fbpx

Evelian uudet ominaisuudet 12/2020

Evelian uusin ohjelmistopäivitys sisälsi taas paljon uusia ominaisuuksia, joilla tehostat Evelian käyttöä entisestään. Uutena Eveliasta löydät nyt:

✔️ Uusi tuotehaku

✔️ Dynaaminen huoltoraporttilomake

✔️ Kassaan viivakoodiskannaus

✔️ Maksuerätaulukoiden sisäänajo Excel-tiedostona

✔️ Laskujen, ostolaskujen ja töiden selaustoiminto

Tuotehaku 2.0

Eveliasta löytyy nyt täysin uusi tuotehaku, joka tuli aiemman tuotehaun rinnalle!

Miten tuotehaku 2.0 eroaa vanhasta?

  • Haku avaa suuremman ikkunan
  • Voit lisätä kerralla useampia tuotteita
  • Sinulla on näkyvissä niin myynti kuin eri toimittajien ostohinnat, jonka ansiosta hintavertailu on nyt mahdollista

 

Katso alla oleva esittelyvideo Evelian uudesta tuotehausta.

Uusi lomake: Huoltoraportti

Eveliasta löytyy taas yksi uusi dynaaminen lomake = huoltoraportti. Lomake löytyy samasta paikasta, kuin muutkin lomakkeet eli työn lomakkeet välilehdeltä. Lomakkeen täyttö toimii myös samalla tavalla kuin muiden dynaamisten lomakkeiden täyttö = voit tallentaa lomakkeen välissä ja jatkaa sitä myöhemmin, voit luoda useampia lomakkeita ja voit luoda lomakkeille uusia rivejä, mikäli tarve sitä vaatii.

Kassaan viivakoodin luku

Evelian kassaan on nyt saatu viivakoodin lukumahdollisuus. Viivakoodi löytyy kassan pikatuotteiden alapuolelta. Mikäli myymälässänne on käytössä viivakoodinlukija, voit nyt lukea myytävät tuotteet sillä suoraan Eveliaan.

Maksuerätaulukoiden sisäänajo Excel-tiedostona

Evelian projekteille on nyt mahdollista sisäänajaa valmis maksuerätaulukko Excel-muodossa. Kun valmis maksuerätaulukko ajetaan Eveliaan, muuttuu sen sisältämät rivit automaattisesti projektin laskuriveiksi.

Huom!

Eveliaan ajettavan maksuerätaulukon tulee olla oikeassa muodossa, jotta ohjelmisto osaa lukea oikeat rivit oikeille paikoilla. Löydät maksuerätaulukkopohjan Evelian Projektien maksuerät-välilehdeltä.

Projektit >> valitse haluttu projekti >> Avaa maksuerät-välilehti >> Klikkaa oikeassa reunassa sijaitsevaa esimerkkitiedostoa

Laskujen, ostolaskujen ja töiden uusi selaustoiminto

Voit nyt navigoida entistä helpommin laskulta, työltä tai ostolaskulta seuraavalle tai edelliselle uuden selaustoiminnon avulla. 

Tämän ominaisuuden tarkoitus on helpottaa esimerkiksi ostolaskujen hyväksyntä- ja maksuprosessia, kun seuraavalle ostolaskulle siirtyminen on entistä helpompaa. 

Jaa kirjoitus

Tilaa uutiskirjeemme!

Tilaamalla uutiskirjeen pysyt ajantasalla Evelian uusimmista toiminnoista sekä ajankohtaisista uutisista.

Ota ensimmäinen askel kohti kannattavampaa liiketoimintaa