fbpx

Eveliassa nyt laskurahoitus

Eveliasta löytyy nyt uutena ominaisuutena laskurahoitusmahdollisuus. Olemme yhteistyössä LähiRahoituksen kanssa luoneet integraation Eveliaan, jonka avulla laskurahoituksen käyttö on helpompaa kuin koskaan.

Mikä on laskurahoitus?

Laskurahoituksen avulla yrityksesi vapautuu kaikesta laskutukseen liittyvästä, kuten eräpäivien valvonnasta, maksumuistutusten lähettämisistä ja saatavien perinnästä. LähiRahoitus tarjoaa pankkirahoituksen vaihtoehdoksi kilpailukykyisen ja joustavan ratkaisun, jolla yrityksesi saa rahoitusta myyntisaatavia vastaan heti – jopa jo samana päivänä.

Kenelle se soveltuu?

Rahoitus on oikea valinta sinulle, jolla on:

🔹 Hidas kassan kierto

🔹 Pidentyneet maksuehdot

🔹 Hankalasti maksavat asiakkaat

🔹 Kausivaihtelua liiketoiminnassa tai

🔹 Luottotappiota

LähiRahoitus

LähiRahoitus on luotettava kotimainen rahoitusyhtiö, jolta löytyy kokemusta ja toimiviksi todetut rutiinit, jotka takaavat asiakkailleen hyvän maksuvalmiuden nopeasti ja kustannustehokkaasti. Evelian asiakkaana saat ilmaisen LähiRahoituksen tarvekartoituksen yrityksesi tilanteesta sekä neuvottelemamme hinnoittelun heidän palveluille.

Lisätietoa LähiRahoituksesta löydät myös heidän kotisivuilta osoitteesta www.lahirahoitus.fi

Miten rahoitus otetaan käyttöön?

LähiRahoituksen käyttöönotto on helppoa ja nopeaa. LähiRahoitus saadaan käyttöösi vain muutamassa päivässä. Ota yhteyttä meihin, niin kerromme lisää.

Jaa kirjoitus

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin

Tilaa uutiskirjeemme!

Tilaamalla uutiskirjeen pysyt ajantasalla Evelian uusimmista toiminnoista sekä ajankohtaisista uutisista.

Evelian Uudet Ominaisuudet 09/2020 – Osa II

Eveliaan julkaistiin uusi ohjelmistopäivitys, jonka mukana Eveliaan tuli uusina ominaisuuksina: Lähete-/työtilojen manuaalinen valinta Omien lähetetilojen luontimahdollisuus Työntekijän lisenssit/pätevyydet nyt mahdollisuus lisätä työntekijän tietojen taakset Työn/lähetteen

Lue lisää »

Eveliassa uusi integraatio – Certum laskurahoitus

Eveliaan julkaistiin tällä viikolla integraatio Certumin laskurahoituspalveluun. Eveliasta löytyy jo ennestään toinenkin laskurahoituksen palveluntarjoaja, jonka lisäksi halusimme tarjota myös toisen vaihtoehdon. Näin voimme taata asiakkaillemme

Lue lisää »

KIINNOSTUITKO?