fbpx

*PÄÄTTYNYT* REKRY – ratkaisumyyjä

Haluatko olla osana kasvavaa ja nykyaikaista ohjelmistotaloa, jonka keskiössä on tarjota talotekniikka- ja rakennusalan yritysten toimintaa tehostavaa ohjelmistoa? Haemme nyt innokasta ja motivoitunutta tekijää myyntitiimimme vahvistukseksi. 

Evelia Oy on vuonna 2018 perustettu kotimainen ohjelmistotalo. Vaikka yrityksemme onkin vielä nuori, löytyy taustalta useamman vuosikymmenen kokemus sähköisten liiketoimintajärjestelmien osalta. Voit tutustua tuotteeseemme täältä sekä yrityksemme arkeen sosiaalisen median tileiltämme: 

Evelian myyntitiimin terveiset

Viljami:

Myyntityössä on mukavaa sen tuoma vastuu ja vapaus. Me teemme tuloksellista myyntiä rennossa ympäristössä ja kehittyvässä yrityksessä, jolla on suuri potentiaali markkinoilla. Joka päivä on erilainen ja voin aidosti sanoa olevani tyytyväinen tekemääni valintaan vaihtaa putkityöt myyntityöhön, vaikka toki edelleen työskentelen saman alan parissa.

Odotamme sinulta hyvää asennetta ja avointa mieltä uuden alan sekä asioiden oppimiseen. Voimme kaikki omilla vahvuuksillamme tukea sinua matkasi varrella eteenpäin.

Eveliina:

Musta Evelialla työskentelystä erityisen kivaa tekee se, että työt saa tehdä itsenäisesti. Sun tekemistä arvostetaan ja aina luotetaan, että homma hoituu. Parasta on kuitenkin leppoisa työympäristö, jossa kaikki on samalla viivalla, oli oma työrooli mikä tahansa!

Mitä työtehtäviisi kuuluu?

Työtehtäviisi kuuluu niin valmiiden liidien kontaktointi ja tuottaminen tyytyväisiksi asiakkaiksi kuin itsenäinen uusasiakashankinta sekä myyntitapahtumien hoitaminen ensikontaktista kauppaan asti itsenäisesti. Toimimme nykyaikaisesti, jonka ansiosta kontaktointi hoidetaan pääasiallisesti puhelimitse ja myyntitapaamiset etäyhteyksien avulla. Sinulla on myös mahdollisuus päästä kehittämään myyntitiimimme toimintaa, sillä takanasi ei toimi kankea ja raskas organisaatio. 

Meille asiakastyytyväisyys ja -uskollisuus on kaiken A ja O, mikä on tärkeää tiedostaa myös myyjänä. Meillä ratkaistaan yrityksien haasteita toimivalla ohjelmistoratkaisulla, joten myyjän tulee oppia tuntemaan toiminnanohjausjärjestelmämme sekä omata hyvää ongelmanratkaisukykyä, jotta voi tarjota kaikista parhaimman ratkaisun potentiaalisille asiakkaille. 

Tunnistatko itsesi tästä?

 • Olet itseohjautuva ja pidät itsenäisestä työskentelystä, vaikka mukana on aina muun myyntitiimin tuki.
 • Olet rohkea etkä epäröi tarttua puhelimeen.
 • Olet huolellinen, tarkka ja luotettava työyhteisön jäsen.
 • Olet suunnitelmallinen ja hallitset oman ajankäyttösi sekä kalenterisi.  
 • Olet pitkäjänteinen ja sinnikäs työssäsi. Meillä ei tehdä kovin usein ”pikakauppoja”, vaan myyntitapahtumat voivat joissain tapauksissa kestää pidempään ja vaatia useita kontaktointeja ennen lopullista kättelyä. 
 • Haluat kehittyä ja kasvaa ratkaisumyyjänä sekä työyhteisömme jäsenenä.
 

Kokemus on aina plussaa, mutta emme odota sinulta kymmenen vuoden myyntikokemusta, sillä uutta oppii tekemällä. Toivoisimme kuitenkin, että jonkinlainen kosketuspinta myyntityöhön löytyy. Tärkeintä kuitenkin on, että sovit avoimeen ja rentoon työyhteisöömme ja myyntitiimiimme! 

Mitä me tarjoamme sinulle?

 • Kattavan perehdytyksen työhön .
 • Nykyaikaiset työkalut sekä oman työhuoneen toimistollamme.
 • Loistavat tiimikaverit.
 • Pohjapalkan 2000e/kk + provision  (tällä hetkellä toteutunut provision keskiarvo tänä vuonna 1400e/kk ja hajonta 440e-4970e/kk).
 • Mahdollisuuden osakkuuteen säännöllisten henkilöstöantien kautta.

Työ on kokoaikainen ja toimipisteesi sijaitsee loistavalla paikalla Turun keskustassa, osoitteessa Humalistonkatu 1. Työ on lähityötä toimistollamme. Työtehtävä vaatii suomen kielen osaamisen vähintään C-tasolla.

Työsuhteen aloitus alustavasti kevään 2024 aikana, tarkemmasta ajankohdasta voidaan sopia yhdessä. Kutsumme haastatteluun kriteerit täyttävät hakijat toimistollemme.

Hae paikkaa suoraan Duunitorilta.

Jaa kirjoitus

Tilaa uutiskirjeemme!

Tilaamalla uutiskirjeen pysyt ajantasalla Evelian uusimmista toiminnoista sekä ajankohtaisista uutisista.

Ota ensimmäinen askel kohti kannattavampaa liiketoimintaa