fbpx

Ohjelmistopäivitykset

Evelia-ohjelmisto

Tutustu, mitä uusia ominaisuuksia Evelia-ohjelmisto on viimeisimpien ohjelmistopäivitysten mukana saanut. 

Evelia Work -sovellus

Tutustu, mitä uusia ominaisuuksia Evelia Work -sovellus on viimeisimpien ohjelmistopäivitysten mukana saanut. 

Evelia-ohjelmisto

Evelian Uudet Ominaisuudet 02/2020 – Osa 2

Eveliaan saatiin vielä tähän kuuhun toinen ohjelmistopäivitys, joka sisältää päivityksiä ja uusia ominaisuuksia myynti- ja ostolaskujen suodatuksiin sekä ostolaskujen edelleenlaskuttamiseen. Näihin päivityksiin kannattaa tutustua, sillä näiden avulla tehostat niin myynti- kuin ostolaskujen sekä -reskontran hallintaa!

Lue lisää

Evelian uudet ominaisuudet 27/11/2019

Eveliaan on julkaistu uusi päivitys, joka toi mukanaan uusia ominaisuuksia, kuten päivityksiä ohjelmiston ulkoasuun sekä responsiivisuuteen. Evelian raporteista löytyy uusia osioita, samoin myös työt ovat

Lue lisää

Evelian uudet ominaisuudet 11/2019

Eveliaan on julkaistu uusi päivitys, joka toi mukanaan uusia ominaisuuksia. Uutena Eveliassa löytyy nyt kuittiskanneri, käteis- ja korttiostojen kuittien hallintaan, uusi käyttäjäryhmä sekä työaikojen seurantaan,

Lue lisää

Evelian uudet ominaisuudet 10/2019

Evelian kehitystyö rullaa kovaa vauhtia ja näin ollen ohjelmistoon onkin saatu taas rutkasti uusia ominaisuuksia, jotka helpottavat ohjelmiston käyttöä ja joista varmasti jokainen asiakkaamme hyötyy.

Lue lisää

Evelian uudet ominaisuudet 7/2019

Evelia sai lisää ominaisuuksia sopivasti heinäkuun alkuun. Tällä kertaa isoimmat ominaisuudet tulivat esim. tuntilappuihin, raportteihin ja lomakkeisiin. Lue lisää kaikista Evelian uusista ominaisuuksista.

Lue lisää

Evelian uudet ominaisuudet 05 / 2019

Evelia on saanut taas rutkasti uusia ominaisuuksia. Tällä kertaa isoimmat päivitykset tulivat työntekijöiden ominaisuuksien hallintaan esim. työntekijöiden käyttöoikeuksien tarkempaan määrittämiseen ja työntekijöiden omaan työnäkymään. Uusia ominaisuuksia tuli myös muihin osa-alueisiin, kuten ostolaskujen ja kohteiden hallintaan. Lue lisää kaikista Evelian uusista ominaisuuksista.

Lue lisää

Evelia Work -sovellus