fbpx

Deloitte Technology Fast 50: Evelia sijalla 16.

Deloitten Technology Fast 50 -ohjelma julkaisi tämän vuoden listauksen viime viikon perjantaina 16.11.2023. Iloksemme saamme jakaa, että Evelia Oy listattiin sijalle 16 50 nopeimmin kasvaneen teknologiayrityksen joukkoa!

”On suuri saavutus päästä osaksi 50 nopeiten kasvaneen teknologiayrityksen listaa menestyneiden yritysten rinnalle, ja vielä sijalle 16. – Juha Saarikoski, Toimitusjohtaja Evelia Oy

Mikä Deloitte Technology Fast 50 on?

Deloitten Technology Fast 50 -ohjelma listaa 50 nopeimmin kasvanutta teknologiayritystä Suomessa.  Ohjelma toteutetaan Suomessa nyt jo 18. kerran. Lue lisää Technology Fast 50 -ohjelmasta.

”Technology Fast 50 -ohjelmalla haluamme nostaa esille alan menestyksekkäitä kasvuyrityksiä ja antaa tukea ja tunnustusta suomalaiselle kasvuyrittäjyydelle. Teknologia-ala on elintärkeä Suomelle, ja kasvuyrityksillä on keskeinen rooli Suomen talouspohjan uudistumiselle. Voimme olla ylpeitä Suomen vahvasta ja monipuolisesta teknologiaosaamisesta.” – Petteri Tulikoura, Deloitten Fast 50 -ohjelmasta Suomessa vastaava asiantuntija

Miten Deloitte määrittelee voittajat?

Vuonna 2023 ohjelma toteutetaan pohjautuen yritysten virallisiin tilinpäätöstietoihin. Listauksessa kasvun mittarina käytetään liikevaihdon kasvua viimeisen neljän vuoden (2019-2022) ajalta. Yritysten ei ole tarvinnut ilmoittautua ohjelmaan.

Voidakseen tulla listatuksi, teknologiayrityksen on täytettävä seuraavat määritelmät ja vaatimukset:

  1. Yritykset voivat olla julkisia tai yksityisiä yrityksiä. Kelpoisia ovat kaikki teknologiateollisuuden segmentit, mukaan lukien ohjelmistot, laitteistot, viestintä, media, clean tech ja biotieteet.
  2. Yrityksellä on täytynyt olla liiketoimintaa vähintään 4 vuotta (perustettu 1.1.2019 mennessä), ensimmäisen vuoden liikevaihdon pitäisi olla vähintään 50 000 euroa, ja neljännen vuoden liikevaihdon on oltava vähintään 1 000 000 euroa.
  3. Yrityksen ja sen emoyhtiön on oltava rekisteröityjä Suomessa.
  4. Yrityksen on oltava teknologiayritys, joka kehittää tai omistaa omaa teknologiaa, jolla on merkittävä vaikutus yrityksen liikevaihtoon; tai valmistaa teknologiaan liittyvää tuotetta; tai käyttää merkittävän prosenttiosuuden liiketuloistaan tutkimukseen ja teknologian kehittämiseen; tai on teknologiaintensiivinen; tai käyttää ainutlaatuista teknologiaa ongelmien ratkaisemiseksi.

Lähde: Deloitte.com

Evelian tavoitteena on ollut luoda uutta ja parempaa, jolla haastaa alan vakintuneita kilpailijoita

Evelia Oy:n tavoitteena oli luoda uusi nykyaikainen työkalu talotekniikka-alan yrityksille, jolla pystyttäisiin lähteä haastamaan alan vakiintuneita kilpailijoita.

”Kuten uskoimme alussa, on nykyaikaiselle palvelulle tarvetta. Tulevaisuus näyttääkin siis erittäin positiiviselta. Palvelumme skaalautuvat hyvin ja tuomme uusia ratkaisuja asiakkaidemme käyttöön jatkuvaan tahtiin.” – Joni Forsbom

Kova kiinnostus Eveliaa kohtaan kiihtyy koko ajan, varsinkin nykyaikaisten ja kehittyvien yritysten keskuudessa.

”Menneet 5 vuotta ovat osoittaneet, että Evelialle on selkeästi tarvetta toimialalla, jossa yritykset haluavat kehittyä ja kasvaa.” – Juha Saarikoski

Jaa kirjoitus

Tilaa uutiskirjeemme!

Tilaamalla uutiskirjeen pysyt ajantasalla Evelian uusimmista toiminnoista sekä ajankohtaisista uutisista.

Ota ensimmäinen askel kohti kannattavampaa liiketoimintaa