fbpx

Evelian uudet ominaisuudet 11/2020

Eveliaan julkaistiin uusi ohjelmistopäivitys, joka toi mukanaan odotettuja uusia ominaisuuksina, kuten:

✔️ LVI ja Sähköalan tarjouslaskenta

✔️ Välitallennettavat lomakkeet

✔️ Päivityksiä pätevyyksien hallinnointiin

Tarjouslaskenta

Eveliasta löytyy nyt LVI- ja sähköalan tarjouslaskennat. Sähköpuolen tarjouslaskenta sisältää STUL:in pakettirekisterit, kun taas LVI-puolen tarjouslaskenta sisältää ajantasalla olevat normitunnit.

Miten tarjouslaskennan saa otettua käyttöön?

Evelian tarjouslaskenta ei näy oletuksena ohjelmiston ominaisuuksia, vaan se kytketään päälle meidän päästä. Tarjouslaskenta ominaisuutena sisältyy ohjelmiston perushintaan, mutta sen käyttöönotto vaatii 2h mittaisen tarjouslaskennan käyttöönottokoulutuksen, jonka hinta on 70€/h. Koulutuksessa käydään läpi tarjouslaskennan toimivuudet ja sen avulla varmistetaan ominaisuuden oikeanlainen käyttö. Mikäli haluat ottaa tarjouslaskennan käyttöösi, varaa aika alla olevasta linkistä. Voit myös varata ajan pelkkään tutustumiseen, mikäli haluat nähdä, miltä tarjouslaskentamme näyttää.

Välitallennettavat lomakkeet

Eveliaan on julkaistu kaksi dynaamista lomaketta:

✔️ Itselleluovutuslomake

✔️ Yksinkertainen tarkastuspöytäkirja: sähköasennuksen käyttöönotto + mittaustulokset

Kyseiset uudet dynaamiset lomakkeet voidaan tallentaa välissä ja niiden täyttämistä voidaan jatkaa myöhemmin. Kyseisiä lomakkeita voidaan myös luoda useampi. Katso alla oleva ohje, jossa käydään läpi kyseisten lomakkeiden toimintoja.

Huom!

Tulemme luomaan useampia dynaamisia lomakkeita ja seuraavana vuorossa on laaja tarkastuspöytäkirja: sähköasennuksen käyttöönotto.

Päivityksiä pätevyyksien hallinnointiin

Eveliaan käyttäjille voidaan lisätä erilaisia pätevyyksiä, kuten esimerkiksi tulityökortti, työtuvallisuuskortti, hätäensiapukortti, ajokortti, vesieristyssertifikaatti jne. Uusin ohjelmistopäivitys toi lisenssien hallintaan uusia ominaisuuksia:

– Etusivulle kaksi uutta graafia, joista voidaan seurata pian vanhentuvia tai jo vanhenneita lisenssejä

– Uuden raportin Työntekijöiden pätevyydet, josta löytyy kaikkien yrityksen työntekijöiden pätevyydet, niiden kuvaukset, sekä voimassaoloajat. Raportit saadaan ladattua niin PDF- kuin CSV-tiedostoIksi.

Jaa kirjoitus

Tilaa uutiskirjeemme!

Tilaamalla uutiskirjeen pysyt ajantasalla Evelian uusimmista toiminnoista sekä ajankohtaisista uutisista.

Ota ensimmäinen askel kohti kannattavampaa liiketoimintaa