fbpx

Evelian uudet ominaisuudet 03 / 2019

Evelia on saanut viimeisen kuukauden aikana taas paljon uusia ominaisuuksia ja päivityksiä. Monet päivitykset ovat keskittyneet yleisen käytettävyyden parantamiseen, mutta paljon uusiakin ominaisuuksia on tullut kuten:

✔️ Käänteinen alv. Nyt saat työn Käänteisen alv:n työksi yhdellä klikkauksella ja ohjelmisto hoitaa kaiken muun: lakipykälä laskulle, tuotteet automaattisesti 0 % – Käänteinen alv ja raportointipuolen erittely.
✔️ Uusien kirjanpitotilien luonti ja olemassaolevien tilien hallinnointi.
✔️ Uusi hinnoittelusäännöstö. Nyt voit määritellä tuotelinjoittain käytetäänkö tuotteilla kalleinta tukkuria, katetta, alennusprosenttia tai hintakerrointa. Voit myös luoda useampia hinnoittelusäännöstöjä esim. yrityksille ja yksityishenkilöille. Hinnoittelusännöstön saa valittua työkohtaisesti, mutta tallennettua myös asiakkaan ja kohteen taakse, jolloin kyseiselle asiakkaalle tai kohteelle tulee hinnat tallennetun hinnoittelussäännöstön mukaisesti.
✔️ Käytössäolevien tuotelinjojen määrittely. Nyt voit poistaa tuotelinjat, joita yrityksesi ei käytä, jolloin tuotehaku ei enään ehdota niiden tuotelinjojen tuotteita.
✔️ Ohjelmistomaksun maksaminen suoraan Paytrailin kautta. Nyt voit itse lisätä krediittejä suoraan omalta Evelia-alustaltasi.
✔️ Hyvityslaskuominaisuus

Jaa kirjoitus

Tilaa uutiskirjeemme!

Tilaamalla uutiskirjeen pysyt ajantasalla Evelian uusimmista toiminnoista sekä ajankohtaisista uutisista.

Ota ensimmäinen askel kohti kannattavampaa liiketoimintaa