa.

Aliurakoitsijan (ilman Evelia-tunnuksia) lisääminen henkilörekisteriin

Mikäli lisäät projektille rekisterissä olevan muun henkilön, tulee ksyeisen henkilön tiedot löyty Evelian Henkilöt-rekisteristä. 

Näin lisäät Henkilön rekisteriin:

Avaa vasemmasta valikkopalkista ’Henkilöt’ >> Klikkaa ’Uusi yhteyshenkilö’ >> Lisää tarvittavat tiedot eli henkilötunnus tai etu-, sukunimi, syntymäaika, veronumero, työnantaja, toimeksiannon tyyppi ja työnantajan y-tunnus.

Kun henkilö on lisätty rekisteriin, on se valittavissa projektilla.

Jaa kirjoitus

Tilaa uutiskirjeemme!

Tilaamalla uutiskirjeen pysyt ajantasalla Evelian uusimmista toiminnoista sekä ajankohtaisista uutisista.

Ota ensimmäinen askel kohti kannattavampaa liiketoimintaa