fbpx

Yhteistyömme Premium Group:in kanssa – tavoitteena auttaa yrityksiä vahvistamaan liiketoimintaansa entisestään

Premium Group ja Evelia ovat aloittaneet yhteistyökumppanuuden, jonka tavoitteena on tarjota asiantuntijaosaamista, sekä ajankohtaisia lakipalveluita Evelian asiakaskunnalle.

Premium Group

Premium Group on vuonna 2007 perustettu laki- ja taloushallintoon keskittynyt yritys.

‘’Premiumin lakipalveluiden vahvuus on kokonaisvaltaisuus. Tarjoamme juridista apua ja neuvoa laajasti ja sovitamme palvelumme aina asiakkaan tarpeiden mukaan.

Lakiosaamisemme kattaa juridiset ratkaisut yrityksille, säätiöille ja yksityishenkilöille luottamuksellisesti ja kustannustehokkaasti.

 Yrityksille tarjoamme palveluja koko yrityksen elinkaaren mitalta niin yrityksen perustamisessa, sopimuksissa, yrityskaupoissa tai sukupolvenvaihdoksessa, yritysjärjestelyissä, kuten sulautumisissa ja jakautumisissa, sekä yrityksen purkamisessakin. Ymmärrämme, miltä tuntuu istua toisella puolella pöytää, sillä meillä on laaja ja pitkäaikainen kokemus erilaisten ja kokoisten yritysten lakiasioista.‘’ – Premium Group

– Premium Group

Yhteistyökumppanuuden tavoitteena auttaa yrityksiä vahvistamaan liiketoimintaansa entisestään

Asiakkaille Premium Group:in ja Evelian yhteistyö tarjoaa eväät mm. liiketoiminnan kehittämiseen ja vahvistamiseen esimerkiksi erinäisten liiketoiminnan riskien ennaltaehkäisynä. Konkreettisella tasolla yhteistyökumppanuus näkyy esimerkiksi erilaisin koulutuswebinaarein, joissa tarjotaan Premium Groupin asiantuntijuutta lakiasioissa. Yhteistyökumppanuuden kautta pystytään myös tuomaan esiin asiakaskunnalle tarpeellisia palveluita, kuten esimerkiksi Premium Groupin riskikartoituspalvelua.

‘’Koemme tällaisten yhteistyökumppanuuksien olevan erittäin tärkeitä, sillä tavoitteenamme on helpottaa yrityksien liiketoiminnan tehostamista ja mikäli löydämme uusia, myös ohjelmistomme ulkopuolisia, palveluita, joiden koemme olevan hyödyksi asiakkaillemme, haluamme ehdottomasti tuoda nämä esiin ja madaltaa tällaisten palveluiden hyödyntämisen kynnystä. ‘’ – Evelia Oy

Jaa kirjoitus

Tilaa uutiskirjeemme!

Tilaamalla uutiskirjeen pysyt ajantasalla Evelian uusimmista toiminnoista sekä ajankohtaisista uutisista.

Ota ensimmäinen askel kohti kannattavampaa liiketoimintaa