fbpx

Tunnelmia Sähkö Tele Valo Av -messuilta

Viime viikon loppupuoli vierähti Jyväskylässä vuoden 2020 Sähkö Tele Valo AV -messuilla. Kuten aiemmin toimme sosiaalisen median kanavilla esiin, teimme tällä kertaa hieman normaalista poikkeavan päätöksen lähteä kyseisille messuille ilman omaa fyysistä messuosastoa. Ajatus ja päätös syntyi siitä, että tuotteemme, Evelia, on nykyaikainen ja selainpohjainen, joka mahdollistaa ohjelmiston mukaanottamisen ja käyttämisen paikassa kuin paikassa, laitteella kuin laitteella. Näin ollen tulimmekin siihen lopputulemaan, että lähdemme näille messuille ilman messuosastoa, mukana vain padit ja puhelimet.

Mutta nyt itse asiaan eli messuihin. Tänä vuonna Sähkömessuilla näytteilleasettajia oli 300 ja kävijöitä yli 13 000, toisin sanoen vilkasta oli. Megatrendi teknologia, älykodit, innovatiivisuus ja teknologian mahdollistama sähköinen liikenne nousivat esiin monilla eri messuosastoilla. Aika messuilla kuluikin nopeasti niin toisten messuosastoja tutkiessa, kuin yhteistyökumppaneita sekä asiakkaita että potentiaalisia asiakkaita tavatessa. Eveliaa pääsimme esittelemään useampaan otteeseen mukana kulkevien padien avulla, joka todisti sen että se oma messuosasto ei aina välttämättä ole ainoa ja täysin pakollinen vaihtoehto.

Kuten edellä mainitsimmekin, pääsimme messuilla tapaamaan ja vaihtamaan kuulumisia monien tuttavien – niin asiakkaiden kuin yhteistyökumppanien kanssa, sekä samalla tekemään myös uusia tuttavuuksia. Evelian asiakaskunta ja yhteistyökumppaniverkosto kun koostuu ympäri Suomea sijaitsevista yrityksistä, on monet yhteydenotot, tapaamiset, demot ja ohjelmiston käyttöönotot toteutettu täysin etäyhteyden välityksellä. Näin ollen kaikkia asiakkaitamme emme ole tavanneet kasvotusten. Jyväskylään Sähkö, Tele, Valo ja AV -mesuille lähtö mahdollisti useiden, varsinkin Keski- ja Pohjois-Suomessa sijaitsevien asiakkaidemme tapaamisen.

Kolmepäiväisiin messuihin mahtui tapaamisten lisäksi myös muuta viihdykettä, sillä pitihän messuilla ollessa päästä testaamaan myös eri osastojen tuotteita ja aktiviteettejä. Messutunnelmia pääset näkemään astetta visuaalisemmassa muodossa alla olevasta kuvagalleriasta. 

 

P.S. Mikäli et törmännyt meihin messuilla, mutta olisit halunnut päästä juttelemaan ja näkemään Eveliaa. Ota meihin yhteyttä soittamalla numeroon 010 3377 333 tai varaamalla etätapaaminen tästä.

Jaa kirjoitus

Tilaa uutiskirjeemme!

Tilaamalla uutiskirjeen pysyt ajantasalla Evelian uusimmista toiminnoista sekä ajankohtaisista uutisista.

Ota ensimmäinen askel kohti kannattavampaa liiketoimintaa