fbpx

Evelian uudet ominaisuudet 02/2020

Eveliaan ollaan saatu vuoden vaihteen jälkeen taas uusia ominaisuuksia, joihin kannattaa ehdottomasti tutustua! Uutena Eveliasta löytyy nyt:

Uusia lomakkeita

Eveliaan on julkaistu kaksi uutta lomaketta: tulityölupa ja lämpöpumpun asennuspöytäkirja. Lomakkeet löytyvät työltä Lomakkeet-välilehdeltä.

Työtehtävätuotteiden hinnoittelusäännöt

Työtehtävätuotteiden hinnoittelua voidaan nyt muuttaa hinnoittelusääntökohtaisesti. Työtehtävätuotteiden hintoja päästään muokkaamaan menemällä Tuotteet > Työtehtävätuotteet > Valitse haluttu työtehtävätuote > Hinnoittelu.

Työlle uusi lisätoiminto

Kaikille työn tuoteriveille voidaan nyt helposti kerralla muuttaa sama kate- tai alennusprosentti suoraan työltä. Työ > Perustiedot > Lisätoiminnot > Aseta tuoteriveille yhteinen alennus tai Aseta tuoteriveille yhteinen kateprosentti.

Katso alla oleva video, jossa näytetään aleprosentin muuttaminen kaikille työlle jo ennestään lisätyille tuoteriveille.

Jaa kirjoitus

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin

Tilaa uutiskirjeemme!

Tilaamalla uutiskirjeen pysyt ajantasalla Evelian uusimmista toiminnoista sekä ajankohtaisista uutisista.

Evelian Uudet Ominaisuudet 03/2020

Eveliaan on julkaistu uusi ohjelmistopäivitys, joka on keskittynyt pääosin laskutukseen tuoden uuden verkkolaskumuodon TEAPPS:in, ulkomaan laskutusmahdollisuuden ja paljon muuta.  Myös Evelian työajanseuranta sai ohjelmistopäivityksen yhteydessä

Lue lisää »

Evelian Uudet Ominaisuudet 02/2020 – Osa 3

Eveliaan on julkaistu uusi päivitys, joka on tuonut mukanaan rutkasti uusia ominaisuuksia, kuten esimerkiksi maksumuistutuksen lähetyksen suoraan Eveliasta. Uuten Eveliasta löydät nyt: 🔔 Maksumuistutus suoraan Eveliasta

Lue lisää »

KIINNOSTUITKO?