fbpx

Evelian uudet ominaisuudet 12/2019

Eveliaan ollaan saatu vielä näin joulun alla uusia ominaisuuksia, joihin kannattaa ehdottomasti tutustua! Tulemme pitämään tammikuussa webinaarin nyt julkaistuista uusista isommista osioista: resursoinnista sekä projektiseurannasta. Ole siis kuulolla heti alkuvuodesta!

🗓 Resursointi

Eveliaan on julkaistu resursointi ja kalenteritoiminto, joiden avulla näet yhdellä vilkaisulla työntekijöidesi työtilanteen ja sopivat ajat tuleville töille.

Tutustu resursointiin tästä

📈 Projektiseuranta

Eveliaan on julkaistu projektiseurannan ensimmäinen versio. Projektiseuranta kokoaa yhteen projektien:

     ✔️ Tulot

    ✔️ Kustannukset

    ✔️ Käytetyt työtunnit, joita seuraat helposti graafisesta raportista.

 
Urakoiden hallinta
Projektiseurannan avulla hallinoit myös helposti urakkasi maksuerät, pyydät niihin hyväksynnät ja tarvittaessa saat pyydettyä myös sähköisen allekirjoituksen sen hyväksyjältä.
 
Alaprojektit
Projektiseurannassa on nyt myös mahdollista tehdä alaprojekteja alaprojektien alle. Tämä mahdollistaa esim. lisätöiden seuraamisen alaprojektina. 

Muut uudet ominaisuudet

Työ merkitseminen valmiiksi

Kalenteritoimintojen myötä nyt myös uutena ominaisuutena jokainen työntekijä voi merkitä omalta osaltaan työn valmiiksi, jolloin työnjohtaja pystyy helposti tarkistamaan onko työ laskutettavissa. Kun työ on merkitty valmiiksi, pystyy myös työnjohto seuraamaan, ketä tunnit ja tarvikkeet on jo työlle kirjannut ja ketä ei. Näin työnjohto voi tarvittaessa muistuttaa työntekijöitä merkitsemättömistä tunneista ja tarvikkeista.

 
Päivityksiä raportit-osioon

Raportit-osioon on tullut uusi välilehti hallinnolle ”työntekijäraportti”, josta nähdään graafiset raportit työntekijöiden tunneista.

– Myös työntekijöille näkyvässä tuntilappuosiossa nyt näkyvillä vastaava työntekijäraportti, josta he näkevät omat palkkatapahtumat graafisesta raportista.

 

Päivityksiä lomakkeisiin

Sähköpuolen lomakkeisiin on tehty päivityksiä. Lomakkeet ovat saaneet uusia ominaisuuksia asiakkaiden pyynnöstä.

 

📱 Myös Evelian mobiilikäyttöliittymää on optimoitu entisestään.

Jaa kirjoitus

Tilaa uutiskirjeemme!

Tilaamalla uutiskirjeen pysyt ajantasalla Evelian uusimmista toiminnoista sekä ajankohtaisista uutisista.

Ota ensimmäinen askel kohti kannattavampaa liiketoimintaa