fbpx

Evelian Uudet Ominaisuudet 04/2020

Eveliaan on julkaistu uusi ohjelmistopäivitys, jonka mukana uutena Eveliaan tuli:

✔️ Päivityksiä asentaja-käyttäjäryhmään

✔️ Uusia kenttiä Fivaldi-kirjanpitoraportteihin

✔️ Päivityksiä automaattialennuksiin

✔️ Uusi ominaisuus kohde- ja asiakasnäkymään

Päivityksiä asentaja-käyttäjäryhmään

Eveliassa käyttäjille voidaan määrittää eri käyttäjätasoja, jotka määrittävät mitä kyseinen käyttäjätaso näkee ja pystyy tekemään ohjelmiston sisällä. Yhtenä käyttäjätasona Eveliasta löytyy asentaja. Kyseiselle käyttäjäryhmälle ei ole tähän asti näkynyt laskutuksen, ostolaskujen, raportoinnin ja asetuksien osioita.

Nyt julkaistun ohjelmistopäivityksen mukana asentaja-käyttäjäryhmästä on poistettu myös:

✔️ Projektit-osio Huom! Asentajilla on kuitenkin mahdollisuus luoda uusi projekti ja valita sellainen suoraan työltä. Hänellä ei vain ole pääsyä projektit-osioon, jossa näkyy budjetit ja maksuerät eli hallintopuolen asiat.

✔️ Tiedostot

✔️ Työn poistomahdollisuus

✔️ Etusivun hinnat & graafit

Alla olevasta kuvasta näet, miltä asentajanäkymä näyttää nyt uuden päivityksen myötä. Vasemmalla pääkäyttäjän näkymä ja oikealla asentajan.

Uusia kenttiä Fivaldi-kirjanpitoraportteihin

Eveliasta saa ladattua kirjanpitoraportit Fivaldiin yhteensopivassa muodossa. Fivaldin siirtoainestoon on nyt tullut kaksi uutta kenttää:

✔️ Selite

✔️ Laskunumero

 

Päivityksiä suorituksiin ja automaattialennuksiin

Viime viikon ohjelmistopäivityksessä uutena tuli automaattialennukset alisuoritettuihin myyntilaskuihin. Nyt julkaistussa ohjelmistopäivityksessä automaattialennus koskee myös ylisuoritettuja myyntilaskuja. Käytännössä tämä automaattialennus tarkoittaa sitä, että mikäli asiakkaan suoritus ei täsmää 100%:sti myyntilaskun summaa, näkyy lasku silti kokonaan suoritettuna ohjelmistossa. 

Esimerkki

Asiakkaalle on lähetetty 99,96€ lasku ja hän maksaa 99,95€. Tämä 0,01€ alisuoritus tiliöityy automaattisesti alennustilille, jolloin lasku ei herjaa suorittamatonta ja tämä 0,01€ ero on tiliöitynyt alennustilille.

Huom!

Eveliassa on nyt automaattisesti päivittynyt suoritus kaikkiin vanhoihin myyntilaskuihin, joissa suoritus on yli- tai alisuoritettu maksimissaan 1€:lla. Tätä rajaa voit käydä itse muuttamassa haluamasi suuruiseksi. Ellet muuta rajaa, pyöristyy kaikki 1€ yli- ja alisuoritetut myyntilaskut myös jatkossa suoritetuiksi ja erotus menee alennustilille. Tämän lisäksi voit nyt myös käsin merkitä myyntilaskujen suorituksia miinusmerkkisenä.

Alla olevassa videossa näytetään, miten pääset muuttamaan pyörityksen rajasummaa, mikäli haluat sen olevan jokin muu kuin 1€.

Uusi ominaisuus kohde- ja asiakasnäkymään

Asiakas- ja kohdenäkymään on tullut uusi painike ”Tallenna ja palaa takaisin”. Aiemmin työllä on ollut erillisinä painikkeina ”Tallenna” ja ”Palaa”. Kyseiset painikkeet löytyvät työltä edelleen, mutta lisäksi sieltä löytyy nyt myös tämä ”Tallenna ja palaa takaisin”, jotta halutessaan nämä kaksi asiaa voidaan hoitaa vain yhdellä klikkauksella. Alla olevassa kuvassa näet, miltä uusi asiakasnäkymä näyttää. (Kohteella napit ovat vastaavat).

Jaa kirjoitus

Tilaa uutiskirjeemme!

Tilaamalla uutiskirjeen pysyt ajantasalla Evelian uusimmista toiminnoista sekä ajankohtaisista uutisista.

Ota ensimmäinen askel kohti kannattavampaa liiketoimintaa