fbpx

Evelian Uudet Ominaisuudet 03/2020

Eveliaan on julkaistu uusi ohjelmistopäivitys, joka on keskittynyt pääosin laskutukseen tuoden uuden verkkolaskumuodon TEAPPS:in, ulkomaan laskutusmahdollisuuden ja paljon muuta.  Myös Evelian työajanseuranta sai ohjelmistopäivityksen yhteydessä uutta.

Uutena Eveliasta löydätkin nyt:

✔️Verkkolaskun lähetys TeApps-verkkolaskuformaatissa

✔️ Verkkolaskun lähetys ulkomaille

✔️ Myyntilaskulistaukseen uusia suodatusmahdollisuuksia

✔️ Muutoksia asiakaslaskutusraporttiin

✔️ Laskujen käsinsuoritusten poistomahdollisuus

✔️Uusia suoritustilejä & automaattialennukset

✔️Uutta työaikakirjauksiin

TeApps-lähetys

Eveliaan on tullut uusi verkkolaskuformaatti TeApps. TeApps on yksi Suomen käytetyimmistä verkkolaskuformaateista ja tarkoittaa .xml-päätteistä tiedostomuotoa. Eveliasta verkkolaskut lähtevät Maventa-verkkolaskuoperaattorin kautta. Maventa pystyy muuntamaan TeApps:in laajalti eri laskuformaatteihin, joka mahdollistaa sen, että verkkolaskusi voidaan vastaanottaa kaikkiin taloushallinnon ohjelmistoihin, joissa käsitellään jotain näistä verkkolaskuformaateista: Finvoice (1.2, 1.3, 2.0, 2.01, 3.0), TeApps, Svefaktura, EHF, UBL 2.0, OIOXML, PeppolBIS, SI-UBL ja Ohjelmistovalmistajien formaatit:  Useita, kuten VismaXML, LiinosXML ja WoodX.

Lue lisää  www.maventa.com

Verkkolaskun lähetys ulkomaille

Eveliaan on tullut nyt mahdollisuus lisätä laskutietoihin ulkomaalaiset verkkolaskuosoitteet, jonka ansiosta verkkolaskun lähetys ulkomaille on mahdollista.

Myyntilaskulistaukseen uusia suodatusmahdollisuuksia

Evelian laskulistaukseen on tullut uuten tyyppisuodatus. Tyyppisuodatuksella voidaan suodattaa laskuja niin, että näkyviin jää vain:

✔️Hyvityslaskut

✔️Muistutuslaskut tai

✔️Myyntilaskut, joille ei ole lähetetty muistutuksia tai hyvityslaskuja

Katso alla oleva video, jossa näytetään, miten myyntilaskujen tyyppisuodatus toimii.

Laskujen käsinsuoritusten poistomahdollisuus

Nyt voit jälkikäteen poistaa käsin merkityn suorituksen, mikäli tarve sitä vaatii. 

Huom!

Muista, että laskusuorituksen merkitseminen käsin ei ole tarpeellista, jos asiakas on maksanut oikealla viitenumerolla, sillä Evelian sisäänrakennettu pankkiohjelma tunnistaa laskusuorituksen ja merkitsee laskun maksetuksi, kun suoritus näkyy pankkitililläsi. Maksusuorituksen käsin merkitsemistä tuleekin siis käyttää vain ja ainoastaan, mikäli asiakas on maksanut laskun ilman tai väärällä viitenumerolla.

Alla olevasta videosta näet, miten myyntilaskun suoritus merkitään käsin ja miten käsin merkitty suoritus voidaan poistetaan.

Uusia suoritustilejä & automaattialennukset

Evelian laskujen tiliöintiin on tullut uusia suoritustilejä. Nyt voit lisätä laskun suoritustiliksi esim alennustilin tai selvittelytilin. Uudet suoritustilit ovat:

✔️Selvittelytili

✔️Selvittelytili/Ostot

✔️Ostojen alennukset 

✔️Ostojen alennukset 10%

✔️Ostojen alennukset 14%

✔️Ostojen alennukset 24%

 
Automaattialennukset alisuoritetusta laskusta

Evelian tiliöintiasetuksiin on lisätty uusi oletus “Alennustili”, johon oletetaan 8574 – Pyöristyserot -tiliä. Tiliöintisivun alaosasta löytyy uusi kohta: “Automaattialennus”, johon voidaan määrittää laskun maksimi avoin summa, joka tiliöidään automaattisesti alennustilille.

Alla olevassa videossa näytetään, mistä tiliöintiasetukset löytyvät ja miten saat määritettyä maksimipyöristyseron. Videossa automaattialennuksen raja määritettiin 3 senttiin, joka tarkoittaa sitä, että asiakkaan maksaessa 100€ laskusta 99,70€, pyöristyy kolme senttiä alennustilille ja lasku näkyy laskulistauksessa kokonaan suoritettuna.

Asiakaslaskutusraportti

Olemme parannelleet raportit-osiosta löytyvää asiakaslaskutusraporttia.

Uutta työaikakirjauksissa

Olemme asiakkaan pyynnöstä lisänneet työaikakirjauksille mahdollisuuden asettaa ”määrä laskutukseen” -kentän arvoksi 0. Tämän ansiosta työntekijät voivat esimerkiksi lisätä työaikaa 10h työlle ja asettaa laskulle meneväksi summaksi 0h. Näin palkanlaskentaraportille menee työntekijälle 10h ja laskuriville 0h. Katso alla olevasta videosta, miten määrä laskutukseen voidaan työaikakirjauksen ohella asettaa nollaksi.

Jaa kirjoitus

Tilaa uutiskirjeemme!

Tilaamalla uutiskirjeen pysyt ajantasalla Evelian uusimmista toiminnoista sekä ajankohtaisista uutisista.

Ota ensimmäinen askel kohti kannattavampaa liiketoimintaa