fbpx

Tällä kertaa käymme läpi selainpohjaisen ohjelmiston etuja. Selainpohjaisella ohjelmistolla tarkoitetaan ohjelmaa, jota käytetään suoraan selaimella. Tämä mahdollistaa ohjelmaan kirjautumisen mistä ja milloin tahansa laitteesta riippumatta. Enää ei tarvitse kirjata asioita paperille tai välttämättä raahata konetta työmaalle, kun tabletit ja älypuhelimet mahdollistavat käytön myös suoraan työmaalla. Koko yrityksen taloushallinto ja työnohjaus on hoidettavissa kentältä, yhdellä ohjelmistolla, ilman turhia synkronointeja.

Kun ohjelmistoa toimitetaan palveluna, puhutaan SaaS-ratkaisusta. Tämä antaa yrittäjille lisää tehokkuutta ja joustavuutta, kun ohjelmiston ylläpito on ammattilaisten käsissä ja yrittäjä voi keskittyä täysin omaan liiketoimintaansa. Selainpohjainen ohjelmisto on myös turvallinen vaihtoehto, kun kaikki tieto on tallennettu pilveen. Laitteen rikkoutuminen tai katoaminen ei vaaranna yrityksen dataa, käyttöä pääsee jatkamaan heti korvaavalla laitteella ja kaikki tieto on ennallaan.

Uusi tekniikka ja toimintatavat saattavat herättää epäilyksiä alussa, mutta nykyaikaiseen ohjelmistoon siirtyneet käyttäjät hetken päästä jo ihmettelevät, että miksi ovat turhaan itsensä sitoneet toimistolle hoitamaan asioita, joista suoriutuu kunnon työkaluilla missä tahansa.

Selainpohjaisissakin ohjelmistoissa on myös eroja, listasimme muutamia etuja alle, mitä Evelialla saavutat

✔️ Eveliaan voit kirjautua missä ja milloin tahansa laitteesta riippumatta, sama softa toimii kentällä ja toimistolla ilman synkronointeja. Kaikki tieto on heti käytettävissä, kentällä työskentelevä väki näkee asiakkaan ja kohteen historian myös aikaisempien laskujen osalta heti, vaikka kännykällä.

✔️ Raportointi tapahtuu reaaliajassa, ei pitkiä keskeytyksiä tai odottelua.

✔️ Toimialakohtaisten lomakkeiden avulla työmaan paperityöt voidaan hoitaa paikan päällä valmiiksi.

✔️ Uudet keikat, asiakastiedot ja myös muutokset saadaan heti kirjattua ohjelmaan.

✔️ Kohteiden/projektien seuranta ja raportointi voidaan hoitaa työmaalla.

✔️ Asentajien käytössä selainpohjainen ohjelmisto on parhaimmillaan, kun tuotteet saadaan vietyä suoraan ohjelmaan, jolloin vältytään turhalta paperin pyöritykseltä sekä laskuttamattomalta hävikiltä. Myös ostolaskuilta tulevat tuoterivitiedot ovat heti asentajien käytössä, jolloin asennetut määrät saadaan vahvistettua heti.

✔️ Tuntilappu -työkalun avulla asentajat pääsevät merkkaamaan tehdyt tuntinsa suoraan työlle/urakalle josta ne siirtyvät laskutukseen ja palkanlaskenta raporteille. Kun tuotteet ja laskutettavat tunnit saadaan kirjattua heti ohjelmaan, hoituu laskutuskin sutjakkaammin.

✔️ Ohjelmistopäivitykset tapahtuvat automaattisesti, käyttäjän ei tarvitse huolehtia onko ohjelmassa uusin versio vai ei.

✔️ Selainpohjaisuus myös mahdollistaa sen, että Eveliassa pystymme ylläpitämään toimittajien Ohjehintoja. Tukkureiden tuotetiedot päivittyvät suoraan käyttäjille automaattisesti.

Selainpohjaiset ohjelmistot ovat myös toimintavarmoja, sillä niihin ei vaikuta yrityksen omat palvelimet tai koneiden suoritusnopeudet, virukset tai tulostinongelmat.

Ohjelmisto on käytettävissä millä tahansa laitteella jossa on nykyaikainen nettiselain ja toimiva internetyhteys.

 

Jaa kirjoitus

Tilaa uutiskirjeemme!

Tilaamalla uutiskirjeen pysyt ajantasalla Evelian uusimmista toiminnoista sekä ajankohtaisista uutisista.

Ota ensimmäinen askel kohti kannattavampaa liiketoimintaa